Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit tennétek hogy jobb...

Ti mit tennétek hogy jobb legyen az egészségügy?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hallom hogy a Fidesz gyűlölők ezzel támadják főleg a kormányt. Azt mondjuk sose hallom ők mit tennének! Ha rá kérdezek a válasz "hát nem én dógom" meg " nem én vagyok a kormányfő" akkor felteszem most másképp a kérdést ti hogy csinálnátok ezt Kormány helyében? Szerintem annyi pénz nem forog amiből minden egyes korházat felbírnánk újítani! Az egyetlen egy megoldás az lenne ha bezárnánk pár korházat a többit meg modernbabra fejlesztenénk ahogyan azt a Európai Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet is megírta! ! Nem minden korház van rossz állapotban de fogjátok már fel hogy nem lehet mindenkinek jót tenni....

2019. febr. 6. 14:50
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 mindentudó99 ***** válasza:
Szóval örülsz hogy nőnek a bérek. Az előbb még azt mondtad ez probléma mert inflációt gerjeszt. Na akkor döntsd már el mi a jó. Azt se tudod már tiz perce mit hazudtál.
2019. febr. 6. 18:32
 52/65 A kérdező kommentje:
Hát nőnek ennek örülni kell! És igen inflációt gerjeszt. De nem a bérnövekedést akarták egyesek? Személy szerint örülök hogy az Audinál például növelték a bérket! De mondjuk az is igaz ha folytatódik a bérnövekedés infláció lehet...A túlóra törvénynek semmilyen hátulütője nincs csak annyi hogy többet kell dolgozni... Az hogy ez egyeseknek fáj nem az én hibám!
2019. febr. 6. 18:40
 53/65 anonim ***** válasza:

"Ha Gyurcsány elegendő stadiont épített volna most nem kellene a Fidesznek szívnia vele!"

Végem :DDDDD fogjatok le!

Nem csipázom Gyurcsányt, de elegendő stadiont épített, ugyanis ebben az országban 0, azaz NULLA stadionra van szükség addig amíg a kórházak és az iskolák olyan állapotban vannak, mint most.

Először azt hittem, komoly a kérdésed, de most már látom, hogy troll vagy.

2019. febr. 6. 19:27
 54/65 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az!
2019. febr. 6. 19:46
 55/65 A kérdező kommentje:
Ha Gyurcsány elég stadiont épített volna nem kellene ennek a kormánynak szívnia vele! Az egészségügyet meg fejlesztik vannak nagyon szépen felújított korházak új gépekkel stb... Nem lehet mindent egyszerre az kész lehetetlenség! Az hogy az emberek elmennek az nem az álam hibája! Az emberek nyugati színvonalat akarnak de az itt sosem lesz! Az embereknek semmi sem jó a bérnövekedés az infláció miatt nem jó a túlóra törvénynek meg semmi hátránya nem lenne csak többet kellene dolgozni egyeseknek ez önmagában bűn!
2019. febr. 6. 19:47
 56/65 anonim ***** válasza:

Figyelj, te tényleg nem értesz? Gyurcsány nem épített stadiont, de IDE NEM KELL EGY DARAB STADION SEM. Érted? Ott rohadnak üresen, miközben a kórházak lassan összedőlnek.

Ja persze, itt sosem lesz nyugati színvonal. És? Tapsoljunk hozzá? Komolyan, a fidesz szavazók vágyják az ostort... Minden pocsék, fizetések a béka feneke alatt, kórházak összedőlnek, iskolában kb a takarítónő tanít, konganak az ürességtől a lenyúlt milliárdokból állított stadionok, de hát nem baj, jó ez így, mert itt úgysem lesz nyugati színvonal sosem. Tudod mit? Nyugtasd ezzel magad. Sőt ha végső lelki békére vágysz, akkor nézd meg Romániát, és nyugtázhatod, hogy itt lassan már keleti színvonal sincs.

Részemről befejeztem a beszélgetést, ez értelmetlen akkor is ha troll vagy meg akkor is ha komolyan gondolod, amiket írsz (-akkor főleg).

2019. febr. 6. 21:45
 57/65 A kérdező kommentje:
A fizetésekig olvastam! Azok növekednek! És pont azért mert Gyurcsány nem épített stadiont azért kell a Fidesznek!
2019. febr. 6. 21:48
 58/65 A kérdező kommentje:
Egyeseknek azért van baja mert növekednek a bérek és az inflációt gerjeszt
2019. febr. 6. 21:49
 59/65 anonim ***** válasza:
De NEM KELL a fidesznek sem. Senkinek sem kellene. Nem érted, hogy ide egyáltalán NEM KELL stadion?????
2019. febr. 6. 22:14
 60/65 A kérdező kommentje:
Nekem személy szerint kell! Valahogy eddig úgy volt hogy amikor a valaki nem nyert pl az olimpián vagy valami nagyon versenyen azt mindjárt leoltották! "Magyarországnak szüksége van bajnokokra" valami ilyesmi kifogásokkal kritizálják/kritizálnak valakit aki nem nyer meg egy versenyt. Vagy alapból a magyar focit is akár..
2019. febr. 6. 22:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!