Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen erős nálunk a...

Miért ilyen erős nálunk a muszlim-ellenesség?

Figyelt kérdés

2018. júl. 26. 08:02
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/227 anonim ***** válasza:
25%
A 120 as tipikusan egy átlag magyar szintjén van egyetlen érvet képtelen írni. Olyan lenne elvárni tőle hogy érveljej mint hogy elvárni egy kutyától hogy tudjon algebrázni.
2018. júl. 30. 15:13
 122/227 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, a nácizmus még ha nem is hivatkozik a keresztény vallásra, keresztény kultúrkörben alakult ki és alapja a keresztényi felsőbbrendűség téveszméje. Ezzel nem azt mondom hogy minden keresztény ilyen, de ha megnézed sok keresztény különbnek érzi magát másoknál, akár faji akár vallási alapon. Nemcsak a nácik németek képzelték magukat felsőbbrendűnek. Ez az egész Nyugati világra jellemző kisebb nagyobb mértékben. Elég ha csak a feketék helyzetét nézzük.

A délszláv háborúban a felek vallási alapon különöltek el. Benne van a nevében, mindannyian szlávok voltak csak a horvátok katolikusok, szerbek ortodoxok, a bosnyákok pedig muszlimok.

Ugyanúgy vannak és voltak is keresztény terrorszervezetek, csak ezeket nem veri nagy dobra a média. Ahogy azokat az eseteket sem amikor keresztények gyilkolnak. Egyébként is az ilyen ISIS-hez hasonló terrorszervezeteket a Nyugat pénzeli. Akinek van egy kis esze az már rájött erre.

2018. júl. 30. 15:14
 123/227 anonim ***** válasza:
0%
Ha már a keresztények számánál tartunk megemlíteném hogy az aki életében nem forgatta a Bibliát és egyetlen szokást nem tart és nincs megkeresztelkedve és templomba sem jár ami a keresztények nagy része azt én nem tekintem kereszténynek. Én olvastam a Bibliát 2 nyelven is.
2018. júl. 30. 15:15
 124/227 anonim ***** válasza:
70%

"Az a közöd, hogy az ISIS muszlimokból áll, meg olyan liberális német nőkből, akik nem bírnak magukkal"

A Nyugati hadseregek pedig akik lebombázzák és gyilkolják a közel-keleti muszlimokat, hozzád hasonló agyhalott ateistákból állnak. Akkor neked is van közöd.

2018. júl. 30. 15:17
 125/227 anonim ***** válasza:
54%

"39% figyelembe kell venni sok tényezőt. Nem csak azt hogy jelenleg mennyi a muszlim és a keresztény hanem hogy mennyi az egyes vallások átlagéletkora és szaporulata. A muszlimok pl. több mint 2× több gyereket csinálnak és az átlag életkoruk is kb. min 20 évvel alacsonyabb."

Ezt nem tudom honnan veted. Amerikában és Afrikába nő a keresztény népesség. Tele van olyan keresztény országokkal ahol 4-5 gyereket szülnek keresztények. Az más kérdés hogy egy átlag keresztény milyen szintem vallásos. Akárhogy is 20 év múlva biztos hogy nem lesz a világ muszlim. Én mindig inkább arra hajlok hogy te keresztény vagy csak muszlimnak adod ki magad.

2018. júl. 30. 15:27
 126/227 anonim ***** válasza:

"Miért ilyen erős nálunk a muszlim-ellenesség?"

Szerintem sokan úgy vannak vele, hogy nehezen tolerálnak egy olyan jelenséget, aminek a "célkeresztjében" ők vannak.

Hiába mondják, hogy a muszlim vallás és a szélsőséges, saría erkölcsi normákon alapuló (sok esetben terrorizmussal sok szállal kapcsolódó) szervezetek közt nincs kapcsolat. Ezek a szervezetek magukat muszlimnak vallják, és ezt hangoztatják. Az átlagemberben igenis felmerül a kérdés, hogy mi kell ahhoz, hogy egy kisebbség a csoporton belül többség legyen? És ezek a szélsőséges nézetek uralkodóvá váljanak a valláson belül. Azt gondolom, az átlagember számára ez nem elképzelhetetlen (főleg annak tükrében, hogy erre mutató statisztikák felől is lehet hallani; illetve az itt megszólalók részéről is csak a féktelen gyűlölet, harag és sértettség érződik).

Akár mennyire is tagadják egyesek, ez a "lehetőség" benne van a muszlim vallásban. Más vallások felől ilyen jelenséget nem tapasztaltam annak ellenére, hogy minden vallásnak megvannak a maga fanatikusai/szélsőségesei.

Ennek ellenére szerintem Magyaroszágon inkább "migránsellenesség"-ről beszélhetünk mintsem muszlim-ellenességről. És ezt sem nevezném "ellenességnek" inkább félelemnek.

2018. júl. 30. 15:29
 127/227 anonim ***** válasza:

"Ha már a keresztények számánál tartunk megemlíteném hogy az aki életében nem forgatta a Bibliát és egyetlen szokást nem tart és nincs megkeresztelkedve és templomba sem jár ami a keresztények nagy része azt én nem tekintem kereszténynek. Én olvastam a Bibliát 2 nyelven is."

Kit érdekel, a keresztény értékrend, keresztény alapértékek (amire Európa is épül) elismerése nem egyenértékű azzal, hogy valaki vallásos, hogy templomba jár és ismernie kell a Bibliát.

Fogalmi zavaraid jó lenne tisztázni! Az meg mondjuk egészen elképesztő, hogy ha valaki (én) felszólal a hazája, szülőföldje érdekében, azt egyesek gyűlölködőnek titulálják. Rosszul vagytok ti összerakva, ember...

2018. júl. 30. 15:44
 128/227 anonim ***** válasza:

"Miért ilyen erős nálunk a muszlim-ellenesség?"

-kérdező

majd a muszlimok ellen kampányol a hozzászólásában.

2018. júl. 30. 15:51
 129/227 anonim ***** válasza:
100%

Kár etetni ezt a muszlim trollt. Én is elkezdtem, de amikor előállt azzal hogy Erdogannal az a baja a "nyugatnak" hogy megerősödött alatta Törökország, akkor beugrott hogy ez nagyjából az Orbánista fanatikus fidesz szavazó szint akik ugyanezzel jönnek, és lehetetlen valamint értelmetlen vitázni ilyenekkel.

Van olyan mélység ahova nem jut le a fény...

Mellesleg amíg valaki dolgozik, éli az életét ez szét fogja hányni a hozzászólásaival a fórumot. Normális ember meg nem tudja ezzel tartani a tempót mert sem ideje, sem kedve meg értelmét sem látja.

2018. júl. 30. 23:34
 130/227 anonim ***** válasza:

Ráadásul a muzulmán agymosott troll kislány mellett ott van még a másik hazátlan taknyos balos ifjú, aki bűntudatot szeretne kelteni bennünk, amiért egyáltalán létezünk és levegőt merészelünk venni a saját otthonunkban.

Közben a szerencsétlenek egymásnak is ellentmondanak, hiszen ha én felelős lennék bármilyen amerikai vagy egyéb beavatkozásért, akkor a muzulmán troll kislány-feleség is felelős a lefejezős haverjai és kollégái minden egyes levágott fejeiért.

Amit utóbbi persze felháborodottan visszautasít, vallásos álomvilágában tévelyegve, halál utáni második dobás esélyében reménykedve.

Miközben nyilvánvaló, hogy aki itt az én felelősségem firtatja, és van bőr a pofáján gyűlölködőnek nevezni engem, aki csupán a szülőföldem mellett szólalok fel (amiért az őseim valamikor harcoltak, tehát nem lehetek olyan szar alak, hogy önként átengedjem, inkompatibilis betolakodók részére), azt Soros György valamelyik érzékenyítő tréningjén képezték ki és mosták át az agyát, ámbár meglehetős nagy hatásfokkal, mint az ábra is mutatja.

2018. júl. 31. 07:17
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!