Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért baloldali érzelmű valaki?

Miért baloldali érzelmű valaki?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, hogy vannak akik ezeket írják: "én egy baloldali érzelmű ember vagyok"

De miért?

És miért van az, hogy ezek az emberek mélységesen lenézik (és idiótáknak nevezik) a jobboldali és szélsőjobboldali érzelmű embereket?

2010. dec. 26. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek megy a zöld kéz :) Ez már válasz volt a kérdésre!
2010. dec. 31. 10:33
 32/85 bumbi02 ***** válasza:
85%
tehát negativ válaszokat vártál a baloldaliakra.. hogy gyülölködöek és irigyek meg csak a pénz számit nekik....akkor miért nem ezt irtad ki?
2010. dec. 31. 11:48
 33/85 anonim ***** válasza:
88%

Kedves 17:53

" Pont a baloldaliakra jellemző, hogy hisztérikusan támadnak és gyűlölnek minden olyan értéket, ami nem anyagiakkal kapcsolatos. A baloldaliak brutálisan anyagias emberek, akik számára nincs haza, nincs vallás, nincs erkölcs, nincs semmi, csak "megélhetés". "

Teljes mértékben igazat adok neked. Láttam őket amint hisztérikusan támadtak és gyűlölködtek minden olyan értéken ami nem anyagiakkal kapcsolatos.

A baloldaliak BRUTÁLISAN anyagias emberek pl.ott van a Pintér Sanyi bácsi,Csányi Sanyi bácsi,Orbán Viktor bá' és még sorolhatnám.Ja a fenébe ezek mind szegény emberek és még nem is baloldaliak. Na mindegy...egykutya.

A lényeg,legyünk nyitottak.

Ökörköri

2011. jan. 2. 23:14
 34/85 anonim ***** válasza:
13%

tegnap 23:14

Mi a bajod pl. Csányival? Az, hogy gazdag? Ez csak a szokásos baloldali irigykedés.

2011. jan. 3. 00:12
 35/85 anonim ***** válasza:
45%

52, te vagy a GYK fő fidderje igaz?

te vagy itt a legcsőlátásúbb

2011. jan. 3. 00:40
 36/85 anonim ***** válasza:
45%

ma 00:12 -nek

Nem a Csányi bácsival van bajom te kis "irigykedő", hanem a rendszerrel aminek a fenntartásához ő is hozzájárul. Ezzel a mondatommal remélem nem tűnök a szemedben brutálisan anyagias embernek.

Ökörköri

2011. jan. 3. 17:30
 37/85 anonim ***** válasza:
0%

17:30

"Nem a Csányi bácsival van bajom te kis "irigykedő", hanem a rendszerrel aminek a fenntartásához ő is hozzájárul."

Értem, szóval anti-kapitalista vagy.

Szeretnél egy kis egyenlősdit, ugye? Esetleg csak nem azért (mint az antikapitalisták 9/10-énél), mert büdös a munka?

2011. jan. 5. 01:37
 38/85 anonim ***** válasza:
82%

00:40

Észérveid lehengerlők, és a legjobb bennük, hogy tárgyszerűek és mentesek a személyeskedéstől.

2011. jan. 5. 01:38
 39/85 anonim ***** válasza:
100%

01:37

Csányi bácsi egy véletlenszerű felsorolás szereplője. Miből gondolod, hogy antikapitalista vagyok ?

Te lenni nágyon huncut rövid idejű emberke. Hány év munkaiszonyod lenni ? Te is sokat izzadni mert tudni a munká büdösít !

Te is szeretni ha rendszer kib...ni veled ? Neemhogy ántikapitalista de még mazohista seem vágyok, und Du ?

Te olyan lenni mint gipsz, bizony mindenbe belekötögetni. Én szavaim mint citromfácsáron átfolyt nedv, jelenik meg tudátodban.

Te nem tudni, hogy egyenlősdi nem műkszik váló világban ? Én elfogad kapitalizmust, de nem kell szeretni. Szeretni kell CSALÁD

szeretni kell HAZA ééés matekot is szeretni mint Te. ÓÓóóó 9/10 nagyon tetszik. Széép.

Ökörköri

2011. jan. 5. 18:47
 40/85 anonim ***** válasza:
20%

17:46-os

köszi, amit leírtál. Nagyon elgondolkodtató, már bennem is fogalmazódott meg hasonló, de még nem tudtam így összeszedni.

Akiket ismerek baloldali érzelmű embereket a környezetemben azokra tényleg igaz, amit írtál. Nagyon jó kis tükör, nem tudom, hogy az emberek szembe tudnak-e nézni vele.

Furcsa módon még egy komment sem érkezett az írásodra.

2011. jan. 30. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!