39%: Szerintem te képes lennél gyűlölködőnek nevezni még az amerikai indiánokat is, mert védeni merészelték a saját népüket. Ennyire sötét hogy lehet valaki...
A holland külügyminiszter sem hisz a multikultiban
„Nevezzenek meg egy olyan multikulturális, vagy multietnikus országot, ahol még megvan az eredeti népesség, és ahol békés egymás mellett élés van a különféle csoportok között” – mondta a miniszter a holland televízióban lejátszott, kiszivárogtatott hangfelvételen.
„A génjeink mélyén valószínűleg ott bujkál az, hogy egy jól szervezett csoport tagjaiként akarunk vadászni, vagy egy faluban élni. S az is, hogy nem tudunk kapcsolatot fenntartani a számunkra ismeretlen emberekkel. Nagyon hamar elérjük azt a határt, amíg a társadalom még be tud fogadni idegeneket” – magyarázta a politikus.
----------------------------
Mert az emberek már csak ilyen gyűlölködők...
Ez így természetes, te hülye...
Ne röhögtess, nekem ahhoz mi közöm?
Egy mai német polgárnak mi köze van Hitlerhez? Nem tartozik semmi felelősséggel érte.
14:12
1. Nem mondtam, hogy a keresztenyseg artalan.
2. Hitlereket sok kereszteny tamogatta, az igaz, de azert a nacizmust, sem az ideologiat, sem az eszmet ne kend mar a keresztenysegre. Es a bosnyak-szerb nemzetisegi vitat se kend a vallasra.
3. Mind a zsidok, mind a bosnyakok legyilkolasat valoban sok kereszteny tamogatta, de sem a nacik, sem a szerbek NEM A KERESZTENYSEG NEVEBEN TETTEK, hanem nyiltan POLITIKAI megfontolasokbol. Ezzel szemben a terroristak egyertelmuen az ISZLAM ES A KORAN NEVEBEN gyilkolnak. Es Iran meg Katar is a KORAN neveben tamogatja oket.
Mondta valaki? Itt arról van szó, hogy egy inkompatibilis kultúráról beszélünk, ami nem beilleszkedő, hanem elnyomó.
Nem idevaló.
"És nekem mi közöm van az ISIS-hez? Vagy a többi muszlimnak?"
Az a közöd, hogy az ISIS muszlimokból áll, meg olyan liberális német nőkből, akik nem bírnak magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!