Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért baloldali érzelmű valaki?

Miért baloldali érzelmű valaki?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, hogy vannak akik ezeket írják: "én egy baloldali érzelmű ember vagyok"

De miért?

És miért van az, hogy ezek az emberek mélységesen lenézik (és idiótáknak nevezik) a jobboldali és szélsőjobboldali érzelmű embereket?

2010. dec. 26. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
60%
na hát épp ez az... a magyar nemzet mindenek felett? miben különb a magyar nemzet a némettől, angoltól, orosztól, stb.? semmiben. csak összeugrassza a népeket. a jobboldal annyira kártékony, hogy azt nehéz kifejezni.
2010. dec. 26. 16:06
 12/85 bumbi02 ***** válasza:
81%
ne általánosíts... sose idiótáztam, és sose néztem le jobb oldali sőt szélsőjobb oldaliakat sem. ez olyan dolog hogy az ember nem választja ki hogy: Hmm na én bal oldali leszek.. az ember valahogy látja a dolgokat, valahogy érzi a dolgokat, és ez alapján meg lehet mondani hogy a bal vagy a jobb oldal áll hozzá közelebb.. mint a vallás.. nem tudsz meggyözni egy keresztényt hogy a mohamedán vallás jobb, és forditva sem. ugyanugy nem tudsz meggyözni egy jobbost hogy a bal jobb, és egy balost hogy a jobb jobb...ezért tartom primitiv dolognak ha valaki a másikat a vallása,származása,bőrszíne, politikai nézete miatt lenézi. akik ismerik a kommentjeim tudják hogy nem igazán szeretem a (mai) jobb oldalt ennek ellenére vannak jobb oldali barátaim.. velük egyszerüen nem hozom fel a politika témát és ennyi.
2010. dec. 26. 16:57
 13/85 anonim ***** válasza:
68%

Azért tolódtam a szélsőjobb felé,mert romák között kényszerültem élni,naponta tapasztaltam,hogy bármit megtehetnek büntetlenül a magyarokkal,mert ez a sok balos majom pártolja őket,lovat ad alájuk.

Minden ilyen cigányvédő barmot kényszerítenék arra,hogy köztük éljen,aztán ott prédikáljon,hogy születés/származás alapján nem lehet megkülönböztetni senkit.

Majd mikor az 5 éves cigánygyerek is "csicska magyar g..i"-nek nevezi,lehet hogy elgondolkodik.

A balosoknak köszönhetjük a cigányterrort.

2010. dec. 26. 23:36
 14/85 anonim ***** válasza:
45%
22:36 az olyan embereknek meg, mint amilyen te vagy, az olyasmit köszönhetjük, hogy pl ismeretlenek hátba lőttek egy ötéves roma kisfiút aki menekült, miután lemészárolták a szeme láttára az apját. Anélkül, hogy romákat védenék, mert arra nincs okom, szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy két oldala van az éremnek, egyik ocsmányabb, mint a másik... Sajnos a szélsőjobbnak is köszönhetünk egy-két bazi ocsmány dolgot (én nem csak a gyilkosságokra gondolok).
2010. dec. 26. 23:50
 15/85 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy azt a szélső jobb csinálta? Szerintem inkább MSZP-s megrendelésre mészárolták le azokat a romákat.
2010. dec. 27. 09:14
 16/85 anonim ***** válasza:
88%
Nem is tudtam, hogy úgy lehet mészárlást rendelni, mint a pizzát :D
2010. dec. 27. 10:02
 17/85 A kérdező kommentje:
a megrendelés az idézőjelbe rakom akkor :P
2010. dec. 27. 10:04
 18/85 bumbi02 ***** válasza:
73%
hát azért ez már összeesküvés a köbön... a "bal oldali érzelmüek" egyszer nem szokták mondan hogy kikéne irtani az összes cigányt. de valószinüleg a balosok voltak, igaz?
2010. dec. 27. 10:50
 19/85 anonim ***** válasza:
59%

Ha lenne egy vetélytársam valahol, például egy választáson, megpróbálnám rossz színben feltöntetni azt, ami mellett, vagy ellen kiáll.

Ha például a cigánybűnözés ellen szólal fel, megöletnék néhány cigányt, aztán rájukfognám, vagy sugalmaznám, hogy olyanok tették, akik velük közösködtek. Hitler is felgyújtatta a Reichstag-ot és a kommunistákra fogta. Az is összeesküvés?

2010. dec. 27. 13:33
 20/85 anonim ***** válasza:
0%

23.50-esnek:szegény roma kisiú!Nem tudhatod,hogy nem magyargyilkos bűnöző lett volna-e,mert erre jó esély van ezeknél.Még az is elárulom,hogy pl.a gettóban(nyócker,a gyengébbek kedvéért)az ilyen korú ártatlan roma kisfiúk már késsel járnak,és csicska ge..nek hívják a dolgozó magyart.Lopni is prímán tudnak már.Egyik ellopott például tőlem valamit.Mikor rákérdeztem,hogy "ekkora korodban máris lopsz?",röhögve közölte,hogy igen,mert az jó.

Egyébként nem vennék mérget rá,hogy egyáltalán igaz ez a szívszorító "szegínyromákokat gyilkolják"-sztori,illetve hogy úgy igaz,ahogy a néphülyítőben tálalták.Megtanulhattad volna már,hogy mindig,folyton hazudnak!

2010. dec. 27. 13:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!