Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit vártok a holnapi Orbán-akc...

Mit vártok a holnapi Orbán-akciótervtől?

Figyelt kérdés
Milyen intézkedéseket fog tenni,vagy milyen reformokat fog bevezetni?
2010. jún. 7. 21:16
 51/93 anonim ***** válasza:
*Kövér
2010. jún. 7. 22:21
 52/93 anonim ***** válasza:
57%
Akkor ebben sem értünk egyet, én azért írtam vissza, mert unatkoztam :) Mellesleg nem egyezik a véleményünk továbbra sem, és nem értek veled egyet.
2010. jún. 7. 22:36
 53/93 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom.De a szíved joga:) Azt tudom mondani,hogy jobbra semmi kép ne számíts,de rosszabbra sem:)
2010. jún. 7. 22:37
 54/93 anonim ***** válasza:
52%
De, ennél csak jobb lehet, ami itt történt, ezért is számítok rá, és mint mondtam, nincs okom nem bízni és nem számítani rá. Te is mondtad, a szívem joga.
2010. jún. 7. 22:39
 55/93 anonim ***** válasza:
Jobb nem lesz:) Most volt Brüsszelben.Az Eu elnöke feketén-fehéren megmondta,hogy Tartani kell a 3,8% államháztartási hiányt amit Bajnaiék kitűztek.---> jobb már nem lesz,mert azt csak a Bajnai féle politikával lehet tartani.Ha nem tartjuk mi húzzuk a rövidebbet.:)
2010. jún. 7. 22:44
 56/93 anonim ***** válasza:
38%
Rosszul látod, de nem akarok eltérni a kérdéstől. Én nem így gondolom, Orbán és Bajnai programja ezer meg egy dologban különbözik, és Bajnai programját most inkább nem illetném jelzőkkel. Orbánnál nem lesznek megszorítások :) De ebbe most tényleg nem mennék bele, mert ez megint jóslás lenne, viszont ez inkább megalapozottabb.
2010. jún. 7. 22:46
 57/93 anonim ***** válasza:
58%

Most viszont ha megbocsátotok el kell mennem, ha még reagáltok a válaszokra, akkor mihelyst újra engedi a szabadidőm válaszolni fogok rá.

Jó éjt Pezsi, remélem ez a kérdés hosszabb élettartamú lesz :) És a névről ne feledkezz meg :):o)

2010. jún. 7. 22:48
 58/93 anonim ***** válasza:

látom nem érted amit mondok...

"Az Eu elnöke feketén-fehéren megmondta,hogy Tartani kell a 3,8% államháztartási hiányt amit Bajnaiék kitűztek.---> jobb már nem lesz,mert azt csak a Bajnai féle politikával lehet tartani.Ha nem tartjuk mi húzzuk a rövidebbet.:)"

Ez a mondanivalóm lényege.Miért mi húznánk a rövidebbet?Mert mondjuk a hiteleket gyorsított tempóban fizettetnék velünk vissza,amit nem bírnánk...:)és ez csak 1 példa volt.

2010. jún. 7. 22:49
 59/93 anonim ***** válasza:

Nem, te nem érted amit én mondok, nem az EU elnök mondandóját firtattam, hanem az utána lévőket, nem kérdőjelezem meg, hogy valóban ezt mondta.

Most viszont tényleg mennem kell, bővebben ki fogom fejteni, mihelyst lesz rá időm. Jó éjszakát!

2010. jún. 7. 22:51
 60/93 anonim ***** válasza:
Okok rendben.Jó éjt:)
2010. jún. 7. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!