Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit vártok a holnapi Orbán-akc...

Mit vártok a holnapi Orbán-akciótervtől?

Figyelt kérdés
Milyen intézkedéseket fog tenni,vagy milyen reformokat fog bevezetni?
2010. jún. 7. 21:16
 71/93 A kérdező kommentje:
Jól teszed!!
2010. jún. 8. 00:07
 72/93 anonim ***** válasza:
66%

A kérdező kommentje:

"megy az amit Bajnai csinált..." Ebben tévedsz,de ez még a jövő zenéje.

CSak nehogy koppanj...;)Azt hiszed mi hogy majd rögtön 80 ezer lesz a minimálbér mi?:DD Magad hazuttolod meg "Hosszabb távú javulásban reménykedem.".De szerinted nem emgy az amit bajnai csinált...Hogy is van ez?:)Megszorítás-hosszútávú javulás,vagy pénzosztás-majd utána szorongás?:)Tudod mit nem is érdekel mit gondolsz.

2010. jún. 8. 00:11
 73/93 A kérdező kommentje:

Takarodj innen a fenébe!!Nem érdekel abszolút a véleményed,olyan marhaságokat irsz,hogy olvasni rossz!!!!

Én azt várom,hogy 2 év múlva talán valamicskét elkezd emelkedő pályára lépni a gazdasági helyzet stb..!Igy értettem.... És nincs kedvem vitatkozni veled,mert abszolút nem érdekel a kommented!

2010. jún. 8. 00:20
 74/93 anonim ***** válasza:

én nem várok semmit. Barossonak megígérte Orbán, hogy reformok lesznek, és folytatja amit Bajnai elkezdett. a sorok mögé kell látni.

az adócsökkentés kamu volt, h a sok hülye szavazzon. különben is, mi ez, hogy rájöttek, h sz@rul áll az ország?? hol voltak eddig? ja igen, kivonultak a parlamentből. így könnyű nem tudni h mi van. a ktgvetés nekik hozzáférhető volt főleg, h a pénzügyi felelős egy FIDESZ-es volt. akkor mi a fenét csinált a milliós keresetért? kv-zott és telefonált????. ahogy azt is tudjuk, h nálunk a deficit nem éri el a 4%-ot, ami nagyon jó eredmény eu más országaihoz képest. szóval nekem ne magyarázzanak, h rosszabb a helyzet, mint hitték, mert ez hazugság. ha meg nem tudom milyen a helyzet, nem ígérek be olyat, amiről halvány fogalmam sincs, megtehetem-e. 2 hónapja verte a mellét, hogy júniusban kevesebb adó lesz....nem is értem aki hitt nekik, mit érzett.

2010. jún. 8. 09:27
 75/93 anonim ***** válasza:

A FIDESZTŐL ENNYIT LEHET VÁRNI:

Az országos román napilapok legnagyobb része tényszerű tudósításokat, hírösszefoglalókat készített a magyarországi eseményekről, valamint az említett megnyilatkozásokkal kapcsolatos véleményekről. Kommentáló elemnek csupán a címek tekinthetők. "Görögország után Magyarország rengeti meg ismét a pénzpiacokat", "A magyarok maguk ássák saját sírgödrüket azzal, hogy Görögországhoz hasonlítják magukat" − áll a Ziarul Financiar címében. Az Adevarul rövid tudósításának címe pedig: "A Fidesz blöffje megrendíti a forintot".

2010. jún. 8. 09:33
 76/93 anonim ***** válasza:
Látod kedves kérdező,nem csak én mondom h folytatja amit bajnai:)Hanem "ma 09:27"is:) De én magam se tudom,hogy mit beszélek,mi?:)
2010. jún. 8. 09:53
 77/93 anonim ***** válasza:
9.27 vagyok. muszáj folytatnia. ez az egyetlen dolog, ami működik az országban. erre van szükség. aki nem vallja be, az vagy hülye vagy elfogult. ez nem kérdés. a külföldi szakemberek is teljesen egyetértettek Bajnaival. ez húzta ki az országot a sz@rból. Orbánmeg csak látszatintézkedéseket hoz. az akcióterv: kettős állampolgárság, 3 csapás törvény, meg bocsánatot kérni a 2006 aug. 20-ai tüzijátékk miatt. égető PROBLÉMÁK! így lesz az országból röhej tárgya. mint belinkeltem, a románok is rajtunk röhögnek....
2010. jún. 8. 10:44
 78/93 anonim ***** válasza:

[link]

ezt kell elolvasnia a fideszeseknek. a new york times nem éppen a blikk... itt van, h miért mondták, h mi görögök vagyunk. ezzel előkészítik, h ne kelljen megtenni a mit beígértek. bár ehhez nem kell a times. elég gondolkodni.

2010. jún. 8. 10:53
 79/93 A kérdező kommentje:
Bajnainak se kellett volna válságkezelő politikát folytatnia,ha Gyurcsány nem rakja bele a sz@rba Magyarországot!Azzal egyetértek,hogy a reformokat folytatni kell...,de ne az embereket szorongassák meg megint,mert már nincs mit!!
2010. jún. 8. 11:00
 80/93 anonim ***** válasza:
ugyan, nem gyurcsány taszította bele. elmárulom neked, már a szocializmus alatt sz@rban volt, mert 2 kézzel szórták a pénzt, h jóléti állam legyünk. a rendszerváltás után ez folytatódott, pl a fidesz széchenyi tervével, meg a lakáshitelekkel, amikkel pluszban jöttek ki az emberek.(van ismerősöm, aki egyedüllálóként! 24 évesen akkor 2 lakáshitelt kapott az államtól, és 2 millió plsuzba került vele. nem hogy ingyen volt, hanem jól járt. és ez tény. ez marha sokba került az adófizetőknek és az államnak) aztán az MSZP is folytatta először, mert nem volt egy tökös ember, aki bevállalja, h utálják, mivel el kell venni amiket kaptunk. ennyi a történet. ez nem 3 év terméke, hanem 30-40. szomorú, de így van.
2010. jún. 8. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!