Mit vártok a holnapi Orbán-akciótervtől?
Figyelt kérdés
Milyen intézkedéseket fog tenni,vagy milyen reformokat fog bevezetni?2010. jún. 7. 21:16
91/93 anonim válasza:
Már adtam nekik, most csend van :):) Mindjá mutatom melyik kérdésben, a többit még nem volt időm átnézni :D
92/93 anonim válasza:
"És akkor most mi lesz a devizahitelesekkel? Mert eddig nem segített. Lesz kedvezményes forintra váltás? Álmodjunk csak?"
Pártok kormányzás témakör.
Nem értették mit mondott Orbán. Itt pedig a te kérdésedre Orbán megadta a választ és elmagyarázta a hitetlenkedőknek a helyzetet, szóval őket már nem kell tájékoztatni :)
93/93 anonim válasza:
Na átnéztem a többit is, most kapkodnak a szocik. Nagyon undorító dolog, hogy kihasználják, hogy ide a fórumra főként tizenévesek írnak, akiknek nem sok fogalmuk van a dologról és akkor velük vitatkoznak. Nekem nem szólnak bezzeg vissza, egyik sem, csak a fiatalabbaknak mernek, akiknek bár a meglátásaik rendben vannak, de a politikához nem értenek még.
Mit szólsz Gaudihoz? Iszonyúan tetszett amit mondott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!