Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért baloldali érzelmű valaki?

Miért baloldali érzelmű valaki?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, hogy vannak akik ezeket írják: "én egy baloldali érzelmű ember vagyok"

De miért?

És miért van az, hogy ezek az emberek mélységesen lenézik (és idiótáknak nevezik) a jobboldali és szélsőjobboldali érzelmű embereket?

2010. dec. 26. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
37%

Még valami !

Ha TE azt hiszed h a baloldal találta fel a gyerekekről öregekről és betegekről való gondoskodást akkor el vagy tévedve mint szamár a ködben:)))

2011. jan. 31. 14:34
 62/85 anonim ***** válasza:
67%
Jó , belátom, de értsd meg ez nem ilyen egyszerű és én semazokat akarom védeni ,akik nem hogy most,de a régmultban sem dolgoztak, mert eltartatták magukat,hanem azokat,aki kőkeményen dolgoznak sz.ért hu.gyért, mert nehogy már gondtalanul élj az én pénzemen.Egyetértek avval is, hogy nagyon sokan visszaélnek a helyzetükkel és ugy csapják be az állambácsit ahogy tetszik.OV nak vannak jó ötleteik függetlenül attól hogy nem birom őket.Pl az emelt szintű csal.pótlékot megigényílik és az élettárs jöv.adóban plussz visszakapja.Vagy A szolgálati viszonyok és a 1oo % nyugdij, mint juttatás és sorolhatnám.Tehát volna mit csinálni és még a nem az idén labrnultak dolgai is.
2011. jan. 31. 14:41
 63/85 anonim ***** válasza:
58%

Mi az hogy lenézik?

Magyarországon talán 100 ember van olyan aki joggal nézhetné le a másik embert ,mert olyan dolgot tudott letenni az asztalra ,de még akkor se volna tőle ez elfogadható.

Az már a röhejesség csúcsa amikor az egyik bumburnyák lenézi a másikat , főleg ha azért mert az a másik valamit másképp lát helyesnek:D

Ahhoz h valaki más embert lenézhessen van még egy módja: ha kellőképpen műveletlen és tuskó. De az olyanok véleménye nem mérvadó!Ki szoktam röhögni az olyanokat és amikor én röhögök röhögnek sokan, ha nem máson ,akkor azon ahogy én röhögök:))

2011. jan. 31. 15:01
 64/85 anonim ***** válasza:
35%

ma 13:11

Touché!

2011. jan. 31. 15:52
 65/85 anonim ***** válasza:
35%

ma 14:27

Aki itt sarkít, az te vagy.

2011. jan. 31. 15:52
 66/85 anonim ***** válasza:
47%

A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:11

És milyen minőségben határozható meg egy ember,aki épp kézzelfogható értéket hoz létre a két kezével? Munkád gyümölcse-e az a ház vagy magyarságod miatt lett,csak úgy ott? Na ezért vagyok én baloldali!

2011. jan. 31. 15:54
 67/85 anonim ***** válasza:
47%

" "Az igazi,szociálisan érzékeny,széleslátó körű,higadt,megfontolt,művelt,szegénység ellenes,kirekesztés ellenes,gyűlölet ellenes,egyenlőségpárti,elit ellenes baloldal!!"

Igazad van. Hajrá baloldal :))))

[link]

Ez a válasz 41%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:36 "

És mit bizonyít az,hogy belinkelted,a magát baloldalinak hazudó,szegénységbe taszító,osztályellenes,antihumanista,állkomunnisták mindenki álltal ismert tevékenységéit taglaló kiselőadást? Megsúgom,a királyság idejében is hasonlók történtek,csak akkor még nem kellett ideológiailag megmagyarázni,elég volt,hogy ,mert a felkent király aszonta! Mellesleg az eféle állampropagandiszikus kultusz imádatot eleget láttunk már a jobboldaltól Hortybácsin keresztül a legvadabb nácikig! Mindannyiunk kormányhajósa pl,sikeresen elterjeztette,hogy mekkora baromság már az,ha szakszervezetekbe tömörülnek a dolgozók,igazi főnökösködő "főfőnök" nélkül ,demokráciában mindenki beleszól a munkavégzésbe,mindenki teszi a dolgát,mindenkinek beleszólása van,mindenkinek van szavazati joga...de ilyet nem lehet csinálni,mert "nem mindenki képes rá",értsd.: az emberek túl hülyék,ahhoz,hogy a szövőgépet használják dirigátor nélkül,túl hülyék,hogy megvitassák azt,nekik mire van szükségük,mitől lenne dinamikusabb a munka! Mindíg kell egy ideológai vezér,aki majd a paírok fölött,bürokrácia mögé bújva,majd jobba ntudja ,hogy kinek mi kell,verjük szét a szakszerveteket! Sztrájk jog? Minek,inkább verjük szét (most Orbán sikeresen fojtatja ezt a jobbos hagyományt) ,TSz? Minek? Mer'az"komcsi"! Verjük szét azt is(lásd.:Torgyán papa)! De azért siránkozzunk,hogy a magyar vidék,meg a magyar ember... Szánalom!

2011. jan. 31. 16:12
 68/85 anonim ***** válasza:
23%
Ma 15:54- nek: Természetesen a munkám gyümölcse az a ház. Plusz ezért is vagyok jobboldali.
2011. jan. 31. 16:27
 69/85 anonim ***** válasza:
Igenis kell főnök egy cég vagy kft élére,mivel a legtöbben valóban nem tudnák akkor mit csináljanak. Valaki kitalál egy technológiát,megtervez mindent ami kell a gyártáshoz,piacokat kutat fel,nyereségessé teszi a vállalkozást. Tényleg,egy szövőnő biztos tudja hogy kell szőni,de ez önmagában még nagyon kevés,mert az összes többit már nem tudná megcsinálni,azután szövögethetne kicsi ruhákat,szőnyegeket,takarókat otthon,hogy a baloldali érzelműek meg ne fázzanak. Van akinek jó a baloldal,de a legtöbbjüknek a szocializmusban is jó volt. Nekünk,akinek most jó ez a rendszer,nem volt jó a szocializmus sem,mert nem hagyták a tudást kibontakozni. Remélem engem igazol majd a következő választás is.
2011. jan. 31. 16:46
 70/85 anonim ***** válasza:
37%

A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:27

Én viszont hiszek a közösség erejében,ideológiai állásomat,pedig nem korlátozom,csak az álltalam létrehozott materiális dolgokra!

2011. jan. 31. 16:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!