Kinek hiszel? Varga azt mondja, hogy az MSZP megint meghamisította az adatokat.
Figyelt kérdés
Én már a választások elött is gondoltam,hogy a FIDESZ arra fog hivatkozni,hogy rosszabb a helyzet mint gondoltuk...szerinted most melyik párt hazudik? Mert ha kivételesen nem a szocik, akkor ez undorító, hogy még jobban le akarják húzni a szocikat. Ez lesz 4 évig,hogy folyton azt hangoztatják,hogy de hát a szocik hazudtak...egyáltalán meddig hiszik el a FIDESZ szavazói,hogy ők tényleg akarták azt a sok szépet és jót,de nem hazudtak a kampányban és amíg ellenzékben voltak, hanem most jöttek rá,hogy nem lehet mindent megvalósítani?2010. jún. 6. 22:36
41/92 anonim válasza:
Kérdező! Tévedsz...én MIÉP szavazó lennék, ha a MIÉP még talpon lenne :( Viszont nem kötekszem a normális intézkedések ellen és nyitva tartom a szemem. Láthatod te is, leléptek, akik nem tudtak belekötni a mondandómba. Ami igaz, annak helyt adok, de mégis ki tudott eddig észérveket felhozni, amit meg kellene fontolnom??? Hát ez a szoci média átka...na mindegy, szerencsére a választók sem vakok. Ti vagytok az elvakultak, hogy képesek vagytok felmenteni az MSZP-t a felelősség alól, ez alól a rengeteg mocsok alól, amit okozott.
42/92 anonim válasza:
Figyelj, attól, hogy ez így nem létezett még ennek hívták, nem fogom majdnem kommunizmusnak, vagy kommunista hasonlatnak nevezni a kedvedért, gondolom értetted mire gondoltam.
43/92 anonim válasza:
"normálisan működő demokráciában " Nah,ez nem volt az utóbbi 8 évben!!
44/92 anonim válasza:
Naivitás, igen, mert az elmondással nem tesz ellene. Van törvényes módja a törvénytervezetek visszatartásának és módosítás kezdeményezésének is, ilyenekről nem nagyon hallottam. A tájékozódáshoz meg minden parlamenti képvisellőnek joga van, így bárki kérhetett volna különböző kimutatásokat az aktuális gazdasági helyzetről.
45/92 anonim válasza:
68%, megnyugtatlak, Magyarországon már lassan több, mint egy évszázada nincs normálisan működő demokrácia. Az MSZP előtti rendszerváltás utáni időkben sem volt.
46/92 anonim válasza:
Magyarázd már el mit tudott volna tenni, az MSZP többségben volt, az volt, amit ő akart. A Fidesz nem támogatta ennyit tehetett, ha te nem hallottál róla, az nem a Fidesz hibája ezerszer leközölték a HírTV-n, hogy mi az, amit a Fidesz nem tart helyesnek, ő mit csinálna hogy csinálná, ennyi lehetősége van, de ha szerinted több is van, akkor hajrá, tényleg kíváncsi vagyok mit csinálhatott volna. Ellenzékben volt és az MSZP SZDSZ együtt többségben volt, leszavazták a Fideszt folyamatosan..
47/92 anonim válasza:
Ja és 73%, annak nevezték, de nem az volt. Nem kommunista értékredet képviselt. Ahogy az MSZP sem...de ugyanúgy nem képviseli most az MSZMP-s értékeket sem.
48/92 anonim válasza:
Mint mondtam, a te kedvedért nem fogom másképp nevezni. Kommunizmus és pont, így hívják, ez a neve, és egységesen mindenki így érti, hogy mit gondolok, amikor azt mondom kommunizmus Magyarországon, feltételezem te is tudod.
49/92 anonim válasza:
73%, a törvényhozási folyamat alapján részletesen is meg kell vitatni a törvényben kifogásolt elemeket, és csak akkor léphet életbe a törvény, ha a kifogásoló elfogadja a magyarázatot a törvényt kezdeményező elemektől.
50/92 A kérdező kommentje:
23:36 56%!
Ugyanaz a véleményem! Nyugodalmas jó éjszakát a válaszolóknak!
2010. jún. 6. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!