Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért baloldali érzelmű valaki?

Miért baloldali érzelmű valaki?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, hogy vannak akik ezeket írják: "én egy baloldali érzelmű ember vagyok"

De miért?

És miért van az, hogy ezek az emberek mélységesen lenézik (és idiótáknak nevezik) a jobboldali és szélsőjobboldali érzelmű embereket?

2010. dec. 26. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
65%

A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:46

A céget a profit érdekli,nem a termék minősége vagy az emberek,de hordják az a nike ruhát a jobboldali emberek ! A tulajdonos egy tőkés vállalkozó,ő birtokolja a szerszámokat,a szövőgépet ,ha teheti kiköltözik Afrikába vagy Indiába és a nyomorgó éhező gyerekekkel éh bérért elvégezteti a kizsákmányoló munkáját,aztán eladja szépen ,a magyartermék mellé nájkit is hordó jobboldali érzelmű igaz magyarnak! Nekünk ilyen főnök nem kell!

2011. jan. 31. 16:57
 72/85 anonim ***** válasza:
Akkor én egy kivétel vagyok. Az én embereim nem panaszkodnak,mert nincs rá okuk. Mindenki más meg olyan amilyennek te látod. Viszont te mindenkinél okosabb vagy. A többiek meg mind hülyébbek nálad. Nem boldogulsz az életben,igaz? És ezért csak egyedül te nem vagy hibás.
2011. jan. 31. 17:16
 73/85 anonim ***** válasza:

A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:16

Vannak kivételek persze! Amiről én beszéltem,az egy a rendszer álltal determinált dolog! A többi nem talált...

Persze vannak emberek ,akik nem boldogulnak,őket munkához kéne segíteni,nem a maradék segélyüket is megvonni!

2011. jan. 31. 17:48
 74/85 anonim ***** válasza:
74%
16.12 Ezzel mit akarsz bemutatni.Kit akarsz meggyőzni,! Győzd meg a 87 éves anyámat, hogy a háború előtt neki sokkal jobb volt summásnak és cselédnek, mint prolinak.Győzd meg, hogy cselédnek született is annak kellett volna maradnia.Gyxőzd meg arról, hogy a bátyámmmal tehes volt a háború alatt és az uraság nem adott nekik enni és a szemétből szedték össze.Arról is győzd meg, hogy analfabétának sokkal jobb lenni, mint szocializált embernek.Arról is győzd meg, hogy az I. és II v.háborúban elveszettjei az önös érdekeiért történt és nem a hatalmasokéért.Azt sem tudod ,hogy mit jelent baloldalinak lenni és az egész nem csak munkásmozgalom miatt és érte, hanem elsősorban saját érdekükben történt, csak hát ezt is meg kellett ideológizálni.Nem értesz te semmit.Jössz a kifestőiddel és olyanról beszélsz, amit mások irtak, de meg nem éltek.Ez olyan ,hoghy próbáld meggyőzni 56 -ról azt ,akinek szerettei haltak meg egy eszméért, amit ugy elbaltáztak, mint most 89 után.
2011. jan. 31. 17:54
 75/85 anonim ***** válasza:
60%

"Győzd meg a 87 éves anyámat, hogy a háború előtt neki sokkal jobb volt summásnak és cselédnek, mint prolinak".-Olyanról nem győzök meg senkit amivel nem értek egyet!:D

"Győzd meg, hogy cselédnek született is annak kellett volna maradnia."-Isten ments,pont ezek ellen beszéltem!

"Gyxőzd meg arról, hogy a bátyámmmal tehes volt a háború alatt és az uraság nem adott nekik enni és a szemétből szedték össze.Arról is győzd meg, hogy analfabétának sokkal jobb lenni, mint szocializált embernek.Arról is győzd meg, hogy az I. és II v.háborúban elveszettjei az önös érdekeiért történt és nem a hatalmasokéért."-Pedig bizony a hatalmasokért halt meg!

"Azt sem tudod ,hogy mit jelent baloldalinak lenni"-Akkor mond meg nekem Te,hogy mit jelent baloldalinak lenni!

"és az egész nem csak munkásmozgalom miatt és érte, hanem elsősorban saját érdekükben történt,"-Micsoda?

"csak hát ezt is meg kellett ideológizálni.Nem értesz te semmit.Jössz a kifestőiddel és olyanról beszélsz, amit mások irtak, de meg nem éltek.Ez olyan ,hoghy próbáld meggyőzni 56 -ról azt ,akinek szerettei haltak meg egy eszméért, amit ugy elbaltáztak, mint most 89 után.

"Milyen kifestőimmel? jól elbaltázták sajna! Erről beszéltem én is!

2011. jan. 31. 18:04
 76/85 anonim ***** válasza:
60%

Ja,erről a kifestőről beszélsz? : [link]

Ez idéző jelben volt,mivel valaki más belinkelte,az idézőjel után,pedig következett az én válaszom!

2011. jan. 31. 18:06
 77/85 anonim ***** válasza:

nem unjátok még?

már nem is tudjátok egymás válaszait követni -.-

2011. jan. 31. 18:08
 78/85 anonim ***** válasza:

ma 18:08

Hát valami kavar van! Én eddíg tudtam követni,amúgy!

2011. jan. 31. 18:10
 79/85 anonim ***** válasza:
72%
"Persze vannak emberek ,akik nem boldogulnak,őket munkához kéne segíteni,nem a maradék segélyüket is megvonni!" Ez akár igaz is lehetne,csak sok embernek eszük ágában sincs dolgozni,mert inkább felveszik a segélyt,amit az én,a te meg a dolgozók zsebéből húznak ki. Erre a munka undorra is van ötleted?
2011. jan. 31. 19:02
 80/85 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:02

Olyan embereket ültetnék a segélyosztó hivatalba (vagy hova) ,ahol nem azt mondják,hogy írd be nyugodtan,hogy cigány vagy ,akkor több segélyt kapsz! Egy bizonyos gyerekszám után nem jár több támogatás,mert valaki ne azért szüljön,hogy több segélyt kapjon! Szóval baloldaliként,én ellene vagyok bármi szerű kivételezésnek bőrszínszerint!

2011. jan. 31. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!