Mit vártok a holnapi Orbán-akciótervtől?
A kérdező kommentje:
"megy az amit Bajnai csinált..." Ebben tévedsz,de ez még a jövő zenéje.
CSak nehogy koppanj...;)Azt hiszed mi hogy majd rögtön 80 ezer lesz a minimálbér mi?:DD Magad hazuttolod meg "Hosszabb távú javulásban reménykedem.".De szerinted nem emgy az amit bajnai csinált...Hogy is van ez?:)Megszorítás-hosszútávú javulás,vagy pénzosztás-majd utána szorongás?:)Tudod mit nem is érdekel mit gondolsz.
Takarodj innen a fenébe!!Nem érdekel abszolút a véleményed,olyan marhaságokat irsz,hogy olvasni rossz!!!!
Én azt várom,hogy 2 év múlva talán valamicskét elkezd emelkedő pályára lépni a gazdasági helyzet stb..!Igy értettem.... És nincs kedvem vitatkozni veled,mert abszolút nem érdekel a kommented!
én nem várok semmit. Barossonak megígérte Orbán, hogy reformok lesznek, és folytatja amit Bajnai elkezdett. a sorok mögé kell látni.
az adócsökkentés kamu volt, h a sok hülye szavazzon. különben is, mi ez, hogy rájöttek, h sz@rul áll az ország?? hol voltak eddig? ja igen, kivonultak a parlamentből. így könnyű nem tudni h mi van. a ktgvetés nekik hozzáférhető volt főleg, h a pénzügyi felelős egy FIDESZ-es volt. akkor mi a fenét csinált a milliós keresetért? kv-zott és telefonált????. ahogy azt is tudjuk, h nálunk a deficit nem éri el a 4%-ot, ami nagyon jó eredmény eu más országaihoz képest. szóval nekem ne magyarázzanak, h rosszabb a helyzet, mint hitték, mert ez hazugság. ha meg nem tudom milyen a helyzet, nem ígérek be olyat, amiről halvány fogalmam sincs, megtehetem-e. 2 hónapja verte a mellét, hogy júniusban kevesebb adó lesz....nem is értem aki hitt nekik, mit érzett.
A FIDESZTŐL ENNYIT LEHET VÁRNI:
Az országos román napilapok legnagyobb része tényszerű tudósításokat, hírösszefoglalókat készített a magyarországi eseményekről, valamint az említett megnyilatkozásokkal kapcsolatos véleményekről. Kommentáló elemnek csupán a címek tekinthetők. "Görögország után Magyarország rengeti meg ismét a pénzpiacokat", "A magyarok maguk ássák saját sírgödrüket azzal, hogy Görögországhoz hasonlítják magukat" − áll a Ziarul Financiar címében. Az Adevarul rövid tudósításának címe pedig: "A Fidesz blöffje megrendíti a forintot".
ezt kell elolvasnia a fideszeseknek. a new york times nem éppen a blikk... itt van, h miért mondták, h mi görögök vagyunk. ezzel előkészítik, h ne kelljen megtenni a mit beígértek. bár ehhez nem kell a times. elég gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!