Miért baloldali érzelmű valaki?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy vannak akik ezeket írják: "én egy baloldali érzelmű ember vagyok"
De miért?
És miért van az, hogy ezek az emberek mélységesen lenézik (és idiótáknak nevezik) a jobboldali és szélsőjobboldali érzelmű embereket?
2010. dec. 26. 10:46
81/85 anonim válasza:
Ezt honnan veszed hogy valaki azt írja be hogy ő cigány? Szerintem a segélyért személyesen kell menni,név szerint van mindenki bejegyezve. Azt látom,hogy te fröcsögsz sajnos a gyűlölettől,ez pedig nem vezet sehová. Meg nem tudom ez miben változtatna a dolgozni nem akarókon. Már ne is haragudj de nem csak a cigányok állnak sorba segélyért,hanem sok fehér ember is. Persze ők nagyobb hangzavart csapnak,mert mindenhová családostul mennek,az embernek mindjárt feltűnnek. A szülésben tényleg élen járnak,azt én is szabályoznám,hogy ne lehessen annyi gyerek után pénzt kapniuk,amit aztán a kocsmában költenek el.
82/85 anonim válasza:
Ezt honnan veszed hogy valaki azt írja be hogy ő cigány?-Bevallom,most megfogtál,hisz egy olyan téma felé kanyarodtunk,amihez igazából annyira nem értek. Hallottam erről történeteket amúgy ,onnét veszem. De lehet,hogy ,csak a szélsőjobb propagandájának ültem fel! Viszont olyan emberektől is hallottam ,erről beszámolót,akik úgymond egyszerű emberek és teljes mértékben függetlenek a témával kapcsolatban...
83/85 anonim válasza:
Amikor arról beszéltem,hogy börszíntől független legyen a segélyezés,nem arról beszéltem,hogy csak a "fehérek" kapják,meg fordítva... Ilyentéren én etnikátlan vagyok.... Persze,ha több a cigány elszegényedett azon a területen,akkor nyilván arányosabban többen lesznek a cigány segélyezettek! Igen,abban egyetértünk,amit a gyerekszámról írtál!
84/85 anonim válasza:
Szélsőjobb propaganda,hidd el. Az én egyik ismerősöm is munkanélküli volt egy rövid ideig,és bizonyos időközönként le kellett neki jelentkeznie. A jobbik jól tudja hogy a cigányokkal tudja csak a népet valamennyire maga mellé állítani,ezért bármire képesek. Ha nem haragszol nem írom le hogy szerintem mi lenne a jó cigánykérdésben,mert már most sem a kérdezőnek válaszolunk,hanem mi beszélgetünk.
85/85 anonim válasza:
Már csak azt n em válaszoltam, hogy azért mert ember központú vagyok.Igaz, hogy azt szerettem volna válaszolni, hogy mert hiszek az Istenben, de ezt valahogy nem sikerült leirni, mert ugyan keresztény vagyok, de nem gyakorolom a vallást és a mindenkori törvénnyel megegyező tizparancsolatot is gyakorlom ill. betartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!