"A te szellemi őseid felelősek fél millió zsidó deportálásért."
Ezt a dumát tartogasd a szerencsétlen bűntudatos németeknek, akik be is veszik, ezért tudtok zavartalanul beszivárogni. De rá fogtok fázni, mert ahol ti megjelentek, mindig viszitek magatokkal konfliktusaitokat, agresszivitásotokat.
Tudod, mint amikor a német befogadótáborban álltatok sorba a keresztény (valódi) menekültekkel és már őket is erőszakosan át akartátok téríteni, pedig még meg sem kaptátok a tartózkodásra jogosító papírokat.
Meg veletek együtt ISIS-harcosok is beszivárogtak, akik talán csak parancsra várnak, majd akkor örülhettek.
Undorító egy primitív népség...
Azért egy terrorszervezet és magyar állam között én látok némi különbséget. Vagy szerinted a kettő egy kategória? Szerintem az nagyobb probléma ha egy papíron demokratikus jogállam faji vagy vallási alapon uszít és félelmet kelt, és a vallási kisebbségek jogait megvonja. A Fidesz támogatottsága egyértelmű. Nem 1-2 millió emberről van szó hanem legalább 2,5 millióról ha jól emlékszem, ami kb a szavazatok fele. A 6 millió hogy jött ki? :) Megértem hogy nem csiped Orbánt, de azért az újszülötteket ne számold az ellentáborba :)
ISIS-nek nincs sok milliós támogatója mint ahogy ezt szoktátok hangoztatni. Az Európai merényletekért néhány tucat ember felelős. Egyébként meg muszlim államok számolták fel az ISIS-t és most takarítják el a maradékot, a nyugat nagy bánatára. Amit tesztek, kb olyan mintha én a magyar keresztényeken kérném számon a kuklux klán tetteit vagy a közép-afrikában gyilkoló keresztény terrorszervezetek mészárlásait.
# 143 Fogd már fel, hogy ezzel nem tudsz meghatni, nem releváns. Keresztes hadjáratok is voltak a középkorban, csak annyi a különbség, hogy a keresztények azóta kinőtték mar azt is.
Ti viszont még mindig középkori szinten léteztek, fejlődésképtelen, középkori nevetséges szokásaitok vannak, más kultúrákkal összeférhetetlenek vagyok, mint a gyomnövények.
Hú, na két muszlim összecsap, figyeljük az eseményeket.
Csak úgy itt hagyom, mint az egyik legnagyobb muszlim népirtást:
Gondolom kamu, természetesen nem úgy volt, a keresztények provokálták ki, rohadt örmények stb. :) Nem kell válaszolni, költői kérdés volt.
"Amúgy az a "muszlim" mint a 39% os aki ilyen fényesre nyalja a zsidók hátsóját kétlem hogy valaha is járt valós muszlim közösségben. A Koránt elolvastad 39% os?"
Én muszlim vagyok és igen elolvastam a Koránt. Te esetben viszont 27%-os kétlem hogy elolvastad volna. Sőt, azt is kétlem hogy egyáltalán muszlim vagy. Szerintem keresztény vagy csak muszlimnak adod ki magad. Nem is értem mi ez a zsidókkal kapcsolatos beszólásod.
"muszlimellenes gyűlöletpropaganda" ez a ti hazugságotok, mert összekeveritek az egészséges nemzeti önvédelmet a gyűlölködéssel. Az meg magától értetődő, hogy magyar honfitársaim között is akad bizonyos százalék, akik a kormánypropagandát primitíven fordítják le a maguk szintjére, de ez óhatatlan, hiszen mindenhol vannak butább és okosabb emberek egyaránt. Ez ilyen mellékhatás, de nem minősíti a kormány munkáját, vagyis nyilvánvalóan nem ez a cél. (Még a populizmust sem tudom elítélni, ha az jó nekem.)
Ott volt a Soros-kampány is, amire egyesek ráfogták, hogy zsidóellenes. Ami logikusan gondolkodva persze hülyeség, hiszen célzottan egy embert bírált, nem a zsidókat. Azért az aljasságnak eléggé kifinomult formája, ha valaki úgy gondolkodik, hogy Soros Györgyöt nem szabad bírálni, mert az automatikusan antiszemitizmusnak számít.
Ezt példának hoztam fel, neked is kb. ilyen a szinted, hogy kiforgatod, belemagyarázol valami hülyeséget, pedig nem is arról szól az egész. Buta vagy, na.
"Csak úgy itt hagyom, mint az egyik legnagyobb muszlim népirtást"
Ezzel csak az a gond hogy nem népirtás. A világ nagyobb része nem is ismeri el annak mert nem bizonyított, míg a holokauszt egyértelműen népirtás. A török kormány néhány éve felajánlotta az örményeknek hogy hozzanak létre egy nemzetközi bizottságot ami kivizsgálja mi történt. az örmények visszautasították. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!