Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit vártok a holnapi Orbán-akc...

Mit vártok a holnapi Orbán-akciótervtől?

Figyelt kérdés
Milyen intézkedéseket fog tenni,vagy milyen reformokat fog bevezetni?
2010. jún. 7. 21:16
 31/93 anonim ***** válasza:

én nem mszpre nem fideszre szavaztam bárcsak ugy lenne minden amit télleg beigérnek, van 4 évük elalatt lehet tenni is majd kiderül

62voltam

2010. jún. 7. 21:52
 32/93 A kérdező kommentje:
Jó majd a kérdés mondandójába beirom és akkor megismersz..:D
2010. jún. 7. 21:53
 33/93 anonim ***** válasza:
91%

Kedves százalék nélküli, aki az előbb azt mondta, hogy "megérdemli" és most nekem beszél...

Szerintem az utóbbi 8 évet érdemelték meg az MSZP szavazók, nem pedig én, ez pedig jó lesz most, csak nem kellene mindenkinek jós, internetes pesszimistának lennie. És most nagyon finom voltam.

34/93 anonim ***** válasza:
74%
Az mondja nem csalódtam bennük...én is csak egy kicsit.Hülyébbek mint hittem.Semmit nem is csináltak eddig.Lett kettős állampolgárság.ez volt a legégetőbb gond.Ettől aztán helyreáll a gazdaság.
 35/93 anonim ***** válasza:
Óó, de sokan szeretnének olyan hülyék lenni, mint azok az emberek :)
2010. jún. 7. 21:54
 36/93 A kérdező kommentje:
42% a java még csak most jön!Figyelj és tanulj!!!
2010. jún. 7. 21:55
 37/93 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként ti akik szerint az elmúlt pár napban! rosszul kormányzott (Az MSZP 8 évéhez viszonyítva ez nekem kissé nevetséges) azoktól kérdezem, hogy miért? És mit vártatok? Mi az, amit meg kellett volna tennie és nem tett meg?
2010. jún. 7. 21:55
 38/93 anonim ***** válasza:
28%
A kettős állampolgárság pedig igenis egy nagyon fontos kérdés. Erkölcsi kérdés...nem volt ellentmondása más pártnak sem, kivéve persze Gyurcsányt, Szanyit, de őket szerintem hagyhatjuk jelenleg.
2010. jún. 7. 21:56
 39/93 anonim ***** válasza:
100%
Megint a szokásos semmitmondó, üres mondataival fog jönni. Csak ez egyre kevésbé elég az embereknek.
2010. jún. 7. 21:57
 40/93 anonim ***** válasza:
62%
62-es, fiatal vagy, kicsit próbálj optimistább lenni, hidd el nekem, hogy úgy lesz, elég csak a közelmúltra gondolni. Igazuk volt? Igen. Akkor? :) Nyugi már, nem kell aggódnod :)
2010. jún. 7. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!