Mit vártok a holnapi Orbán-akciótervtől?
Figyelt kérdés
Milyen intézkedéseket fog tenni,vagy milyen reformokat fog bevezetni?2010. jún. 7. 21:16
21/93 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok ilyen borulátó..,rövid távon a kemény gazdaságpolitikai intézkedésekre, hosszú távon a gazdaság versenyképességének növelésére összpontosít először, s az adócsökkentésre csak azután.
2010. jún. 7. 21:44
22/93 anonim 

válasza:

Úristen hirtelen mennyi közgazdász lett. Tegnap is összefutottam 1-el (bocsi, ha te voltál az 52-es, de ennyi százalékot nem tudok észben tartani és egyébként is naponta változik).
23/93 anonim 

válasza:

Én hiszek a Fidesznek, nincs okom rá, hogy ne higgyek neki.
24/93 A kérdező kommentje:
Szia 73%!!!!Örülök,hogy Te sem vagy annyira borulátó!
Egyébként meg olyan intézkedéseket nem lehet késziteni,hogy az MINDENKINEK jó legyen!Van akiknek fájni fog..,van akinek nem.
2010. jún. 7. 21:47
25/93 anonim 

válasza:

Aki ezekre a ganajszájúakra szavazott meg is érdemli a sorsát..
26/93 anonim 

válasza:

Szia (nemtudomhányszázalék) :) Dehogy vagyok borulátó, azért szavaztam a Fideszre, mert ezt akartam, és eddig nem csalódtam bennük :)
27/93 A kérdező kommentje:
Én rájuk szavaztam,és bizom benne,hogy hosszú távon megtérül a beléjük fektetett bizalmam!!Te meg csak följél a saját levedben!!
2010. jún. 7. 21:50
28/93 A kérdező kommentje:
73% nem ismersz meg?:D
2010. jún. 7. 21:51
29/93 anonim 

válasza:

"Szia (nemtudomhányszázalék) :) Dehogy vagyok borulátó, azért szavaztam a Fideszre, mert ezt akartam, és eddig nem csalódtam bennük :)"
Akkor majd most rájössz..
30/93 anonim 

válasza:

Jah...fenébe is pezsi, mérnem írod alá? :D:DD Így nem lehetek biztos benne :):):o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!