Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fiatal, egyetemet végzett...

Fiatal, egyetemet végzett emberként miért kell titkolnom, hogy a Fideszre szavaztam?

Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy minden közösségi médiát, illetve a fórumokat is ellepték a ballib megmondóemberek. Sok barátom belépett az LMP-be, Momentumba. Ez teljesen ok, de miért probléma az, hogy én a többséggel értek egyet? Miért nem lehet vállalni, ha valaki a kormányt támogatja?

2018. máj. 13. 23:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
33%
2018. máj. 14. 07:30
 22/84 anonim ***** válasza:
76%
mindegy
2018. máj. 14. 07:37
 23/84 anonim ***** válasza:
33%
Na jól van, látom, szépen összefújta a szemetet a szél.:D Adjátok ki magatokból, gyerekek, inkább itt, addig se a parlamentnél hőbörögtök szégyenszemre.
2018. máj. 14. 07:41
 24/84 anonim ***** válasza:
25%
#16! Köszönöm, hogy ilyen szépen összefoglaltad, és ábrázoltad, miért utálja minden normális ember a magát értelmiségnek nevező réteget. Ez a "majd mi megmondjuk, hogy ha te egy gondolkodó ember vagy, akkor mit kell gondolnod. Ha a fideszre szavaztál, nem is vagy gondolkodó ember" attitűd nevetsége, ugyanakkor visszataszító is egyben. Bámulatos kombináció.
2018. máj. 14. 07:48
 25/84 anonim ***** válasza:
37%
Jelentkezzen aki hasra esett az egyetem szó miatt.
2018. máj. 14. 07:48
 26/84 A kérdező kommentje:

Először is, jelentem, hogy egyetlen fenyegető üzenetet sem kaptam.

Had tisztázzam a kérdésem egy kicsit: nem vagyok elvakult Fidesz hívő, sőt. Olvasok ellenzéki médiát, sőt, azt olvasok többet. Blogok, 444, index.

Egyszerűen arra a következtetésre jutottam, hogy a kormányképes alternatívák közül a Fidesz a legkisebb rossz. De ettől még nem akarom politikai vitákban megvédeni minden egyes lépésüket. Nincs kedvem a Mészáros vs Simicska típusú beszélgetésekhez.

Ezért arra jutottam, hogy ha ez a téma felmerül facebookon, vagy tágabb ismerősök között, akkor inkább hallgatok. És egy picit szomorú, hogy ezt kell tennem.

A momentumos ismerősöm bezzeg naponta kiposztolt valamilyen jobboldali szavazókat gyalázó cikket. Ő a tökéletes példa a szólásszabadságra: semmit nem történt vele az önkormányzati állásában, közben meg sír, hogy aki fideszes, az retteghet az állásáért. Ő miért nem retteg egy önkormányzatnál???

2018. máj. 14. 07:52
 27/84 anonim ***** válasza:
16%
jelentkezem, hasra estem -igaz azért, mert megbotlottam.
2018. máj. 14. 07:52
 28/84 anonim ***** válasza:
96%

"bezzeg naponta kiposztolt "

A problémád gyökere: túl sokat foglalkozol felszínes dolgokkal, nem igazi helyeken. Pl én nem vagyok az arckönyvön, nincs tv, szakítok időt az olvasásra, és a saját gondolataimra, az élő, eleven világ megismerésére, sőt még arra is,

hogy valahogy kifejezzem a megismerés során kialakult világképemet.

2018. máj. 14. 07:58
 29/84 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém, és ha nem lenne az a kur_va facebook akkor mi lenne? Nem is tudnál ezekről, és boldog ember lennél. Szóval nem a haverjaiddal van a baj, hanem veled, hogy nézegeted ezeket (miért nem unfollowolod? nem kell törölni, csak leállítani a követését, és bumm, már nem is látod). Az emberek maguknak csinálják a problémákat, komolyan.
2018. máj. 14. 08:01
 30/84 anonim ***** válasza:
95%
És egyébként, csak az agyhalottak írogatják ki a politikai baromságaikat a közösségi médiába. Nekem is van facebookom, soha nem írtam ki semmilyen politikai dolgot, és nem is követek olyan oldalakat/embereket akik ezt teszik. És képzeld, leszarom, hogy ki mire szavazott, mert nem érdekel, hidd el mást sem érdekel, hogy te mire szavaztál. Vagy vágysz rá, hogy óránként mondogasd valahol, hogy te kire szavaztál? Ilyen fétised van?
2018. máj. 14. 08:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!