Csak nekem furcsa, hogy ilyenek a Magyarok?
A CSOK abszolút jól jött a biztos anyagi háttérrel rendelkező három (jó most már kettő) gyerekes családoknak. De akinek nincs semmije, az nem kapja meg, gyerektől függetlenül, viszont a CSOK miatt az építkezések anyag és bérköltsége megugrott, szóval duplán rosszul jártak. Az egygyermekes szintén elfelejthetik.
Miután visszavonták a lakáskassza állami támogatását, azóta csak egy bizonyos réteg kap hasonló támogatást, ami persze családok éve címszóval elég jól hangzik...
A túlóratörvénnyel pedig az a gond, hogy hiába van ott a kitétel, hogy bele kell egyezni, van olyan cég, aki csak úgy alkalmaz, ha aláírod. Sajnos személyes tapasztalat.
Amúgy meg a túlóratörvénnyel csak terelnek. Tudták, hogy mindenki ezzel fog foglalkozni és simán átnyomták mellette a bíróságok szétcseszését. Anno az internetadóval is ezt csinálták.
Hiába jobb, mint Szerbia, de az emberek azért még nem fogják szeretni, hogy a hatalom ilyen könnyen dönt a fejük felett.
A Montenegrót csak kíváncsiságból kérdeztem.:) Még én se jártam ott, de egyszer szívesen szétnéznék majd. Úgy képeken meg filmeken elég pofásnak tűnik, de aztán kitudja milyen lehet a valóságban..:)
És amúgy én örülök, ha jól érzed itt magad. Több Szerbiából jött ismerősöm, barátom is van Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!