Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit tennétek hogy jobb...

Ti mit tennétek hogy jobb legyen az egészségügy?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hallom hogy a Fidesz gyűlölők ezzel támadják főleg a kormányt. Azt mondjuk sose hallom ők mit tennének! Ha rá kérdezek a válasz "hát nem én dógom" meg " nem én vagyok a kormányfő" akkor felteszem most másképp a kérdést ti hogy csinálnátok ezt Kormány helyében? Szerintem annyi pénz nem forog amiből minden egyes korházat felbírnánk újítani! Az egyetlen egy megoldás az lenne ha bezárnánk pár korházat a többit meg modernbabra fejlesztenénk ahogyan azt a Európai Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet is megírta! ! Nem minden korház van rossz állapotban de fogjátok már fel hogy nem lehet mindenkinek jót tenni....

2019. febr. 6. 14:50
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:
Volt olyan is aki a sportszerűsége miatt nem nyer! Volt olyan is aki egyszerűen nem bírta. Van aki szerint pedig a magyar sport halott. A mozgás amúgy is kell hogy megelőzzük a betegeket!
2019. febr. 6. 22:23
 62/65 anonim ***** válasza:
Rendben, én veled befejeztem. Képtelen vagy érvelni vagy értelmesen gondolkodni. :D
2019. febr. 6. 22:37
 63/65 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg felfoghatnád már, hogy SEMMI SZÜKSÉG NINCSEN stadionokra.
2019. febr. 6. 22:45
 64/65 anonim ***** válasza:
22:45-ös, végre valaki más is, köszönöm! :D De szerintem hagyjuk, mert a kérdező egy troll.
2019. febr. 6. 23:41
 65/65 anonim ***** válasza:
Felrobbantanám az egész gyógyszeripart. A politika azért nem pumpál pénzt az egészségügybe, mert nem is létezik. Betegségügy van csak, ahol nem a gyógyítás, hanem a tünetek kezelése a kitűzött cél.
2019. febr. 8. 18:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!