# 158
70%-os, tévedsz. Az USA nem állt senki oldalán. Saját érdekeit nézte. Az volta célja hogy szétessen Jugoszlávia mert a sok kis országot könnyebben a befolyása alá tudta vonni. Mikor a szerbek körbezárták Szarajevót és elkezdték tömegesen gyilkolni a muszlim lakosságot a USA hazai és nemzetközi nyomásra kénytelen volt beavatkozni és később Koszovó esetében is. Szóval nem, az USA akkor sem és most sem áll a muszlimok oldalán. Azok a bosnyákok akik amerikai zászlókat lengettek akkor, nem ismerték fel ezt. Az irakiak is felszabadítóként fogadták az amerikaiakat 2003-ban aztán hamar megtapasztalták az USA igazi arcát.
Szóval van némi fogalmam a történelemről, neked viszont eléggé homályos. De kérdezz nyugodtan, segítek.
"39% os te inkább zsidó vagy mint muszlim."
27%-os, ne fáradj. Tudom hogy keresztény vagy. Csak muszlimnak adod ki magad. Keresztények erre is képesek. Legutóbb olyan kereszténybe futottam bele aki ateistának adta ki magát és így fényezte a keresztény vallást. Előadta mennyire logikus a keresztény vallás :) Persze hamar kibukott a dolog, ahogy nálad is.
163.
Nehéz nyelv a magyar, igaz-e.
# 163
Jól van, ezt közölhetted volna hamarabb is, írásvédett az agyad, most már, mióta áttöröltek. Hajtogasd még a beégetett ostobaságokat...
Azután ne feledd, figyel fentről a Mindenható, kaptál megint piros pontokat, jön majd az Üdvözülés a halál után, szerencsétlen...
Kb. két ember van az több is, de részemről már nem nagyon tudok mit hozzátenni. Vannak ilyen fórumos betegek, akik csak hajtogatják a maguk hülyeségét, miközben a másik írása el sem jut a tudatáig. Viszont szemét módon beleképzeli a saját kitalációit.
Győztesek ezek a fórumokon, hiszen a normálisak inkább ráhagyják, ugyanakkor szerencsétlen vesztesek az életben.
56%-os Én ezt pont veled kapcsolatban mondanám. Neked az eddig hozzászólásokból az jött le hogy itt mindenki toleráns a muszlimokkal, én pedig gyűlölöm a keresztényeket? :))) Az igen.
Ja, és hiába izgultál rá, a 27%-os válaszoló keresztény, csak muszlimnak adja ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!