Kinek hiszel? Varga azt mondja, hogy az MSZP megint meghamisította az adatokat.

Bizony bizony, bölcs dolog, ha nem vitatkozol olyanról, amibe belefáradsz :) Részemről reggelig tudnám folytatni, meggyőzni pedig nincs miről, mert tényekről beszéltünk (kivéve persze a történelmet, ami ide keveredett abban azért elég sok homály van, de azért tényeket is közöltünk).
Nem lesz sem megszorítás, hanem adócsökkentés, és ez az egyetlen lépés, ami kihúzhatja a szarból az országot. Mostmár sikerülni is fog.

FATALITY!!
73% mindenkivel leszámolt;)

:DDDD
Azért ez most annyira nem volt nehéz, amikor anyázósok vannak akkor azokkal nehezebben bírok el :D:D Ők túl önfejűek és hát a primitív jelző illik leginkább rájuk :D
Pezsi! Hogyhogy még ébren? :) Éjszakás vagy? :)

73%, gonosz bosszúállóként mégis visszatérek, mert úgy érzem, azt gondolod, hogy sebzett vadként távoztam. Én is "tényeket" közöltem. Érdemes lenne megkérdezni egykét nálunk okosabb, tanultabb és tapasztaltabb embert, hogy melyik tényeknek van nagyobb igazságtartalma ;) Azért mondtam, hogy nem tudlak meggyőzni, mert én a te szavaidat véleményként kezeltem, nem tényekként, mivel különböztek az én "tényeimtől". Éppen ezért te sem fogsz tudni meggyőzni, de ezzel már kezdek filozófiai magaslatokba emelkedni. A gazdasági ismereteidet alapvetően nem vontam kétségbe, bár ha te is tanulod, akkor valamelyikünknek nagyon nagy baromságokat taníthatnak. A jóslataidhoz nem fűznék kommentárt, bár azt elképzelhetőnek tartom, hogy adóemelés nem lesz, és kívánom, hogy az ország továbbra is kifelé haladjon abból a bizonyos sz@rból a Fidesz irányítása alatt.
Peace!

Ha gondolod megkérdezhetem, legkedvesebb ismerősöm politológus közgazdász :)
Egyébként én egy szóval sem említettem mit tanulok :):) A tény pedig tény, a vélemények hozzáfűzött dolgok, s bár tény, akár jóslatnak is lehet nevezni a leendő ténykedéseket, én hiszek benne és tudom, hogy igazam lesz :) Jó éjt neked is sebzett vad ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!