Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit tennétek hogy jobb...

Ti mit tennétek hogy jobb legyen az egészségügy?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hallom hogy a Fidesz gyűlölők ezzel támadják főleg a kormányt. Azt mondjuk sose hallom ők mit tennének! Ha rá kérdezek a válasz "hát nem én dógom" meg " nem én vagyok a kormányfő" akkor felteszem most másképp a kérdést ti hogy csinálnátok ezt Kormány helyében? Szerintem annyi pénz nem forog amiből minden egyes korházat felbírnánk újítani! Az egyetlen egy megoldás az lenne ha bezárnánk pár korházat a többit meg modernbabra fejlesztenénk ahogyan azt a Európai Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet is megírta! ! Nem minden korház van rossz állapotban de fogjátok már fel hogy nem lehet mindenkinek jót tenni....

2019. febr. 6. 14:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%

Nem építettem volna meg ezt a sok baromi veszteséges, tök felesleges stadiont és sportcsarnokot.

Nem fizetnék többet a tök tehetségtelen focistáknak, mint a nélkülözhetetlen orvosoknak, ápolóknak.

Nem az egyházaknak és a sportegyesületeknek küldeném a milliárdokat minden év végén, hanem az egészségügyet támogatnám.

És nem egy vén szenilis őrületet helyeznék az emmi élére. Ja ha már itt tartunk, nem emmi lenne, hanem lenne külön egészségügyi minisztérium, aminek az lenne a feladata, hogy az egészségügyet fenntartsa, fejlessze. (Oktatási is lenne, de az más téma.)

És tévedtek, mert lehet, hogy 1-2 rendelőintézet fel van újítva, de az édes kevés, hiába van Budapesten csilivili rendelő, ha én vidéken elvérzek mert egy barlangban műtenek meg, ahol szakorvos sincs, csak beugrik valaki holtfáradtan.

Ja és a legfontosabb, belenéznék a tükörbe és visszatenném a pénzt, amit elloptam. :) Vagy talán el sem lopnám inkább.

Meg abbahagynám ezt a költséges gyűlöletkeltést. Ha a stopsoros plakátok meg a nemzeti konzultáció árát odaadták volna valamelyik kórháznak, már akkor sokkal előrébb lennénk. De milyen buta vagyok, hisz gyűlöletet kelteni fontosabb, mint egészségének lenni.

Napestig sorolhatnám...

2019. febr. 6. 17:03
 42/65 anonim ***** válasza:

"Mészáros, Mészáros, Mészáros

Lassan többet hallom mint Sorost! Ez pusztán csak írígység... Ha ennyire akarnátok felújítani az egészségügyet jó kezdés lenne az ellenzékk elit vagyona is!"

Kinek van az ellenzékből összemérhető vagyona?

Egyébként ha már így kérdezed, én 10 millió forint fölötti jövedelemre 90%-os SZJA-t tennék. Nem csak Mészárossal van bajom. De Mészárossal különösen sok bajom van, mivel látványosan ostoba, közpénzből gazdagodott és ő gazdagodott a legtöbbet.

2019. febr. 6. 17:32
 43/65 A kérdező kommentje:
Ha Gyurcsány elegendő stadiont épített volna most nem kellene a Fidesznek szívnia vele! Ha megnézzük Gyurcsányt neki százmilliói vannak no meg a Vona Gábornak sincs kevés vagyona!
2019. febr. 6. 17:56
 44/65 anonim ***** válasza:

Százmilliárd az pont EZERSZER annyi, mint százmillió. Mészárosnak nem százmilliói, hanem SZÁZMILLIÁRDJAI vannak. Százmillióból pár apróság jön ki, százMILLIÁRDBÓL viszont elég sok minden. 1000 milliárd az fele a 2000 milliárdnak, ami a mostani EÜ költés. 1000 millió az meg 0,5%-a. 50%-kal akarod növelni az eü költéseket vagy 0,5%-kal? Én 50%-kal.

Az, hogy neked van egy ilyen "általános érzésed" arról hogy mi mennyi pénz nem pótolja a számok ismeretét. Mészáros pénze önmagában hatalmasat dobna az egészségügyön. Gyurcsány meg Vona pénze meg egy kerekítési hiba.

2019. febr. 6. 18:11
 45/65 A kérdező kommentje:
Mészáros már 2010 élőt is gazdag volt + Soros Györgynek is voltak itthon befektetési...
2019. febr. 6. 18:12
 46/65 mindentudó99 ***** válasza:
Neked mindenre van valami hüle válaszod mi?
2019. febr. 6. 18:14
 47/65 A kérdező kommentje:
Nektek is?
2019. febr. 6. 18:15
 48/65 anonim ***** válasza:

2010-ben kb. 20 millió forintja volt, amit most 300 milliárdra növelt.

Nézd:

20.000.000

300.000.000.000

A 2010 előtti vagyona pont abba a Gyurcsány-vagyon körüli tartományba esik, amit az előző hozzászólásomban kerekítési hibának neveztem. Gyakorlatilag nullának tekinthető, kevesebb mint 1%.

Soros meg nem a magyar állam hatásköre, mivel amerikai. Ha az USA elnöke lennék, akkor Soros sokkal több adót fizetne, mint most. De Magyarországról beszélünk, mivel az USA elnöke születésemnél fogva nem lehetek.

2019. febr. 6. 18:18
 49/65 A kérdező kommentje:
Jó van tudjuk hogy irigy vagy engem nem érdekel személy szerint! Engem az érdekel hogy a gazdaság fejlődik + bérnövekedések vannak! Egyébként most is jöhetnék azzal hogy a te minimálbéred is 2x annyi mint 2010 előtt! Azt is vedd figyelembe hogy akkor válság volt és Mészáros pénztárcája se tudott annyira fejlődni!
2019. febr. 6. 18:22
 50/65 anonim ***** válasza:
Don't feed the troll!
2019. febr. 6. 18:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!