Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek hiszel? Varga azt...

Kinek hiszel? Varga azt mondja, hogy az MSZP megint meghamisította az adatokat.

Figyelt kérdés
Én már a választások elött is gondoltam,hogy a FIDESZ arra fog hivatkozni,hogy rosszabb a helyzet mint gondoltuk...szerinted most melyik párt hazudik? Mert ha kivételesen nem a szocik, akkor ez undorító, hogy még jobban le akarják húzni a szocikat. Ez lesz 4 évig,hogy folyton azt hangoztatják,hogy de hát a szocik hazudtak...egyáltalán meddig hiszik el a FIDESZ szavazói,hogy ők tényleg akarták azt a sok szépet és jót,de nem hazudtak a kampányban és amíg ellenzékben voltak, hanem most jöttek rá,hogy nem lehet mindent megvalósítani?
2010. jún. 6. 22:36
 11/92 anonim ***** válasza:
48%
22:49, nem azt mondom, hogy a Fidesz a hibás azért a nem is annyira elkúrt gazdasági helyzetért (nézzük csak meg a Bajnai-féle válságkezelő lépésekről szóló világgazdasági híreket), de a Fidesz ellenzékki munkája is abból állt, hogy az MSZP-t szidta, meg eddig nagyrészt a kormányzati is. Annak ellenére, hogy egyik pozícióban sem ez lenne a feladata.
2010. jún. 6. 22:52
 12/92 anonim ***** válasza:
10%
Gondolod te, hogy nem tudnak mit tenni, de ne akarjatok jósolni, Orbán mindent elmondott, hogy mit hogyan fog tenni. NEM akar megszorításokat, ő feléri ésszel, hogy hosszútávon többet árt, mint használ, ő ponthogy mindenkin segít az intézkedéseivel, visszaszorítja a fekete piacot, megoldja az adókérdést. Így az országnak is jót tesz és az embereknek is, és akkor szépen elkezd javulni az életszínvonal, demográfiai problémák és kezdenek megszűnni és még sorolhatnám...Miért nem hallgattátok meg a sajtótájékoztatóját?
2010. jún. 6. 22:52
 13/92 anonim ***** válasza:
52%
73%, 22:52, neked is ideje lenne belátni, hogy válsághelyzetből életmódjavító intézkedésekkel a mai gazdasági struktúrában nem lehet felállni. Manapság ahhoz bizony 2-3 év megszorításokkal meg némi nélkülözésekkel teli év kell. Ha adót csökkentünk meg fizetéseket emelünk, abból nem lesz pénze állambácsinak csökkenteni az államháztartási hiányt, meg fizetni a kölcsönöket.
2010. jún. 6. 22:55
 14/92 anonim ***** válasza:
34%
Meghallgattuk..jó sokat beszélt a semmiről.
 15/92 anonim ***** válasza:
38%

Ne haragudj, de ez a szoci duma, hogy mindent szidtak,...könyörgöm, volt egyetlen egy olyan intézkedésük is, amit nem lehetett szidni? Én is szidtam az utolsó darabig...elég szar lett volna tandíjat fizetnem...Ennyi az ingyen nyelvvizsgáról. Beszélhetnénk most Orbán régi kormányzásáról, az ő ígéreteiről, vagy akár a szocik ingyen nyelvvizsgájáról.

Szerencsétlen Fidesznek megint újra kell építenie jó pár tucat ember otthonát az árvíz miatt. Megjegyzem az árvízvédemlet a Fidesz a kormányzása alatt eltervezte, a szocik azt mondták jó, ezt csak ezen a módon lehet megoldani, utána nem csinálták meg, itt a következménye. (És ez tényleg így volt, ott volt a Fidesz kidolgozott terve, a szocik elfogadták, 8 évig pihent, biztos már nem futotta rá?!)

16/92 anonim ***** válasza:
34%
56%-os, nem, nem mondasz igazat. Épp ezt próbáltam elmagyarázni, hogy megszorítások nélkül lehet igazán javítani az életszínvonalon, ami az országon javít. Ami miatt most ez a kérdés fel lett téve az is ki hibája? Ki csinálta ezt a szart Magyarországon? És akkor van képe egyeseknek a Fideszt szidni, aki épp most került kormányra és próbálja rendebehozni a szocik "munkáját"?
2010. jún. 6. 22:57
 17/92 anonim ***** válasza:
18%

A mostani árvízhelyzetekre a Fidesz sem nagyon tudott volna megoldást, a legtöbb most veszélyben lévő területeken nem általános az ilyen állapot. Különben meg nagyon sok olyan intézkedése volt az MSZP-nek, ami jót tett az országnak, meg a gazdaságnak, csak sajnos a világgazdasági helyzetet ők sem tudják befolyásolni.

A tandíjról meg csak annyit, hogy inkább fizetnék egy keveset én is, ha azzal jobb körülményeket tudok biztosítani magamnak az egyetememen.

2010. jún. 6. 22:59
 18/92 anonim ***** válasza:
23%

73% ismétlem, ahhoz, hogy pénzt tudj adni az embereknek, ahhoz azt valahonnan el kell venni...állami pénzből...amire most szükség van, hogy kezelni lehessen a válságot. A válságkezelés nem abból áll, hogy a kisembernek legyen jó, az országot meg lesz@rjuk. Lehet neked jó lesz 4 év Fidesz alatt, de az ország meg annyira tönkremegy, hogy 4 év után lehet nem marad országod.

Tehát...megszorítás->pénz államnak->országnak jó->hosszú távon neked is jó

életszínvonal emelése->pénz elmegy az államtól->országnak rossz->hosszú távon, és rövid időn belül neked is rossz.

2010. jún. 6. 23:02
 19/92 anonim ***** válasza:
38%

MOST MONDTAM!!! Ott volt a kidolgozott terve, hogy többet ilyen ne forduljon elő! Az MSZP mikor kormányrakerült ezt elfogadta, igazat adott a Fidesznek és NEM VALÓSÍTOTTA MEG! A Fidesz erre már a kormányzása alatt fel volt készülve. Ne úgy értsd, hogy dátumra pontosan, hanem egy következő ilyen helyzetre, nem lehet rájuk rosszat mondani...És most is ők szívják meg vele, mert ők építik újra...ha most szoci kormány lenne akkor nézhetnének szerencsétlen árvízkárosultak...

Hát, ha szeretnél fizess tandíjat, nekem nem nagyon lett volna lehetőségem rá, nyilván ezért meg sem érdemlem, hogy tanuljak...

2010. jún. 6. 23:03
 20/92 anonim ***** válasza:
Neked meg még mindig nem jutott el a tudatodig, hogy nem szétosztják a pénzt, hanem ha csökkentenek, akkor többen fizetnek tisztességesen és így több folyik be az államnak, mintha emelne...Csak én nézek TV-t? Vagy csak én olvasok újságot??
2010. jún. 6. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!