Mit vártok a holnapi Orbán-akciótervtől?
Figyelt kérdés
Milyen intézkedéseket fog tenni,vagy milyen reformokat fog bevezetni?2010. jún. 7. 21:16
31/93 anonim válasza:
én nem mszpre nem fideszre szavaztam bárcsak ugy lenne minden amit télleg beigérnek, van 4 évük elalatt lehet tenni is majd kiderül
62voltam
32/93 A kérdező kommentje:
Jó majd a kérdés mondandójába beirom és akkor megismersz..:D
2010. jún. 7. 21:53
33/93 anonim válasza:
Kedves százalék nélküli, aki az előbb azt mondta, hogy "megérdemli" és most nekem beszél...
Szerintem az utóbbi 8 évet érdemelték meg az MSZP szavazók, nem pedig én, ez pedig jó lesz most, csak nem kellene mindenkinek jós, internetes pesszimistának lennie. És most nagyon finom voltam.
34/93 anonim válasza:
Az mondja nem csalódtam bennük...én is csak egy kicsit.Hülyébbek mint hittem.Semmit nem is csináltak eddig.Lett kettős állampolgárság.ez volt a legégetőbb gond.Ettől aztán helyreáll a gazdaság.
35/93 anonim válasza:
Óó, de sokan szeretnének olyan hülyék lenni, mint azok az emberek :)
36/93 A kérdező kommentje:
42% a java még csak most jön!Figyelj és tanulj!!!
2010. jún. 7. 21:55
37/93 anonim válasza:
Egyébként ti akik szerint az elmúlt pár napban! rosszul kormányzott (Az MSZP 8 évéhez viszonyítva ez nekem kissé nevetséges) azoktól kérdezem, hogy miért? És mit vártatok? Mi az, amit meg kellett volna tennie és nem tett meg?
38/93 anonim válasza:
A kettős állampolgárság pedig igenis egy nagyon fontos kérdés. Erkölcsi kérdés...nem volt ellentmondása más pártnak sem, kivéve persze Gyurcsányt, Szanyit, de őket szerintem hagyhatjuk jelenleg.
39/93 anonim válasza:
Megint a szokásos semmitmondó, üres mondataival fog jönni. Csak ez egyre kevésbé elég az embereknek.
40/93 anonim válasza:
62-es, fiatal vagy, kicsit próbálj optimistább lenni, hidd el nekem, hogy úgy lesz, elég csak a közelmúltra gondolni. Igazuk volt? Igen. Akkor? :) Nyugi már, nem kell aggódnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!