Miért baloldali érzelmű valaki?
Sokszor olvasom, hogy vannak akik ezeket írják: "én egy baloldali érzelmű ember vagyok"
De miért?
És miért van az, hogy ezek az emberek mélységesen lenézik (és idiótáknak nevezik) a jobboldali és szélsőjobboldali érzelmű embereket?
Azért tolódtam a szélsőjobb felé,mert romák között kényszerültem élni,naponta tapasztaltam,hogy bármit megtehetnek büntetlenül a magyarokkal,mert ez a sok balos majom pártolja őket,lovat ad alájuk.
Minden ilyen cigányvédő barmot kényszerítenék arra,hogy köztük éljen,aztán ott prédikáljon,hogy születés/származás alapján nem lehet megkülönböztetni senkit.
Majd mikor az 5 éves cigánygyerek is "csicska magyar g..i"-nek nevezi,lehet hogy elgondolkodik.
A balosoknak köszönhetjük a cigányterrort.
Ha lenne egy vetélytársam valahol, például egy választáson, megpróbálnám rossz színben feltöntetni azt, ami mellett, vagy ellen kiáll.
Ha például a cigánybűnözés ellen szólal fel, megöletnék néhány cigányt, aztán rájukfognám, vagy sugalmaznám, hogy olyanok tették, akik velük közösködtek. Hitler is felgyújtatta a Reichstag-ot és a kommunistákra fogta. Az is összeesküvés?
23.50-esnek:szegény roma kisiú!Nem tudhatod,hogy nem magyargyilkos bűnöző lett volna-e,mert erre jó esély van ezeknél.Még az is elárulom,hogy pl.a gettóban(nyócker,a gyengébbek kedvéért)az ilyen korú ártatlan roma kisfiúk már késsel járnak,és csicska ge..nek hívják a dolgozó magyart.Lopni is prímán tudnak már.Egyik ellopott például tőlem valamit.Mikor rákérdeztem,hogy "ekkora korodban máris lopsz?",röhögve közölte,hogy igen,mert az jó.
Egyébként nem vennék mérget rá,hogy egyáltalán igaz ez a szívszorító "szegínyromákokat gyilkolják"-sztori,illetve hogy úgy igaz,ahogy a néphülyítőben tálalták.Megtanulhattad volna már,hogy mindig,folyton hazudnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!