Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit tennétek hogy jobb...

Ti mit tennétek hogy jobb legyen az egészségügy?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hallom hogy a Fidesz gyűlölők ezzel támadják főleg a kormányt. Azt mondjuk sose hallom ők mit tennének! Ha rá kérdezek a válasz "hát nem én dógom" meg " nem én vagyok a kormányfő" akkor felteszem most másképp a kérdést ti hogy csinálnátok ezt Kormány helyében? Szerintem annyi pénz nem forog amiből minden egyes korházat felbírnánk újítani! Az egyetlen egy megoldás az lenne ha bezárnánk pár korházat a többit meg modernbabra fejlesztenénk ahogyan azt a Európai Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet is megírta! ! Nem minden korház van rossz állapotban de fogjátok már fel hogy nem lehet mindenkinek jót tenni....

2019. febr. 6. 14:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit tennék, nem vagyok gazdasági szakember! Én a tényeket látom, azt látom, hogy az emberek oda mennek ahol jobban keresnek. Olyan helyzetet kell teremteni itthon, amiért megéri itthon maradniuk. Nem túlórakeretet módosítani például. Szerinted egy orvos aki havonta szinte csak túlórázik, és 36 órát fent van, az akar még majd túlórázni? Úgy műtsön? Hagyjuk már ezt.
2019. febr. 6. 15:46
 22/65 anonim ***** válasza:
Miért tőlem várod a megoldást? Sem olyan pozícióban nem vagyok, se a megfelelő kompetenciával nem rendelkezem az ilyen nagy volumenű gazdasági és társadalmi kérdések eldöntéséhez. Nálam és nálad okosabbaknak kellene ezt kitalálnia, mert ez nem jó így.
2019. febr. 6. 15:48
 23/65 A kérdező kommentje:
Rendben de pont ez az hogy olyan helyzetet nem lehet teremteni. Itt van behozták a túlóra törvényt többet dolgozol több pénzért nem jó mert dolgozni kell! Tüntetés volt , sztrájk a béremelésért. A béremelés viszont inflációt gerjeszt és azért nem jó! Ezért kellene itthon maradni és itthon építeni az országot ez az egyetlen megoldás. Ha meg nem tudod mit kell tenni akkor pedig ne kritizáld...
2019. febr. 6. 15:50
 24/65 anonim ***** válasza:
Az egészségügyi intézmények felújításával kezdeném. Írnék egy listát arról hogy melyik eü épületeket kell felújítani és milyen vizsgálógépek és mi más kell még hogy 21. századi körülmények között mejnen a betegek ellátása. Az eü dolgozók jóközérzetének csak a fele a pénz, a másik felét a jó munkakörülmények adják. Mindent ami az egészségügyön kívül mellőzhető azt mellőznék kiadások szempontjából, míg nincs rendbetéve az eü. Addig se új sportlétesítmények se pénz a baráti cégeknek és egyesületeknek. Az eü az első. Ha az eü rendbe lett téve akkor jöhet a következő amit rendbe kell tenni. A kivitelezést vasszigorral ellenőrizném. Nem engedném hogy túlárazzanak és hogy spóroljanak az építő cégek vagy a gépeket kacifántosan szerezzék be hogy aránytalanul sokat keressenek ezen meglopva ezzel az államot. Amelyik megbízott cég csal akkor annak a saját pénzén kell mindent helyrehoznia. Majd megtanulják hogy nincs kavarás.
2019. febr. 6. 15:59
 25/65 anonim ***** válasza:
Miért ne kritizáljam? Szólásszabadság van, vagy szerinted nem? Te sem tudod, hogy mit kell tenni, mert csak közhelyeket puffogtatsz. Annyira szerettek mindenkit elnyomni, elhallgattatni akinek egy picit is más a véleménye, vagy nem ért teljesen egyet valamivel. Az tisztán látszik, hogy te sem vagy gazdasági ismeretekben a toppon, csak neked még egy nagy adag pökhendiség és beképzeltség is társul mellé... Magyarázd el a szemét orvosoknak, hogy ők nem érdemelnek annyi fizetést mint egy országgyűlési képviselő, vagy egy focista (azok többet keresnek). Szerintem szívesen marad itthon minden orvos a fizetéséhez aránytalanul magas ügyelet, túlóra, és stresszfaktor mellett. Ha te tudod a megoldást akkor hajrá, valósítsd meg. Drukkolok hozzá tényleg!
2019. febr. 6. 16:01
 26/65 A kérdező kommentje:
Rendben csinálnád most ezt meg és kijön hogy az egész ország gazdaságilag nem bírná ki ha minden korházat egyszerre újítanánk fel... Ha gyorsan akarnánk mind felújítani a korházakat + mindenkinek jót tenni akkor be kellene zárni egyes nagyon rossz állapotban lévő korházakat. Nincs minden egyes korház rossz állapotban bezárások nélkül több évtizedig is eltart hogy mind felújítsák...
2019. febr. 6. 16:03
 27/65 A kérdező kommentje:
#25 Igen szólásszabadság van! Most meg mi a baj te sem értesz velem egyet akkor ki kell osztani? Csak azt mondtam hogy nincs értelme azon siránkozni hogy ilyen rossz ha nem tudod a megoldást ennyi...
2019. febr. 6. 16:05
 28/65 anonim ***** válasza:
Akkor minek írsz ki kérdést? Amikor valaki leírja hogy mit tenne, de írod rá hogy nem lehet. De lehet. Lenne rá pénz, csak nem kell elverni és engedni hogy kivitelezők tüntessék el és cserébe még szar minőséget is csináljanak. Lenne rá pénz, csak most nem stadionokat építenénk, hanem kórházakat újítanánk és szerelnénk fel a pénzből.
2019. febr. 6. 16:07
 29/65 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lehet. És mert kíváncsi vagyok mások véleményére is viszont a sajátomat sem akarom a béka hátsója alá temetni!
2019. febr. 6. 16:09
 30/65 A kérdező kommentje:
Nem lenne rá elég pénz. Egyeseknek még a sportra költött pénz is pazarlás! Mi az egészséges életmód titka? A sport. És nem ha nem építene focipályát meg ilyeneket akkor sem lenne rá elég pénz de mindegy...
2019. febr. 6. 16:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!