Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen erős nálunk a...

Miért ilyen erős nálunk a muszlim-ellenesség?

Figyelt kérdés

2018. júl. 26. 08:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/227 anonim ***** válasza:
49%

# 69 Te tényleg ennyire ostoba vagy? Ha téged nem érdekelnek a vallások attól még másokat nagyon is. Nem te fogod megmondani ki miben hihet. Muszlimok elleni gyűlöletkeltés pedig tény Magyarországon. Haláleset még nem történt de fizikai támadás több is. Nézz meg bármilyen iszlámmal kapcsolatos fórumot, videót stb, tele vagy gyűlölködő, bejegyezésekkel. A mecseteket pedig naponta kapnak fenyegető leveleket.

Muszlim országokban építenének új keresztény templomokat ha lenne rá igény, de nincs mert a meglévőek elegendőek és ők nem raktárakban kénytelenek misét tartani.

Mivel Magyarországon kb 30 ezer muszlim él, nem elég 2-3 oszmán kori mecset, mert egyrészt azok múzeumok vagy templommá lettek átalakítva és nem Budapesten vannak ahol a legtöbb muszlim él. Ha még ezt sem vagy képes felfogni, akkor mit keresel itt? Add elő valami kocsmában vagy hasonló helyen.

2018. júl. 27. 14:49
 72/227 anonim ***** válasza:

71.

Mo-on a muzulmánoknak nincsenek gyökereik. Hálistennek. Ha meg az újonnan magukat muzulmánnak érzők világosan látják, hogy nem szeretik őket, hogy kinézik őket, hogy nem kellenek, akkor mit erőszakoskodnak? Vannak más helyek, országok, ahol otthon éreznék magukat, ahol a magukfajták vidáman élnek. Miért nem mennek oda akkor? Miért erőltetik magukat olyanokra, akik nem kérnek belőlük? Komolyan.

Igazán, mit várnak? Reformálják meg a saját vallásukat, intézzék el a saját országaikban. Hagyjanak békén bennünket.

A szaudiak meg tartsák meg a pénzüket, építsenek mecsetet-dzsámit-minaretet a saját országukban.

Kinek kell Szaud-Arábiában keresztény templom? Nincsenek ott keresztények. Vagy majd telepítenek erőszakkal, hogy mutogathassák? Persze, pénzért minden van, majd megoldják, igaz-e?

2018. júl. 27. 15:44
 73/227 anonim ***** válasza:
100%

52#

Elnézést, tudod nem egy Hagia Sophia nevű épület létezik. Az egykori Niceában lévő Hagia Sophia ahol kimondták a niceai credot felújítása után először múzeum lett, majd hirtelen mecsetté alakították. Persze ennek nem volt akkora visszhangja mint ha az Isztambulban fekvő "múzeummal" tették volna ugyanezt, de megvan a szimbolikus jelentősége. Főleg hogy Erdogan nagy álma újra mecsetet csinálni az isztambuli HS-ből, csak merész lépés lenne egyelőre.

Ne értsd félre, történt bőven példa az ellenkezőjére is a történelemben, nem ítéletként csak tényként írtam.

Itt Magyarországon a legtöbb ember valóban ateista, annak ellenére hogy sokakat megkereszteltek nem vallásgyakorlók. Egyszerűen nem érdekli őket a vallásod. Úgy állítod be a helyzetet mintha állandó rettegésben kéne élniük és koszos raktárhelységekben kéne imádkozniuk, miközben kultúrált helyen végezhetik az istentiszteletet, és kisebb idióta réteg kivételével senkit nem érdekelnek. Azok is max. a szájukat tépik.

Afganisztánban pár templom van, az is követségen, katonai bázison. De mivel meglincselhetnek ha helyi vagy és elterjed rólad hogy templomba jársz, ezért ott gyakran tényleg titokban, pincékben tartanak közös imádságokat. Ez ott valóság, itt csak mese habbal.

De hát nem is várható hogy reális képed legyen arról mi a helyzet az életben ha egész nap a gyk-n lógsz, amint új komment érkezik te perceken belül idetojsz egy regényt amikben ugyanazt ismételgeted akármit mond a másik. Gyanítom nem csak ennél a topiknál, és nem csak ezen az oldalon csinálod ezt. Komolyan nincs életed?

2018. júl. 27. 15:54
 74/227 anonim ***** válasza:
100%

"Azt azért kifejtenéd miből következtetsz erre? Csak mert én figyelek arra hogy véletlenül se tartalmazzon ilyesmit a hozzászólásom."

Tessék:

"Az írásod pedig a szokásos keresztény sírás kategória"

SZOKÁSOS KERESZTÉNY SÍRÁS?

"Szóval a kis meséddel kapcsolatban erős a gyanúm a te fantáziád szüleménye, de ezt már keresztényektől megszoktam."

Áhhá, KERESZTÉNYEKTŐL ezt MEGSZOKTAD már. Értem, ezek a keresztények már csak ilyenek...

"Szokásos keresztény kamu sírás :)"

Megint ez a SZOKÁSOS.

Öcsém, lerí rólad, hogy utálod a keresztényeket. Erre itt játszod a nagy béke vallását gyakorló igaz embert. Olyan magas lóról beszélsz, mintha te több lennél itt bárkinél. Mindenki kocsmába járó proli, aki értelmesen érvel neked, az is, te azt állítod, hogy az iszlám terrorszervezeteknek köze nincs az iszlámhoz, én akkor azt állítom, hogy pl. az IRA-nak, nincs köze a kereszténységhez. Ohhh, várjunk csak... De hát az ISIS-nek nincs köze az iszlámhoz, az IRA-t te mégis keresztény terrorszervezetként tartod számon. Miért?

Lerí az egész írásodból, hogy tűzzel vassal meg kell védened a vallásodat, még akkor is, ha tényekkel állítanak szembe, ateista számodra, meg buta, aki elítéli a keresztény és muszlim szélsőségeket, és nem kér egyikből sem. És tagadod, hogy igen, vannak muszlim terroristákra (jaj, tudom, semmi közük az iszlámhoz) jellemző merényletelkövetési módok, amikkel rettegésben tartják azokat akik nem ugyanolyanok mint ők. Azt állítod, hogy a keresztényeket nem éri hátrányos megkülönböztetés Szaúd-Arábiában meg Afganisztában, Iránban, ami nettó hazugság. Azt állítod, hogy folyamatosan szegény muszlimok vannak terrorizálva, ami szintén hazugság. Az meg hogy bizonyos legalja fórumokon pár agyhalott szid minden muszlimot, az szánalmas, apropó, vajon van olyan muszlim fórum, ahol keresztényeket gyaláznak? Jaj biztos nincs, ők nem olyanok. Ja, meg tudom, nekik közük nincs az iszlámhoz. Senkinek semmi köze az iszlámhoz, csak a jó embereknek. Komolyan szállj már kicsit magadba, nézd meg, hogy mit művelnek az iszlám szélsőségesek, és gondolkodj el, hogy miért alakul ki folyamatosan az ellenszenv, az egész iszlám vallás iránt. (ja, tudom, még mindig semmi közük az iszlámhoz) Nem azt mondom, hogy most azonnal legyél más vallású, de próbáld már meg kicsit kívülről is szemlélni a dolgokat. Mindenért a nyugat, meg a rohadt keresztények a hibásak, biztosan, igen, szegény muszlimokat elnyomják, mindig mindenhol, mindig bántják őket, pedig ők csak mecseteket akarnak építeni, és nyugodtan élni. Igen. Igazad van. Megyek is áttérni. Ja várj, azt hiszem, hogy a következő országokban, akkora a vallásszabadság, hogy halál/életfogytiglan/börtönbüntetéssel sújtják azokat akik elhagyják az iszlámot és más vallásúak akarnak lenni:

[link]

A béke vallása.

2018. júl. 27. 16:15
 75/227 anonim ***** válasza:
56%
@1: Igen az vagyok. Talán keresztény vagy? Az Úr akaratából két évtizeden belül az igazság vallása a világ vallása lesz.
2018. júl. 27. 18:13
 76/227 anonim ***** válasza:
0%

# 72 Megintcsak azt tudom mondani hogy te sem álltál sorba mikor az észt osztogatták. Magyarországon az iszlám vallás ezer éve jelen van kisebb nagyobb megszakításokkal. A honfoglaló magyar törzsekkel érkeztek muszlimok is és az Árpád házi királyok alatt jelentős számban éltek itt. Az hogy te kivel szeretnél együtt élni vagy kivel nem, senkit nem érdekel. Én sem szeretnék hozzád hasonló agyhalatokkal egy országban élni. Ha nem tetszik egyébként te is elmehetsz. Ha majd odáig fajul a dolog mint 70 éve a zsidók esetében, koncentrációs táborba zárnátok, majd elmegyek.

Szaud-Arábiában sok keresztény bevándorló él. Az hogy te megint nem tudtál erről, te szegénységi bizonyítványod.

Meg mi az hogy hagyjanak békén titeket? Ki akar tőled bármit is? Ennyi ésszel senkinek nem kellesz.

2018. júl. 27. 22:12
 77/227 anonim ***** válasza:
0%

# 73

Törökországban bőven van még keresztény templom. Mi azzal is beérnénk ha egy mecset lenne Budapesten. Erdogannal az a baja a nyugatnak hogy az ő ideje alatt Törökország megerősödött, ami nem tetszik nekik, ezért diktátoroznak.

Itt Magyarországon a legtöbb ember valóban nem vallásgyakorló, de nagyon is vevők a gyűlölködésre és uszításara. Ha nem így lenne nem nyert volna a jelenlegi miniszterelnök választást. Jobb helyeken ezért börtön járt volna, közösség elleni uszítás miatt, itt megválasztják miniszterelnöknek. Egyébként nem gondolom hogy neki problémája lenne a muszlimokkal vagy az iszlám vallással. Amit tesz azt szavazatszerzés érdekében teszi, ellentétben a világot irányító csoportokkal, akik nem akarják hogy az emberek megismerjék az igazi iszlámot.

Te viszont úgy akarod beállítani mintha csak egy szűk idióta réteg lenne erre vevő. Sajnos nagy tömegekről van szó.Én inkább úgy mondanám hogy a butább, tanulatlan emberek fogékonyak rá, akiknek nincs tapasztalatuk muszlimokkal.

Afganisztán évtizedek óta háborús övezet a Nyugatnak "köszönhetően". Ilyen helyzetekben van égetőbb probléma mint a vallási kisebbségek számára biztosítandó megfelelő templom.Ezt gondolom megérted. Mondjuk én nem tudok arról hogy Afganisztánban valaha is éltek volna nagyobb számban keresztények. Magyarország viszont elvileg demokratikus jogállam ahol a vallásszabadság alapvető kellene hogy legyen, de mégsem az. Kb 30 ezer muszlim élhet itt és igény is van mecsetre. Az állam nem építi fel és azt sem engedi hogy muszlimok felépítsék. Szóval a kettő között elég nagy különbséget látok.

Én szerintem reálisabban látom az életet nálad, legalább is az alapján biztosan amit eddig leírtál. Azt pedig majd én eldöntöm hogy mire fordítom az időmet. Már az is baj ha válaszolok? :)

2018. júl. 27. 22:36
 78/227 anonim ***** válasza:
60%

# 74

"SZOKÁSOS KERESZTÉNY SÍRÁS?"

Igen ugyanis az állítás ugy szólt hogy tíz éven belül nem lesz keresztény a Közel-Keleten. Ez kamu sírás.

"Áhhá, KERESZTÉNYEKTŐL ezt MEGSZOKTAD már. Értem, ezek a keresztények már csak ilyenek..."

Igen, keresztényektől gyakran hallok valótlan állításokat. Olyan kereszténnyel is összefutottam ezen az oldalon aki ateistának adta ki magát és így fényezte a keresztény vallást. Az olyan történetekkel amit itt előadtál tele a padlás. Valószínű meg sem történt, vagy ha igen, akkor sem úgy ahogy mesélted. A kedves érsekúrnak is nehezére esik az igazmondás. Tapasztalatból mondom tehát hogy ilyen téren is keresztényeknek bőven van hova fejlődni. Szó nincs gyűlöletről.

Nem utálom a keresztényeket. A buta gyűlölködő embereket viszont valóban nem szeretem, függetlenül a vallási nézetüktől. Az ISIS-nek nincs köze az iszlám valláshoz. Akik pedig csatlakoznak hozzájuk, többségében nem vallási megfontolásból teszik. Javaslom olvasd el ezt a cikket:

[link]

A megkérdezettek fele ugy nyilatkozott hogy szinte semmit nm tud az iszlámról és a Koránt sem olvasták. Ha te mégis muszlim terrorszervezetnek tekinted akkor én pedig az IRA-t tekintem keresztény terrorszervezetnek.

Na azért álljon már meg a menet. Nem muszlim ország rohanták le a hadseregeikkel a nyugatot, hanem fordítva és a nyugat pénzeli az ilyen ISIS-hez hasonló szervezeteket. Ahova az USA beteszi a lábát ott megjelenik egy ilyen terrorszervezet. Ezzel milliók halálát okozták. Egy nap alatt többen halnak meg a Közel-Keleten, mint az európai merényletekben összesen. Szóval nem kell ez az élszent szöveg. Ti vagytok azok akik felmentik a keresztény gyilkosokat és ti vagytok azok akik uszítanak. A te szellemi őseid zárták gázkamrákba a zsidókat 70 éve, és az ugyanilyen felfogású keresztények zárták koncentrációs táborba a muszlimokat 25 éve. Mutass már nekem egy olyan muszlim országot ahol az állam keresztények ellen uszít és undorító hazugságokat terjeszt a keresztény vallásról és Jézusról. Nincs ilyen. A vallás elhagyásáért nem jár büntetés az iszlám vallás szerint. Ahol ezt büntetik, ott is abban az esetben ha ezt provokatív szándékkal teszi az illető.

2018. júl. 27. 23:01
 79/227 anonim ***** válasza:
60%

"Igen az vagyok. Talán keresztény vagy? Az Úr akaratából két évtizeden belül az igazság vallása a világ vallása lesz."

Na megjöttek a keresztény szektások :) Tudod mi lesz húsz év múlva? Sokkal kevesebb vallásos keresztény. Jelenleg az iszlám a leggyorsabban terjedő vallás. Iszlámra térnek át a legtöbben világszerte. Hiába a sok iszlámellenes gyűlölködés, uszítás, a sok hazugság. Aki komolyan keresi az igazságot és tanulmányozza az iszlámot, az nagy valószínűséggel muszlim lesz, de minimum tudnia fogja hogy az a sok hülyeség amit itt egyesek összehordanak vagy amit a média az emberek elé tol az hazugság.

2018. júl. 27. 23:09
 80/227 anonim ***** válasza:
6%
39%-os feleslegesen fáradozol. Keresztények többsége olyan hogy a legkisebb szálkát is észreveszi mások szemében de a gerendát nem látja a sajátjában. Én korábban katolikus voltam. Otthagytam mert láttam az ellentmondásokat a tanításukban, és elegem lett a csőlátású álszent rosszindulatú emberekből. Utána egy ideig nem foglalkoztam vallással, de idővel újra érdekelt. Évekig tanulmányoztam az iszlámot és végül muszlim lettem. Az érsek azért hazudik az iszlámról mert tudja hogy az igaz vallás, az övé pedig legjobb esetben is csak részigazságokat tartalmaz.
2018. júl. 28. 22:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!