Mit vártok a holnapi Orbán-akciótervtől?
Figyelt kérdés
Milyen intézkedéseket fog tenni,vagy milyen reformokat fog bevezetni?2010. jún. 7. 21:16
11/93 anonim válasza:
Kedves 73-mas. Lehet, hogy nincsen igazam, de akkor nagyon sok neves közgazdásszal együtt tévedek (egyébként mint magam is közgazdász).
12/93 anonim válasza:
Úgy bizony, továbbra is fenntartom, hogy tévedsz. :)
14/93 anonim válasza:
21:27es vagyok.. látta ma vki amikor a parlamentben mondtk egy illyés gyula idézetet..?ettöl most télleg minden jobb lett:D ez is mit jelent, dumálni azt tudunk de nagyon..komolyan olyan jot röhögtem..ja meg orbán miért hangoztatta h igy munkahely ugy olcsoság...ja már a gázt is emelik..nem lesz itt semmi csökkentés ezt azért csinálják igy h az mszpre fogják h mekkora bénák és h már megint miattuk nem lesz ado csökkenés és lof*sz..ha minden ember a multban vájkálna hol tartana az emberiség..ne ocsmároljanak már semmit itt az idö ök vanak kormányon azt csináljanak vmit..csak semmi nem lesz igy..lebuktak
15/93 anonim válasza:
Persze, neked is, hogy ne oszd az én véleményem. Addig nincs baj, ameddig ezt így meg tudjuk beszélni, nem mint más kérdéseknél az anyázós jelenetek közepette.
16/93 anonim válasza:
62-es kérdezhetek valamit? Nem fogok mondani rá semmit, tényleg csak a kíváncsiság vezérel: Hány éves vagy? Nem bántásként mondom, komolyan, de olyan, mintha nem lenne ilyen téren tapasztalatod.
17/93 anonim válasza:
20 vagyok és a szüleimen látom..nem vagyunk mszpsek se fideszesek se jobbikosak mert senkinek nem birunk már hinni..jol látod korom miatt lehet nem vagyok elég tapasztalt de gondolkodni azért én is tudok kész tények alapján
18/93 anonim válasza:
Fiatalabbnak gondoltalak, de a lényegen nem változtat. Kicsit nyissátok nagyobbra a szemeteket, nem olyan ocsmány a világ, mint amilyennek most te/ti gondoljátok.
19/93 anonim válasza:
Majd kitalálnak valami parasztvakítást amitől egy darabig megint nyugton lesz az egyszeri fidesz-szavazó.
20/93 anonim válasza:
ja és a bátyám közgazdász szintén, és valamennyit konyit hozzá, 62voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!