Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit tennétek hogy jobb...

Ti mit tennétek hogy jobb legyen az egészségügy?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hallom hogy a Fidesz gyűlölők ezzel támadják főleg a kormányt. Azt mondjuk sose hallom ők mit tennének! Ha rá kérdezek a válasz "hát nem én dógom" meg " nem én vagyok a kormányfő" akkor felteszem most másképp a kérdést ti hogy csinálnátok ezt Kormány helyében? Szerintem annyi pénz nem forog amiből minden egyes korházat felbírnánk újítani! Az egyetlen egy megoldás az lenne ha bezárnánk pár korházat a többit meg modernbabra fejlesztenénk ahogyan azt a Európai Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet is megírta! ! Nem minden korház van rossz állapotban de fogjátok már fel hogy nem lehet mindenkinek jót tenni....

2019. febr. 6. 14:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:
#10 akkor honnan tudod hogy mi van Magyarországon? Magyarországon sose lesz olyan a helyzet mint németeknél nem is szabad elvárni! Nem lehet de így is fejlődik az ország és nem csak a Fidesz meg a Fideszesek szerint..
2019. febr. 6. 15:12
 12/65 anonim ***** válasza:

Nem az egészségüggyel van gond. Rengeteg új gép van, nagyon-nagyon sok helyen fel lettek újítva a kórházak/rendelőintézetek. Ez nagyon jó. Nem egyszerre megy az ilyesmi, hanem lassan, fokozatosan. Szerintem is egyre jobbak, szebbek az épületek belül, jobb a felszereltség stb.

Viszont... mit érsz vele, ha nincs orvos, nincs ápoló, nincs személyzet aki kezelje a CT/MR gépet? Mit ér a szép új kórház, ha nincs benne elég orvos? Szemét orvosok, elmennek 5x annyi bérért dolgozni. Totál megértem őket. Amikor tudod annyira nincs orvos az országban, hogy a rezidens nőgyógyászgyereket beteszik éjszakai műszakba a sürgősségire, ahol ő az EGYEDÜLI orvos, na ott már gáz van... Márpedig itthon ez van. Agyonterhelt orvosok, agyonterhelt nővérek, szarért húgyért dolgoznak. Elmennek inkább az IKEÁba, mert 3x annyit fognak kapni. Az orvos elmegy magánkórházba ahol 3x annyit kap...

Na erre mit mondasz? Egyet értek veled, nagyon szép lett némelyik kórház, rendelőintézet, tényleg újítják őket. És mit érünk vele? Adok neked egy vadonat új gamer laptopot, tápegység és akkumulátor nélkül, kb. ilyen.

2019. febr. 6. 15:28
 13/65 anonim ***** válasza:
79%
Elzavarni a Fideszt, az egész okozóját. Természetesen teljes vagyonelkobzást követően, és amit elloptak azt szétosztanám a kórházak, iskolák stb. között. El nem tudnátok képzelni hogy csak Mészáros összelopott vagyonából mennyi kórházat lehetne felépíteni/felújítani és mennyi orvost lehetne kifizetni akik most külföldön vannak.
2019. febr. 6. 15:31
 14/65 anonim ***** válasza:
78%
Oké, akkor maradj Magyarországon. Akinek meg nem tetszik, hadd engedtessék már meg, hogy kritizálja, és elmenjen innen.
2019. febr. 6. 15:31
 15/65 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, ha még nem vagy agymosott, akkor ezeken őszintén elgondolkozol.

Nem a Fidesszel van a baj, mert ez már egy 20 éves probléma itthon. Azzal van a baj, hogy egyik kormány sem akarja megoldani, hanem a homokba dugják a fejüket. A mostani is. Adja a pénzt kórházfelújításra, cserébe a fizetések a béka feneke alatt vannak... A következő nagy hiány a rendőr és a tűzoltó lesz, 1-2 év és ott is elkezdődnek a problémák. Csak figyeld.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. febr. 6. 15:37
 16/65 A kérdező kommentje:
Megértem én is hogy nyugaton meg Németországban jobbak a bérek! Itt Magyarországon is nőnek a bérek vagy akkor az Európai Gazdasági Együttműködési Szervezet hazudik? A magyar gazdaság fejlődik és nagyon sokan élnek jó létben. Persze mindig van akinek nem jó hát oké az nyugodtan mehet nyugatra...
2019. febr. 6. 15:38
 17/65 anonim ***** válasza:
100%
Fel sem fogod amit mondok ugye? Nem azzal van a baj, hogy milyen a jólét itthon. Megsütheted a jólétedet, ha lenyisszantod flexszel a jobb hüvelykujjadat, és elmész a felújított sürgősségire, ahol egy 24 éves rezidens belgyógyász van ügyeletben egyedüli orvosként, és várhatsz 18 órát mire ellátnak. Ez a baj. Nem a jólét vagy nem jólét kérdése.
2019. febr. 6. 15:41
 18/65 A kérdező kommentje:
#17 De te akkor mit tennél hogy itt maradjanak a fiatalok dolgozni? Az nem jó a nőnek a bérek mert ugye az inflációt gerjeszt... Nem jó a túlóra törvény mert akkor meg ugye többet kell dolgozni...
2019. febr. 6. 15:44
 19/65 anonim ***** válasza:
Meg persze, mondhatod, menjen nyugatra. És ha nem lesz már elegendő orvos, olyan szinten, hogy emberek fognak meghalni? Akkor az lesz, hogy szemét orvosok, nem akarnak itthon maradni? Nem ők a szemetek, az a szemét aki nem ad nekik megfelelő fizetést. Én nem az egészségügyben dolgozom, de 4x annyit keresek mint 8 éve. Azért, mert mindig kerestem jobban fizető munkát, mint az előző. Úgy felmondtam az aktuális helyen, ha találtam jobban fizetőt, mint a szél. Én is rossz ember vagyok? Az ember mindig oda megy ahol jobban megfizetik.
2019. febr. 6. 15:44
 20/65 A kérdező kommentje:
Értem de akkor te mit csinálnál?
2019. febr. 6. 15:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!