Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen erős nálunk a...

Miért ilyen erős nálunk a muszlim-ellenesség?

Figyelt kérdés

2018. júl. 26. 08:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/227 anonim ***** válasza:

"Akkor sorold"

Parancsolj:

A keresztények egyre több üldöztetést szenvednek el a muszlim világban. Léteznek olyan muszlim többségű nemzetek, amelyekben a keresztény népesség súlyosan ki van téve a folyamatos megkülönböztetésnek, üldöztetésnek, elnyomásnak, erőszaknak és egyes esetekben halálnak, tömeggyilkosságnak vagy etnikai tisztogatásnak; Ezek között kiemelkedően hátrányosan érintettek a keresztények Irakban, Iránban, Szíriában, Pakisztánban, Afganisztánban, Szaúd-Arábiában, Jemenben, Szomáliában, Katarban, Kuvaitban, Indonéziában, Malajziában, a Maldív-szigeteken.

Forrás:

[link]

2018. júl. 27. 10:53
 62/227 anonim ***** válasza:
0%
Aha. A felsorolt országok többsége háborús övezet. A keresztény nyugat odamegy, megtámadja, felforgatja ezeket, az országokat, terrorszervezeteket pénzel, aztán azzal jössz hogy arrafelé üldözik a keresztényeket. Nem érzed szánalmasnak? Ráadásul a terrorszervezetek áldozatai nagyrészt muszlimok. Az ISIS esetében 95%-ban. A maradék 5 % keresztény, jezid, drúz stb.
2018. júl. 27. 11:04
 63/227 anonim ***** válasza:
0%

Szokásos keresztény kamu sírás :)

"Az Aid to the Church in Need nevezetű nemzetközi katolikus jótékonysági szervezet jelentése szerint a keresztények vallási indíttatású etnikai tisztogatása olyan súlyos, hogy egy évtized alatt teljesen megszűnnek a Közel-Keleten."

A Közel-Keleten kb 10-15 millió őslakos kopt keresztény él, ehhez pedig hozzá jön sok millió keresztény bevándorló.

2018. júl. 27. 11:08
 64/227 anonim ***** válasza:
91%

"A felsorolt országok többsége háborús övezet."

Jé tényleg? Szaúd-Arábia, Irán, Katar, Malajzia, Maldív-Szigetek, Kuvait, Indonézia háborús övezet? És ők is tudnak róla?

"A keresztény nyugat odamegy, megtámadja, felforgatja ezeket, az országokat, terrorszervezeteket pénzel, aztán azzal jössz hogy arrafelé üldözik a keresztényeket. Nem érzed szánalmasnak? "

Kuvaitot, Szaúd-Arábiát (Amerikai nagyon jó barátja), Iránt, Katart, Malajziát, Maldív szigeteket, Indonéziát, Pakisztánt ki dúlja/dúlta fel? Nem érzed szánalmasnak, hogy rohadtul nem igaz amit állítasz?

"Ráadásul a terrorszervezetek áldozatai nagyrészt muszlimok"

Ez köztudott, erre írtam, hogy egymást is írtják megállás nélkül.

Szemét Izrael, szemét Amerika. A terrorszervezetekre pedig nem reagálsz, persze, hogy nem, mert szabadságharcosoknak tartod őket gondolom, pl. az Ansar Al-Saríját, vagy a Dzsemmaja Iszlamíját.

"Szokásos keresztény kamu írás"

Igen, ezek a szemét keresztények. Már csak ilyenek, kamu írásokat írnak, a muszlim terrorszervezetek meg szórakozóhelyeket, meg mecseteket robbantanak fel a vallás nevében. De igazad van, rohadt keresztények :)

2018. júl. 27. 11:13
 65/227 anonim ***** válasza:

"Jé tényleg? Szaúd-Arábia, Irán, Katar, Malajzia, Maldív-Szigetek, Kuvait, Indonézia háborús övezet?"

És ezekben az országokban hol gyilkolják a keresztényeket tömegesen? Szaúd-Arábiáról el mondtam mi a helyzet. Irán tele van katolikus templommal. Nem raktárépületkben kell a keresztényeknek imádkozik mit itt a muszlimoknak. Ezekben az országokban hol van állam szintű gyűlöletkeltő propaganda a muszlimok ellen?

"Szaúd-Arábiát (Amerikai nagyon jó barátja),"

Igen nagyon jó barátja. A szaudiak belekevertek mindenféle primitiv törzsi szokást az iszlámba, az USA pedig pénzeli a szaudiakat hogy ezt az iszlámot terjesszék, és a hozzád hasonló észlények be is veszik hogy ez az iszlám.

"Ez köztudott, erre írtam, hogy egymást is írtják megállás nélkül."

Nem, ez azóta van így mióta a nyugat betette oda a lábát.

"A terrorszervezetekre pedig nem reagálsz, persze, hogy nem, mert szabadságharcosoknak tartod őket gondolom,"

Mi bajod van? Nem értesz magyarul vagy nem olvasod el amit írtam. Mondtam hogy ezek terrorszervezetek akiket a nyugat pénzel. Ki beszél szabadságharcosokról?

"Igen, ezek a szemét keresztények. Már csak ilyenek, kamu írásokat írnak, a muszlim terrorszervezetek meg szórakozóhelyeket, meg mecseteket robbantanak fel a vallás nevében. De igazad van, rohadt keresztények :)"

Nem azt mondtam hogy keresztények felelősek ezért, olvasd el mit írtam. De azért benne van a keresztény egyház az uszításban:

https://www.youtube.com/watch?v=RRb-nmEGPio

Itt például Márfi Gyula veszprémi érsek hazudozik mindenfélét az iszlámról. A kezében pedig egy olyan könyvet szorongat amit egy szélsőséges muszlimgyűlölő szervezet vezetője irt.

2018. júl. 27. 11:34
 66/227 anonim ***** válasza:

65.

Már mondtam, hogy el a kezekkel a Márfitól.

Nézőpont és ÉRDEKEK kérdése, hogy kit-mit minek minősít-

Viszont Isztambul tényleg rossz példa, sőt öngól. Konstantinápoly.

Ugyanezért a volt Jugoszláviában történt muzulmánok népirtása is sánta.

A Balkánon se voltak őshonosak a muzulmánok, csak voltak akik nem verték ki őket, most is ott a probléma.

2018. júl. 27. 14:08
 67/227 anonim ***** válasza:
40%

"Már mondtam, hogy el a kezekkel a Márfitól."

Az öreg sajnos nem tudja hogy keresztényeknél is elvárás az igazmondás, és azt sem tudja hogy közösség elleni uszítás bűncselekmény. Ez azért elég nagy probléma egy magas rangú egyházi vezetőnél. Mindenféle hazugságot összehord az iszlámról. Ilyeneket hogy a menekültek el akarják foglalni Európát, Mohamed próféta csoportos nemi erőszakban vett részt és hasonló undorító hazugságok. Aztán meg arról papol hogy a kereszténység a szeretet vallása.

"Viszont Isztambul tényleg rossz példa, sőt öngól. Konstantinápoly."

Mi van vele? Tele van keresztény templomokkal.

"Ugyanezért a volt Jugoszláviában történt muzulmánok népirtása is sánta."

Mi sánta? Tagadod hogy megtörtént?

"A Balkánon se voltak őshonosak a muzulmánok, csak voltak akik nem verték ki őket, most is ott a probléma."

Hogyne lennének őshonosok? a bosnyákok már a magyarok érkezése előtt ott éltek és az albánok is. Ha ők nem őshonosak akkor a magyarok sem.

Úgy érted az a probléma hogy még maradtak muszlimok Európában? És a kereszténység a "szeretet" vallása igaz? :)

2018. júl. 27. 14:24
 68/227 anonim ***** válasza:
67, te ugyanolyan elvakult kereszténygyűlőlő muszlim idióta vagy, mint azok a kretén keresztények akik titeket utálnak. Össze kéne zárni titeket, és akkor a normális emberek békében élhetnének egymással.
2018. júl. 27. 14:31
 69/227 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki csak szegény muszlimokat bántja, te mindenhol ezt látod? Én azt látom, hogy az emberek java része le se szarja a muszlimokat, sőt, semmilyen vallással nem foglalkozik. Erre te itt hisztizel, mecsetet akarsz építeni, és megkülönböztetést kiáltasz mindenre ami egy kicsit is nem tetszik neked. Rohadtul nem vagy hátrányosan megkülönböztetve, senki nem ver meg mert muszlim vagy, senki nem gátol meg benne, hogy gyakorold a vallásodat itthon, te mégis itt feszengsz. Nem elég a 2-3db régi pár száz éves mecset ami van Magyarországon, építsünk még ugye? Muszlim országokban építenek új keresztény templomokat? Komolyan a nyomorult vallásokon megy itt a vita.
2018. júl. 27. 14:33
 70/227 anonim ***** válasza:
54%
# 68 Azt azért kifejtenéd miből következtetsz erre? Csak mert én figyelek arra hogy véletlenül se tartalmazzon ilyesmit a hozzászólásom. Amit eddig összehordtál abból az következik hogy tudatlan ateista vagy akinek a propaganda kimosta az agyát, így lehet azt sem tudod miről is beszélsz.
2018. júl. 27. 14:39
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!