Szerintetek lesz balhé a holnapi Gárda rendezvényen, Budapesten?
Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 20:19
1/16 anonim válasza:
ha lesz azt a rendőrök fogják kelteni, mint tegnap.
2/16 anonim válasza:
Ha rendőrség tenné a dolgát,szétoszlatná ez egész betiltott bagázst.Aki nem hajlandó távozni,azt pedig lecsukná.Ez felelne meg a magyar törvényeket tisztelő állampolgároknak.
3/16 anonim válasza:
Zazrivecz Gábor "tetemre hívja a bűnös várost" :)))
Remélem, a Don-kanyarból is hazajönnek néhányan és megemlékeznek vitéz kőbányai főméltóságú őfőméltóságú úrra.
4/16 anonim válasza:
Aki Horthyról akar megemlékezni,elolvashatna néhány adatot arról,hogy élt a magyar nép a kormányzása alatt.Nem hiszem,hogy soknak lenne kedve őt ünnepelni.A háborúba hurcolt katonáknak és hozzátartozóiknak minden volt,csak kedves nem.És Magyarországnak sem volt jó kormányzója.
5/16 anonim válasza:
"Remélem, a Don-kanyarból is hazajönnek néhányan és megemlékeznek vitéz kőbányai főméltóságú őfőméltóságú úrra."
Meg a katolikus egyház is remélhetőleg megáldja a felvonuló fehér lovak f..át, miként a fegyvereket is megáldotta valamikor.
6/16 anonim válasza:
Remélem nem...bár személy szerint ilyenkor jó sokat szoktam röhögni,hogy szegény hülyéknek nincs más dolguk mint randalírozni.
7/16 anonim válasza:
A kormány meg propagandaanyagot gyártat, hogy mindez a hazáért történik, mint valamikor, hátha elhiszik az emberek, hogy a magyar katonák a hazát védik az irdatlan messzeségben.
8/16 anonim válasza:
mielőtt még tovább mószeroljátok Horthy-t javaslom olvassátok el az életrajzát. én elolvastam és tisztelem azért amit tett.
9/16 anonim válasza:
emberek, mi lesz holnap? nem akarok semmi ökörségbe bele futni, pedig sokat kéne mászkálnom ... megint baromkodni fog valamelyik oldal ? lemaradtam
10/16 anonim válasza:
Előzőnek: Itt a link. 15 órakor vonul be valaki fehér lovon a Kosztolányi térről a Szent Gellért térre.
Az nem derül ki, ki lesz a bevonuló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!