Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen erős nálunk a...

Miért ilyen erős nálunk a muszlim-ellenesség?

Figyelt kérdés

2018. júl. 26. 08:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/227 anonim ***** válasza:

Nem vagyok kormánypárti (más párti sem, de mindig ez ellen a csapat ellen szavaztam).

Most jöhet a duma, hogy az iszlám a béke vallása, de az alapja, hogy “nincs más Isten, csak Allah, és Mohamed az ő prófétája”, Mohamed pedig elég durva dolgokat írt...

(Már írtam, hogy a kereszténységet is ugyanolyan undorítónak tartottam, amíg nem volt kiherélve, pl. Franco Spanyolországában, Salazar Portugáliájában is még aljasul rohadtak voltak.)

Na míről szónokolnak az imámok?

2018. júl. 26. 21:49
 42/227 anonim ***** válasza:
55%

40.

Hogy mennyire alattomos az iszlámot népszerűsítő propaganda, az jól megmutatkozik a "válaszodban".

Egyrészt lehülyézed azt, aki ellenkezik az érdekeiddel.

Másrészt és főleg kivágod a zsidókártyát. Ami külön téma lehetne több szempontból is, de sajnos egyelőre még csak nem is vitatható.

2018. júl. 26. 22:24
 43/227 anonim ***** válasza:
70%

# 41

Honnan tudod mit ír a Korán? Elolvastad? Vagy csak a kurucinfót és dzsihádfigyelőt?

Ha kíváncsi vagy miről szónokolnak az imámok menj el szépen a mecsetbe és hallgasd végig. Ha lusta vagy akkor dincs gond, mert a Magyar Iszlám közösség feltölti minden pénteken a youtube-ra és magyar nyelvű szóval végig hallgathatod.

2018. júl. 26. 22:29
 44/227 anonim ***** válasza:
26%

"Egyrészt lehülyézed azt, aki ellenkezik az érdekeiddel."

Nem az érdekeimmel ellenkezik hanem az igazsággal. Ha nem ért hozzá akkor maradjon csöndben. Én sem állok le vitatkozni olyan témában amihez gőzöm sincs. Aki mégis így tesz, hülyének fognak nézni, jogosan. Ráadásul az ilyen agyhalottak akarják megtanítani muszlimoknak hogy miről is szól az iszlám.

Meg ahogy látom fogalmad sincs mi történik körülötted. Hol látsz iszlámot népszerűsítő propagandát te szerencsétlen? Muszlimok elleni uszítás és gyűlöletkeltés megy államszinten évek óta. Egyetlen mecset felépítését sem engedik ami amúgy alkotmányellenes. Az állami média egyetlen muszlim vallásszakértőt sem szerepeltet csak a saját embereiket akik mindenfélét hazudoznak az iszlámról. A katolikus egyház szintén ezt teszi. Mindezek ellenére te úgy látod az iszlám népszerűsítése zajlik Magyarországon?

Zsidó holokauszt tény, és jelenleg egyértelműen ugyanaz történik mint akkor csak most muszlimok ellen. Reméljük a vége azért nem lesz ugyanaz.

2018. júl. 26. 22:42
 45/227 anonim ***** válasza:
0%
Mert a magyarok 90%a természeténél fogva szeret gyűlölködni, panaszkodni, és lehordani akit csak lehet. És ugyan ki lenne erre jobb préda mint valaki aki egy másik kultúra gyermeke?
2018. júl. 26. 23:17
 46/227 anonim ***** válasza:

44.

Egy szóval sem mondtam, hogy az iszlám Mo-on való népszerűsítéséről beszéltem, hanem általában írtam. Mo-ra még csak most gyűrűzik be, okosabb résen lenni.

2018. júl. 26. 23:30
 47/227 anonim ***** válasza:
58%

Tök jó hogy leírom a tapasztalataim, te meg lehazugozol mert épp olyan ami neked nem tetszik.

Nem azt írtam hogy minek épült hanem hogy most micsoda. Szövegértésed nen biztos a helyén van. Mellesleg teljesen átalakították, ha bemész nem egy irodaházra emlékeztet. Valószínű olcsóbb egy épületet felvásárolni, mint egy újat felhúzni.

Ez történt, tetszik vagy sem. Mellesleg te sem keltesz jobb benyomást a a stílusoddal. Nem szó szerint így fogalmaztak, de ez volt a lényeg. Ők okozták maguknak.

Nekem meg nem tetszett hogy egy javarészt x generációs bevándorlókból álló csoport nem igazán vállal szolidaritást a befogadó közeggel. Nekem nem voltam prekoncepcióim feléjük, most sincs csak úgy láttam jónak hogy nem megyek oda többet.

2018. júl. 26. 23:39
 48/227 anonim ***** válasza:
54%

# 47 Nem érteszt magyarul? Azt mondtam nincs olyan épület ami mecsetnek épült, nem azt hogy nincs olyan épület ahol ne tudnának muszlimok imádkozni. Ha sokadik hozzászólás után sem vagy képes ezt felfogni, nem tudok többet tenni.

Egyébként az általad linkelt oldalon olvasható is hogy eredetileg irodaház volt korábban. És ha már belinkelted, érdemes elolvasni a sok gyűlölködő bejegyzést alatta.

[link]

2018. júl. 26. 23:56
 49/227 anonim ***** válasza:
43%
Ja és a kis mesédet továbbra sem hiszem el. Melyik mecsetben is jártál?
2018. júl. 26. 23:58
 50/227 anonim ***** válasza:
87%

" egyetlen mecset sincs az országbab, mint épület amit muszlimok használhatnak."

Konkrétan ez volt amit olvastam és amire reagáltam. Fogalmazni is tudni kell. Látom mást is írtál utána, de nem olvastam végig mind a 30+ hozzászólást. Neked van időd reggel 8 óta ezt a topikot figyelni, másnak nincs. Pécsett van oszmán-kori mecset amúgy ami mecsetként funkcionál. Egyébként szép is.

Hagia Sophia sem mecsetnek épült, de megfelel a muszlimoknak azt hiszem.

Nem tudom hogyan kapcsolódik az hogy a blogon ki mit szól hozzá a bejegyzéshez, ahhoz hogy én mit írtam.

Nem fogok belemenni a vallatósdiba, azért mert valami ismeretlen arc kikelt magából a túloldalon azon hogy valaki rossz tapasztalatot mert megosztani. Azok még a legjobb is helyen is előfordulnak, elég egy üzletlánc értékeléseit megnézni milyen vegyesek.

Korrektségből nem írtam a mecset nevét, hiszen voltak ott szimpatikus emberek is. Neked meg elvből nem fogok vallomást mert hát ki vagy te hogy neked kéne :D

Amúgy mindegy mit gondolsz, ami történt ott áll te meg puffoghatsz. Az élet megy tovább.

2018. júl. 27. 00:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!