Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen erős nálunk a...

Miért ilyen erős nálunk a muszlim-ellenesség?

Figyelt kérdés

2018. júl. 26. 08:02
 171/227 anonim ***** válasza:
100%

" Neked az eddig hozzászólásokból az jött le hogy itt mindenki toleráns a muszlimokkal, én pedig gyűlölöm a keresztényeket?"

Nem igaz, egy szóval sem mondtam. Csak próbállak rávenni, hogy ne úgy lásd már a világot, hogy a keresztények rosszak, a muszlimok jók. Mert így látod. "megszoktam már keresztényektől", "tipikus keresztény" stb. Nem az jön le, hogy nincs bajod a keresztényekkel, de mégis próbálsz toleránsnak tűnni... Fura, hogy süt a megvetés az írásaidból a keresztények felé, pedig ugye nem kellene. Lényeg a lényeg, nem vagy különb egy gyűlölködő kereszténynél, hiába próbálsz úgy csinálni. Mondom, más szemében a szálkát is, a sajátodban a gerendát sem. Ez mondjuk valószínűleg független a vallásodtól. Sok válaszodat láttam, hasonló kérdéseknél, neked nem lehet ellent mondani, csak neked lehet igazad. Szörnyű az ilyen vitapartner.

2018. aug. 1. 11:52
 172/227 anonim ***** válasza:

"Ja, és hiába izgultál rá, a 27%-os válaszoló keresztény, csak muszlimnak adja ki magát."

Ja, és ez is vicces. Miből gondolod? Muszlim csak jó ember lehet? A 27%-os vadbarom azért mert egy vadbarom nem lehet muszlim? A muszlimok mind jó emberek? A tomboló, sorosozó fideszmarha pedig egy betűt sem érdemel. Te pedig leállsz vele vitatkozni :D Mintha élveznéd.

2018. aug. 1. 11:54
 173/227 anonim ***** válasza:
0%

"Csak próbállak rávenni, hogy ne úgy lásd már a világot, hogy a keresztények rosszak, a muszlimok jók. Mert így látod."

Egy szóval sem állítottam ilyesmit. Egy olyan hozzászólásom sem volt amiből ere következtethetnél. A "megszoktam már keresztényektől" és hasonlók azt jelenti hogy sokszor tapasztaltam ezt keresztények esetében, de nem jelenti azt hogy szerintem minden keresztény ilyen. Bajom pedig olyan keresztényekkel van akik gyűlölködnek, hazugságokat terjesztenek az iszlámról vagy sértegetnek.Velük is próbálok normálisan kommunikálni, de egy idő után sajnos kénytelen vagyok szembesíteni őket a korlátozottságukkal. Aki viszont emberi hangon szól, azzal én is tisztelettel beszélek. Ha tényleg követted a válaszaimat akkor láthattad. Azt is elismerem ha tévedek, de ügyelek arra hogy az állításaimat alátámasszam így aki meg akarja cáfolni, érvekre van szükség.

2018. aug. 1. 12:13
 174/227 anonim ***** válasza:
0%

"Ja, és ez is vicces. Miből gondolod? Muszlim csak jó ember lehet? A 27%-os vadbarom azért mert egy vadbarom nem lehet muszlim? "

Azt sem állítottam hogy muszlim csak jó embere lehet. A 27%-os szóhasználata, stílusa kijelentései fanatikus keresztényekre jellemző, nem muszlimokra. Mikor szembesítettem ezzel, annyi volt a reakciója hogy szerinte én zsidó vagyok :) Szóval oilyan 99% hogy az illető nem muszlim. Szándékosan viselkedik így. Keresztényeknél tapasztaltam már hasonlót.

Egyébként érdekes hogy a többi hozzászóló helytelen viselkedést nem tetted szóvá nekik, csak velem volt problémád. Mintha ez elég erős kettős mérce lenne részedről.

2018. aug. 1. 12:20
 175/227 anonim ***** válasza:

Szerencsétlenek nem veszitek észre, hogy épp ez a probléma, amit itt műveltek kicsiben.

Néhány éve vagy évtizede nem kellett ilyen fárasztó baromságokkal foglalkozni nálunk, hogy keresztény vs. muszlim. Mert leszarom kategória volt.

De ahová az intoleráns, inkompatibilis, összeférhetetlen "kultúra" beteszi a lábát és tényezővé válnak, vagy annak képzelik magukat, onnan kezdődnek a viták, ellenségeskedések, majd a közismertem erőszakos fél intézkedni kezd.

Most még itt simán kiröhöghetők vagytok. De mi lesz ilyen "nézeteltérésekből" később? Van róla fogalmatok, hogy milyen veszélyes játéknak ágyaztok meg a migráció felelőtlen ostoba támogatásával? Nem, ti előre nem gondolkodtok, szar taknyos-balos buta népség.

2015 előtt nem vitatkozott magyar a magyarral ilyen témákon, lehetett más témákkal foglalkozni. A migráció megosztotta az országot, de egyeseket ez sem zavar, a kiváltó okot nem látják. Addig terjed az eszetek, hogy fúj, gyűlölködők.

A migráció megnövelte Orbán hatalmát, pontosan ilyen hülyék miatt, akik nem gondolkodnak, hogy ezt mértéktelenül nem lehet csinálni.

Korábban itt nem néztek ferde szemmel az idegenekre, most jól elintéztétek, magatoknak csináltátok, Soros is támogatta, de azért van pofátok másokat okolni.

2018. aug. 1. 12:58
 176/227 anonim ***** válasza:

"Egyébként érdekes hogy a többi hozzászóló helytelen viselkedést nem tetted szóvá nekik, csak velem volt problémád. Mintha ez elég erős kettős mérce lenne részedről."

Igen, mert agyhalottakkal felesleges foglalkozni. Én nem foglalkozom velük, te miért teszed? :)

2018. aug. 1. 13:00
 177/227 anonim ***** válasza:
54%

"Igen, mert agyhalottakkal felesleges foglalkozni. Én nem foglalkozom velük, te miért teszed? :)"

Én úgy vagyok vele hogy egy próbát megér, hátha felcsillan a fény az alagút végén. Mondjuk a 60%-os tényleg reménytelen.

2018. aug. 1. 13:06
 178/227 anonim ***** válasza:
Az biztos, akik már annyira agymosottak, hogy letagadják még azt is, amit Soros nyíltan vállal, ahhoz azért már pofa is kell...
2018. aug. 1. 13:35
 179/227 anonim ***** válasza:
39% os én pont azért nem mondanám magamat kereszténynek mert egy csomó helyen a zsidókat fényezi és kiválasztott népként tekint magára mint a júdaizmus a 2 egymásból alakult ki. Úgy fényezik a zsidókat (ott alul) mint ahogy te teszed hogy kiragadott példákkal meg az ő áldozattá nyílvánításával kampányolsz a kereszények ellen. Az aki igaz hívő nem olyan mint te meg lehet nézni hogy a zs -k akiket te védesz mit csináltak Palesztínában pl. 1 hónapja a miatt nem vagy fölháborodva hogy a saját országuk területén belül tűntettek a másik oldalról meg agyonlőtték őket? Lemészároltak egy csomó embert de te őket imádod. Szánalom
2018. aug. 1. 16:16
 180/227 anonim ***** válasza:

" A 27%-os szóhasználata, stílusa kijelentései fanatikus keresztényekre jellemző, nem muszlimokra. Mikor szembesítettem ezzel, annyi volt a reakciója hogy szerinte én zsidó vagyok :)"

Nem fogom bizonygatni hogy melyik valláshoz tartozom mert pont nem érdekel. Ha szerinted keresztény vagyok oké.

2018. aug. 1. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!