Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek hiszel? Varga azt...

Kinek hiszel? Varga azt mondja, hogy az MSZP megint meghamisította az adatokat.

Figyelt kérdés
Én már a választások elött is gondoltam,hogy a FIDESZ arra fog hivatkozni,hogy rosszabb a helyzet mint gondoltuk...szerinted most melyik párt hazudik? Mert ha kivételesen nem a szocik, akkor ez undorító, hogy még jobban le akarják húzni a szocikat. Ez lesz 4 évig,hogy folyton azt hangoztatják,hogy de hát a szocik hazudtak...egyáltalán meddig hiszik el a FIDESZ szavazói,hogy ők tényleg akarták azt a sok szépet és jót,de nem hazudtak a kampányban és amíg ellenzékben voltak, hanem most jöttek rá,hogy nem lehet mindent megvalósítani?
2010. jún. 6. 22:36
 61/92 anonim ***** válasza:
43%
"szar gazdaság,szar közbiztonság" Ne haragudj,mit vársz még egy alig 1 hónapja regnáló kormánytól?főleg,hogy most az árviz is közbeszólt,és rendőrőket vezényeltek oda segiteni... A gazdaság még mindig a szocik hagyatéka,a közbiztonság is jobb lesz,nem kell itt rinyálnod!
2010. jún. 6. 23:51
 62/92 anonim ***** válasza:
100%

Bizony bizony, bölcs dolog, ha nem vitatkozol olyanról, amibe belefáradsz :) Részemről reggelig tudnám folytatni, meggyőzni pedig nincs miről, mert tényekről beszéltünk (kivéve persze a történelmet, ami ide keveredett abban azért elég sok homály van, de azért tényeket is közöltünk).

Nem lesz sem megszorítás, hanem adócsökkentés, és ez az egyetlen lépés, ami kihúzhatja a szarból az országot. Mostmár sikerülni is fog.

2010. jún. 6. 23:53
 63/92 anonim ***** válasza:
53%
Ja és hidd el nekem, (ezt még az 56%-osnak írom), hogy tudom mit jelent a gazdaság és életszínvonal közötti különbség egyénre és társadalomra lebontva is, ilyen problémáim nincsenek. :)
2010. jún. 6. 23:54
 64/92 anonim ***** válasza:
53%

FATALITY!!

73% mindenkivel leszámolt;)

2010. jún. 6. 23:55
 65/92 anonim ***** válasza:
53%

:DDDD

Azért ez most annyira nem volt nehéz, amikor anyázósok vannak akkor azokkal nehezebben bírok el :D:D Ők túl önfejűek és hát a primitív jelző illik leginkább rájuk :D

Pezsi! Hogyhogy még ébren? :) Éjszakás vagy? :)

2010. jún. 6. 23:56
 66/92 anonim ***** válasza:
48%
Ááá,már vágom magam vizszintesbe,csak megvártam a leszámolás végét:D Jó éjt!!!;)
2010. jún. 7. 00:01
 67/92 anonim ***** válasza:
53%
Francba, pedig azt hittem lesz társaságom, semmi kedvem lefeküdni, de akkor asszem az lesz :D Jó éjt Pezsi :):)
2010. jún. 7. 00:01
 68/92 anonim ***** válasza:
47%

73%, gonosz bosszúállóként mégis visszatérek, mert úgy érzem, azt gondolod, hogy sebzett vadként távoztam. Én is "tényeket" közöltem. Érdemes lenne megkérdezni egykét nálunk okosabb, tanultabb és tapasztaltabb embert, hogy melyik tényeknek van nagyobb igazságtartalma ;) Azért mondtam, hogy nem tudlak meggyőzni, mert én a te szavaidat véleményként kezeltem, nem tényekként, mivel különböztek az én "tényeimtől". Éppen ezért te sem fogsz tudni meggyőzni, de ezzel már kezdek filozófiai magaslatokba emelkedni. A gazdasági ismereteidet alapvetően nem vontam kétségbe, bár ha te is tanulod, akkor valamelyikünknek nagyon nagy baromságokat taníthatnak. A jóslataidhoz nem fűznék kommentárt, bár azt elképzelhetőnek tartom, hogy adóemelés nem lesz, és kívánom, hogy az ország továbbra is kifelé haladjon abból a bizonyos sz@rból a Fidesz irányítása alatt.

Peace!

2010. jún. 7. 00:02
 69/92 anonim ***** válasza:
53%

Ha gondolod megkérdezhetem, legkedvesebb ismerősöm politológus közgazdász :)

Egyébként én egy szóval sem említettem mit tanulok :):) A tény pedig tény, a vélemények hozzáfűzött dolgok, s bár tény, akár jóslatnak is lehet nevezni a leendő ténykedéseket, én hiszek benne és tudom, hogy igazam lesz :) Jó éjt neked is sebzett vad ;)

2010. jún. 7. 00:05
 70/92 anonim ***** válasza:
Peace with all people!!
2010. jún. 7. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!