Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek hiszel? Varga azt...

Kinek hiszel? Varga azt mondja, hogy az MSZP megint meghamisította az adatokat.

Figyelt kérdés
Én már a választások elött is gondoltam,hogy a FIDESZ arra fog hivatkozni,hogy rosszabb a helyzet mint gondoltuk...szerinted most melyik párt hazudik? Mert ha kivételesen nem a szocik, akkor ez undorító, hogy még jobban le akarják húzni a szocikat. Ez lesz 4 évig,hogy folyton azt hangoztatják,hogy de hát a szocik hazudtak...egyáltalán meddig hiszik el a FIDESZ szavazói,hogy ők tényleg akarták azt a sok szépet és jót,de nem hazudtak a kampányban és amíg ellenzékben voltak, hanem most jöttek rá,hogy nem lehet mindent megvalósítani?
2010. jún. 6. 22:36
 81/92 anonim ***** válasza:
30%
Fidesz ehhez van hozzászokva az MSZP-re kenni mindent ... Nem vok MSZP-s de inkább nekik hiszek nekem eddig is nagyon átlátszó volt a FIDESZ ...
2010. jún. 7. 16:44
 82/92 anonim ***** válasza:

Ember! Neked a "hazudtunk reggel délben meg este" arról ad bizonyosságot, hogy az MSZP szavahihető???

Most velem van a gáz, hogy én hazugnak gondolom?

2010. jún. 7. 16:45
 83/92 anonim ***** válasza:
35%
Persze,hogy rájuk kenik,mert ez az igazság,rosszul kormányzott az mszp,de nagyon!!És Te azoknak hiszel akik tönkrevágták az Országot?Tudod mi volt az átlátszó az mszpnél?Az üvegzsebprogram...,csak kár,hogy sötétitőfóliával vonták be azt az üvegzsebet..:D
2010. jún. 7. 16:57
 84/92 anonim ***** válasza:
53%
Ez tetszett :DDDDDDDD
2010. jún. 7. 17:07
 85/92 anonim ***** válasza:
48%
:D
2010. jún. 7. 17:15
 86/92 anonim ***** válasza:
Valakik provokativnak találták az ébredős kérdésem és felnyomtak a modiknak...:'(
2010. jún. 7. 17:44
 87/92 anonim ***** válasza:

Provokatív???

Lehet, hogy valaki nem olvasta el rendesen a kérdést, és azt hitte a fideszeseket akarod provokálni, mert ha hirtelen elolvasod és nem gondolsz bele könnyen annak tűnhetett. Egyébként te látod az indokot, hogy provokáció miatt törölték?

2010. jún. 7. 17:46
 88/92 anonim ***** válasza:
A modi most irta meg,piros betűs üzenetében...,hogy provokativ volt!Pedig nekem nem volt célom provokálni,szimplán egy kérdés volt csak,bár lehet pár mimózalelkű nem birta és feldobott:/ Találkoztam már olyan kérdéssel ami "enyhén" volt csak provokativ és pont a Fideszt támadta,azt bezzeg nem törlik!Mind1,több is veszett már Mohácsnál!
2010. jún. 7. 17:53
 89/92 anonim ***** válasza:
Szerintem félreértették magát a kérdést. Én "ismerlek", így értettem mire gondoltál, de akár a "hangnemet" is cinikusnak értelmezhették illetve fidesz szavazók provokálásnak vehették magát a kérdést.
2010. jún. 7. 17:54
 90/92 anonim ***** válasza:
Igen,inkább egy kis cinizmussal volt fűszerezve,ezt csaphatta ki a biztositékot...
2010. jún. 7. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!