Fiatal, egyetemet végzett emberként miért kell titkolnom, hogy a Fideszre szavaztam?
Először is, jelentem, hogy egyetlen fenyegető üzenetet sem kaptam.
Had tisztázzam a kérdésem egy kicsit: nem vagyok elvakult Fidesz hívő, sőt. Olvasok ellenzéki médiát, sőt, azt olvasok többet. Blogok, 444, index.
Egyszerűen arra a következtetésre jutottam, hogy a kormányképes alternatívák közül a Fidesz a legkisebb rossz. De ettől még nem akarom politikai vitákban megvédeni minden egyes lépésüket. Nincs kedvem a Mészáros vs Simicska típusú beszélgetésekhez.
Ezért arra jutottam, hogy ha ez a téma felmerül facebookon, vagy tágabb ismerősök között, akkor inkább hallgatok. És egy picit szomorú, hogy ezt kell tennem.
A momentumos ismerősöm bezzeg naponta kiposztolt valamilyen jobboldali szavazókat gyalázó cikket. Ő a tökéletes példa a szólásszabadságra: semmit nem történt vele az önkormányzati állásában, közben meg sír, hogy aki fideszes, az retteghet az állásáért. Ő miért nem retteg egy önkormányzatnál???
"bezzeg naponta kiposztolt "
A problémád gyökere: túl sokat foglalkozol felszínes dolgokkal, nem igazi helyeken. Pl én nem vagyok az arckönyvön, nincs tv, szakítok időt az olvasásra, és a saját gondolataimra, az élő, eleven világ megismerésére, sőt még arra is,
hogy valahogy kifejezzem a megismerés során kialakult világképemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!