Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért baloldali érzelmű valaki?

Miért baloldali érzelmű valaki?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, hogy vannak akik ezeket írják: "én egy baloldali érzelmű ember vagyok"

De miért?

És miért van az, hogy ezek az emberek mélységesen lenézik (és idiótáknak nevezik) a jobboldali és szélsőjobboldali érzelmű embereket?

2010. dec. 26. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 A kérdező kommentje:
Én már régebben nyomtam neki egy zöld kezet :) Tényleg jól leírta a lényeget!
2011. jan. 30. 14:00
 42/85 anonim ***** válasza:
71%
Nem írt le semmit jól! Én baloldali érzelmű vagyok, de rám ez nem igaz!
2011. jan. 30. 14:12
 43/85 anonim ***** válasza:
49%
Persze hogy nem reagált rá senki, mert féligazságokkal van tele, bármelyik állítás igazolható is, cáfolható is. Kinek van így kedve vitatkozni...
2011. jan. 30. 14:18
 44/85 anonim ***** válasza:
0%

Sverdans,

miben különbözől egy jobboldali érzelműtől?

2011. jan. 30. 14:20
 45/85 anonim ***** válasza:
27%

14:18-as

ez ebben a témakörben minden kérdésről és válaszról elmondható :D

2011. jan. 30. 14:58
 46/85 anonim ***** válasza:
100%
14.58-nak: Igazság szerint engem az késztetett hozzászólásra, hogy a baloldaliságot abszolút negatív tulajdonságként próbálta feltüntetni ez a korábbi beíró. És ezt féligazságok felsorolásával támasztotta alá, ami a legnemtelenebb módja a félrevezetésnek. Az ilyen emberekkel nem kívánok vitázni.
2011. jan. 30. 16:09
 47/85 Dick Esmen ***** válasza:
90%
Szerintem egy IGAZI baloldalit az különböztet meg a jobboldalitól hogy a baloldali dolgozik a jobboldali meg a nagy fotelben ül és whiskyt iszik(tisztelet a kivételnek).Egyébként meg azoknak akik még a közepén cigányoztak:én Kazincbarcikán nőttem fel és ott aztán megtudtam milyen félni a cigányoktól.És érdekes módón felnőttkoromra mégse utálom az összeset.
2011. jan. 30. 16:14
 48/85 anonim ***** válasza:
82%
Mert emberi érzelemmel érez a másik felé és ha szükséges kinyilvánitja véleményét önzetlenül mások érdekében is függetlenül nemére, fajára ,korára vallási hovatartozás nélkül.Röviden ez hitvallásom.
2011. jan. 30. 16:41
 49/85 anonim ***** válasza:
81%
Na,itt teljesen normális válaszokat láttam az összes balostól és teljesen primitíveket a jobbosoktól... Ez persze nem jelent,semmit,de jó volt látni,hogy senkisem a fújorbán ,hajrá mszp szintel jött! Büszke vagyok rátok,hajrá baloldal! Az igazi,szociálisan érzékeny,széleslátó körű,higadt,megfontolt,művelt,szegénység ellenes,kirekesztés ellenes,gyűlölet ellenes,egyenlőségpárti,elit ellenes baloldal!!
2011. jan. 30. 16:45
 50/85 anonim ***** válasza:
78%
Azt a lakóházat amiben élek,vajon inkább magyar vagy inkább munkás emberek építették? Na ezért vagyok baloldali!
2011. jan. 30. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!