Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen erős nálunk a...

Miért ilyen erős nálunk a muszlim-ellenesség?

Figyelt kérdés

2018. júl. 26. 08:02
 201/227 anonim ***** válasza:

200

Az apácák ruhája a reverendához hasonló, és testhez idomuló. A fejrevalójuk pedig teljesen szabadon hagyja az arcukat és hátrafogott.

2018. aug. 5. 16:17
 202/227 anonim ***** válasza:
37%

199-es, Hol élsz te? Ha másoknak joguk van szinte meztelenül az utcára menni, akkor nekem jogom van eltakarva kimenni. Az ISIS-állatokról ne beszélj úgy mintha egy átlag muszlimnak köze lenne hozzájuk. Talán te pedofil vagy? Örülnél ha annak néznének a pedofil keresztény papok miatt?

"Pedig utaltam már az evolúciós kényszerre, ami épp annyira természetes, mint ahogy egy férfi sok-sok nőt szeretne megtermékenyíteni."

Ez az állatok szintje. Gratulálok hozzá.

Az iszlámban a többnejűség a nőket védi és szigorú feltételei vannak. A nők pedig egyenjogúak a férfiakkal.

"Meg persze, ha rajtatok múlna, elvennétek az utca emberétől még azt az esztétikai élményt is, amit a vonzó nők nyújtanak."

Ezen élvezkedsz? Normális nő az ilyenekre rá sem néz.

2018. aug. 5. 23:44
 203/227 anonim ***** válasza:
35%

# 199 te retardált. A kendő része a magyar népviseletnek:

[link]

2018. aug. 6. 09:25
 204/227 anonim válasza:
38%

Nem olvastam vegig a kommenteket.

Attert muszlim vagyok.

Velemenyem szerint azert van sok muszlim ellenes mert semmit nem tud az iszlamrol, szo szerint. Masreszt hagyjak magukat megvezetni a media altal.

Es a legtobb ember birka (mar bocsanat), egyik megy a masik utan.

2018. aug. 6. 15:52
 205/227 anonim ***** válasza:
75%

Most ez a direktíva. Amikor pár éve az volt kiadva a jobboldali pártközpontokból (Fidesz és Jobbik szinten egyaránt), hogy a muzulmánok a jófejek, a nagyszerű, csodálatos emberek és a zsidókat kell gyűlölni, akik mind terroristák és gyilkolják szegény palesztinai arabokat, akkor azt bégette mindenki.

Orbán olyanokat nyalt akkoriban nekik, hogy minden muszlim vezető terpeszben bírt csak hazamenni tőlünk. Akkor az hozta a szavazatot, most meg az ellenkezője, ennyi az egész.

Akkor így nézett ki a helyzet:

https://www.youtube.com/watch?v=1Z-kvyFDvpE

https://www.youtube.com/watch?v=OMF5v5z4dL8

https://www.youtube.com/watch?v=7mLtNI13J5U

Érdemes elolvasni:

[link]

[link]

2018. aug. 14. 13:45
 206/227 anonim ***** válasza:
75%

Nem vagyok muzulmán, de olvastam a Koránt, és személy szerint úgy vélem, hogy pont annyi középkori marhaság van benne mint az ószövetségben. Egyik ábrahámita jellegű vallás sem felvilágosultabb a másiknál, mivel ugyan arra az alapokra épülnek. Ezért tartom nevettségesnek mikor egy hithű keresztény elnyomónak titulálja az iszlámot, mikor az ő vallása sem nyugszik szabadosabb alapelveken semmivel.

Illetve az is tény, hogy jelenleg az egész iszlám vallást, és világot nagyon egyoldalúan mutatják be, nem csoda, ha egy kevésbé jólinformált ember minden muzulmánban Dzsihadistát lát.

Az egyik legjobb barátom is muzulmán, mégis, a légynek se tudna ártani, sosem öntött le senkit se savval se gázolajjal, és egy kifejezetten felvilágosult, jóakaratú ember. Akkor vegyük őt is egy kalap alá azokkal az extrém esetekkel akik robbantgatnak?

Rendben de akkor vegyük az összes keresztényt is egy kalap alá Jehova tanuivak, vagy azokkal a szektás elmebetegekkel, akik az Amazing Grace-re fetrengenek a földön, és üvöltöznek miközben "megszabadulnak a gonosztól", vagy vissza utasítják az antibiotikumokat, és más modern orvosi megoldásokat mert "nem istentől való".

Vagy világosítson már fel a nagy keresztény hazafi uraság, mitől jobbak ezek az idegbajos világvége szekták, mint egy teljesen átlagos muzulmán ember?

2018. aug. 14. 16:20
 207/227 anonim ***** válasza:

# 205

Nagyon ostobán forgatod ki a valóságot. Orbán a bankárok és üzletemberek találkozóján méltatta az iszlámot, teljesen diplomatikus módon. Mégis mit vártál?

Üzleti kapcsolatok kiépítéséről volt szó, te szerencsétlen, nem pedig trógerek inváziójáról, akik csak a segélyért mennek az általuk kiszemelt gazdag országba.

Ennyire buta vagy, hogy nem érzed a különbséget?

Orbán a későbbiekben is megerősítette, hogy tiszteli az iszlámot, pontosan nem tudom idézni, de épp csak nem tette hozzá, hogy "jó messziről". Vagyis arra utalt, hogy maradjon mindeni a saját helyén!

# 202

"Ezen élvezkedsz? Normális nő az ilyenekre rá sem néz."

Mekkora nevetséges sötétség... Egyrészt én nem úgy vettem észre, hogy nem néznek rám a nők. Másrészt ez egyáltalán nem erről szól, amit te rosszindulatúan beleképzelsz. De ezt csak egy normális, egészséges férfi értheti, neked kár is mondani.

# 203

A kendő nem burka, de egyébként is teljesen mindegy. Ez nem a ti földetek, nem a ti hazátok, nem vagytok idevalók és kész. Többi csak a duma:

[link]

2018. aug. 17. 20:06
 208/227 anonim ***** válasza:
29%

Burka nem az iszlám vallás előírása. A Korán a kendőt írja elő és a muszlim nők többsége kendőt visel nem burkát. Azt csak egy két országban mint például Afganisztán.

Azt pedig nem te fogod megmondani ki maradjon és ki menjen. Kinek is képzeled magad? Majd pont te fogod meghatározni ki miben hihet. Idióta.

2018. aug. 17. 20:36
 209/227 anonim válasza:
Nem a kendőt írja elő! Hanem, hogy a női bájakat takarni kell.
2018. aug. 17. 21:59
 210/227 anonim ***** válasza:
56%

"Kinek is képzeled magad?"

Csak egy magyarnak, akinek ősei valamikor harcoltak ezért a földért. Akik most forognának a sírjukban, ha tudnák, hogy itt nálunk is léteznek olyan nyálas alakok, akik harc nélkül átadnák a hazát egy alattomosan beszivárgó, beilleszkedésre képtelen, elnyomó tömegnek.

"Majd pont te fogod meghatározni ki miben hihet."

??? Miről beszélsz, hol írtam ilyet? Szavaim nyílt kiforgatása? Vagy csak ilyen buta vagy szövegértelmezésből?

Mindenki abban hisz, amiben akar. Magyarország is legyen nyitott az idegenek számára (egészséges mértékben és arányban, ahogy a korábbi években is), a migrációs folyamat teljes mértékű hivatalos felügyelete mellett.

Ebbe beletartozik az is, hogy ha egy idegen, inkompatibilis nép a hazai lakosság kárára igyekezne túlszaporodni, azt korlátozni kell.

Az USA története során többször is korlátozták vagy engedték a migrációt, mindig az ország gazdasági és egyéb érdekeinek megfelelően.

Normális világban nem úgy működik, hogy egy csürhe csak úgy elindul, árkon-bokron keresztül, ahová neki tetszik.

Honfoglalás fegyver nélkül? Eltakarodtok ti a...

2018. aug. 18. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!