oké csak mire lesz diplomám legyen munkahelyem is=)
2010. jún. 7. 21:59
42/93 anonim válasza:
Lesz, ne félj, én is egyetemista vagyok, nem félek :) Nincs mitől félnünk, nyugi már, de tényleg :):) Ha egy egyetemi hallgató képes bízni te miért nem? Ugyanott tartunk :)
2010. jún. 7. 22:00
43/93 anonim válasza:
egész vizsgaidöszakban csak biizok=)) de eza téma már nem ide tartozik=P
2010. jún. 7. 22:04
44/93 anonim válasza:
Meg tudom érteni, de ez tényleg egy másik téma már :D
2010. jún. 7. 22:05
45/93 anonim válasza:
Na és te mit vársz Pezsi? :)
2010. jún. 7. 22:07
46/93 anonim válasza:
Én a radikális adócsökkentést várom.Merthogy ez fellendíti a gazdaságot.Van narancssárga szemüvegem meg orbán képem nemzeti színű keretben.Kicsit magányos vagyok mióta bezárt a lipót.
2010. jún. 7. 22:11
47/93 anonim válasza:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:07
Hát gratulálok...látszik téged is az ujjuk közé csavartak:) Fogtok még koppanni...Ehhez művészet kell,hogy valaki 16 Ft-tal rontson az euron 2 nap alatt.Valamint de mitől vagy ennyire okos hogy felülbírálod a közgazdászokat akik ezzel foglalkoznak?Én is álljak oda 1 rendőr elé,és kezdjek el vitatkozni a törvényekről?Csak hogy nekem legyen igazam?:)gondolkozz már egy kicsit.Akár mit írsz nem tud érdekelni.Válaszolni nem fogok csak pusztán kíváncsi vagyok.Úgy sem lehet téged meggyőzni:)
2010. jún. 7. 22:11
48/93 anonim válasza:
Bocsi, ki bírálta felül őket? Véleményről volt szó, ami nem egyezett. Akár tetszik akár nem senki sem jós, ugyanúgy az ő véleményük is lehet helytelen, ahogyan az enyém is, viszont én úgy gondolom, hogy én véleményem a helyes (gáz lenne ha magammal vitatkoznék).
Engem pedig nem csavart soha senki az ujja köré, pusztán nincs okom rosszat feltételezni, nem is adott rá okot. Nem értem, hogy ha a közgazdászt nem sértette, hogy más a véleményem, mint az övé (amiben megjegyzem semmi sértő nincs), a te szemedet miért szúrja. Tudhatnád mit jelent a felülbírálni és a más véleményt vallani között a különbség...nem ugyanaz.
2010. jún. 7. 22:14
49/93 anonim válasza:
nem ugyan a valóban!Én sem azért írtam neked,mert unatkozom,és itt élem ki magam:)Mielőtt azt hinnéd hogy ez oltás lett volna vagy valami NEM! Teljesen normális "hangnemben mondtam".Csak kérlek,GONDOLKOZZ el mi volt az elmúlt egy hétben,és rájössz miről beszélek...
2010. jún. 7. 22:17
50/93 anonim válasza:
Nem lesz itt semmi változás.Folytatja azt amit Bajnai.Kisebb változtatásokkal.Hogy idén nem lesz adó csökkentés az 100.Szerinted kövért miért hallgattaták el?:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!