Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen erős nálunk a...

Miért ilyen erős nálunk a muszlim-ellenesség?

Figyelt kérdés

2018. júl. 26. 08:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/227 A kérdező kommentje:

23:09

Kedves Miss Jihad, figyelj oda, hogy mit idezel!

A kerdes: "Miért ilyen erős nálunk a muszlim-ellenesség?"

1-es valaszolo: "mert ez keresztény ország! az volt az most és az is lesz! talán muszlim vagy?"

75-os valaszolo, 18:13 " @1: Igen az vagyok. Talán keresztény vagy? Az Úr akaratából két évtizeden belül az igazság vallása a világ vallása lesz."

Vagyis a 75-os valaszolo MUSZLIM!!!!!!!!!!

De Mis Jihad 79-es, 23:09-es reakcioja erre a muszlim kijelentesre:

"Na megjöttek a keresztény szektások :) Tudod mi lesz húsz év múlva? Sokkal kevesebb vallásos keresztény. Jelenleg az iszlám a leggyorsabban terjedő vallás. Iszlámra térnek át a legtöbben világszerte. Hiába a sok iszlámellenes gyűlölködés, uszítás, a sok hazugság. Aki komolyan keresi az igazságot és tanulmányozza az iszlámot, az nagy valószínűséggel muszlim lesz, de minimum tudnia fogja hogy az a sok hülyeség amit itt egyesek összehordanak vagy amit a média az emberek elé tol az hazugság."

Vagyis azzal a joslattal ertesz egyet, hogy 20 ev mulva az egesz vilag muszlim vallasu lesz.

Kerdem en: vajon onkentes atteressel vagy inkabb nemi kis eroszakos besegitessel?

2018. júl. 29. 15:59
 82/227 anonim ***** válasza:
49%

"Vagyis a 75-os valaszolo MUSZLIM!!!!!!!!!!"

A 75-ös nekem kereszténynek tűnt. Náluk vannak ilyen jóslatok.

"Kerdem en: vajon onkentes atteressel vagy inkabb nemi kis eroszakos besegitessel?"

Az erőszakos térítés a keresztényekre jellemző. Mindig is az volt a kezdeti időszakot kivéve. 20 év múlva több lesz a muszlim de nem mondanám hogy az egész világ.

2018. júl. 29. 17:28
 83/227 anonim ***** válasza:
75%

Itt a muszlim hozzászólót kérdezem, hogy minek a góréja Allah. A Föld bolygóé, vagy a jelenlegi tudásunk szerinti többezer milliárdnIgalaxist tartalmazó világegyetemünké, amelyik mindegyikében van átlagban pármilliártól párezezer milliárdik terjedő csillag?

De még az is kiderülhet, hogy világegyetemből is sok-sok milliárdnyi van, meg az azokat magukba foglaló világegyetem-rendszerből is, stb... :)

2018. júl. 29. 17:45
 84/227 anonim ***** válasza:

Muszlim hozzászólót én is megkérdezném, Allah hogyan teleportálta le nektek a tanításait és honnan?

Miből gondolod, hogy amit nektek tanítanak, azt nem közönséges ember / emberek találták ki valahol, valamikor?

Nem lehet itt valami átverés a dologban?

2018. júl. 29. 20:59
 85/227 anonim ***** válasza:

Az iszlám szerint az egész világegyetemet Allah teremtette, nemcsak a Földet. Lehet benne akárhány milliárd csillag. Mielőtt megkérdeznéd, a Korán nem zárja ki hogy más bolygókon is van értelmes élet.

Allah nem teleportálta a tanítást hanem prófétákon keresztül tudatta azt az emberekkel. Olyan prófétákkal mint Mózes, Jézus, Mohamed stb.

Én is kérdeznék a kedves ateistáktól. Ateistáktól mindig azt hallom hogy ők mennyire az eszüket használják és nagyon objektívek. Kérdéseitek viszont elárulják hogy halvány lila gőzötök sincs az iszlámról. Kezdő ateisták vagytok vagy nálatok ez a két tényező nem játszik?

2018. júl. 29. 21:18
 86/227 A kérdező kommentje:

"

"Vagyis a 75-os valaszolo MUSZLIM!!!!!!!!!!"

A 75-ös nekem kereszténynek tűnt. Náluk vannak ilyen jóslatok.

"

Neked keresztenynek tunt. Szerinted a muszlimoknal nincsenek ilyen jóslatok. Vagyis tevedtel.

2018. júl. 30. 06:44
 87/227 anonim ***** válasza:

Muzulmán hozzászóló: több fogalmam van az iszlám visszásságairól, mint gondolnád, de nekem legalább van fogalmam a fizikáról is. Hallottam még Mohamed kis feleségéről is.

Kicsit megfogysz lepődni szerintem, amikor rájössz, hogy a halál után nincs semmi.

Miből gondolod egyébként, hogy nektek jogotok van rákényszeríteni a nézeteiteket másokra?

2018. júl. 30. 07:36
 88/227 anonim ***** válasza:
Neked nincs semmi fogalmad az iszlámról. Ez kiderül a hozzászólásaidból. Mivel így nyilatkozol az iszlámról, valószínű hogy a tudományokhoz sincs sok közöd. Honnan tudod hogy a Korán emberi alkotás ha sosem olvastad? Honnan tudod mi van a halál után? Az hogy "hallottál" valami az iszlámról, sokat elárul rólad. Nem hallani kellene hanem utánajárni. Ki mondta hogy mi rá szeretnénk kényszeríteni a nézeteinket bárkire is? Te egy terrorszervezet tettei alapján ítélsz meg 1,8 milliárd embert. Ez olyan mintha azt mondanánk a cigányokat gyilkoló betyársereg alapján hogy a magyarok elmebeteg gyilkosok. Bocsi de nagyon ostobának kell lenni hogy valaki ilyeneket pufogtasson. Semmiben sem különbözöl a fanatikus szektásoktól, csak a másik oldalról. Ezért mosolygok mikor ateisták arra hivatkoznak, ők az eszüket használják :) A gyk-n jelen lévő ateisták többsége még alapszinten sem ismeri a vallásokat.
2018. júl. 30. 09:48
 89/227 anonim ***** válasza:

Eleve ott kezdődik, hogy a különböző vallásokat olyan elmaradott emberek találják ki, akik a világ dolgaira képtelenek értelmes magyarázatot keresni, ezért jobb híján egy kitalált fantáziavilágba menekülnek.

Egyik embercsoport kitalál ilyet, másik kitalál olyat. Közös metszéspont a tudatlanság.

Megragadnak a középkori butaság szintjén, de arra van tehetségük, hogy fensőbbségesen, lenézően beszéljenek a másikról. De a butaság, sötétség mindig is így működött.

2018. júl. 30. 10:14
 90/227 anonim ***** válasza:

"Ki mondta hogy mi rá szeretnénk kényszeríteni a nézeteinket bárkire is?"

Nem, ti csak kitelepültök az utcákra és közterekre imádkozni, a müezzin környezetzavaró hangját is viselje el mindenki. De nektek már probléma a harang kongása, panaszt tesztek az önkormányzatnál, meg a papnál is.

2018. júl. 30. 10:20
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!