Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek hiszel? Varga azt...

Kinek hiszel? Varga azt mondja, hogy az MSZP megint meghamisította az adatokat.

Figyelt kérdés
Én már a választások elött is gondoltam,hogy a FIDESZ arra fog hivatkozni,hogy rosszabb a helyzet mint gondoltuk...szerinted most melyik párt hazudik? Mert ha kivételesen nem a szocik, akkor ez undorító, hogy még jobban le akarják húzni a szocikat. Ez lesz 4 évig,hogy folyton azt hangoztatják,hogy de hát a szocik hazudtak...egyáltalán meddig hiszik el a FIDESZ szavazói,hogy ők tényleg akarták azt a sok szépet és jót,de nem hazudtak a kampányban és amíg ellenzékben voltak, hanem most jöttek rá,hogy nem lehet mindent megvalósítani?
2010. jún. 6. 22:36
 71/92 anonim ***** válasza:
46%
Őszintén szólva? Egyiknek sem... összes ember tróger ott fent a parlament körül!
2010. jún. 7. 07:34
 72/92 anonim ***** válasza:
+az
2010. jún. 7. 07:34
 73/92 BlackSword ***** válasza:
0%

tegnap 22:50!

Nem azt mondta, hogy nem lesz gázáremelés, lanem azt, hogy nem lesz lakossági gázáremelés... És gondolom arra gondolt, hogy az állam majd valamilyen bevételéből kompenzálja a külömbséget... ergo Te, mint lakos nem fogsz többet fizetni...

2010. jún. 7. 08:53
 74/92 BlackSword ***** válasza:
10%

Valaki kobozza már el a 73-as gépét... Lassan az az érzésem támad, hogy személyesen Ő Viktor, vagy etgy klónja, de még Szíjártó is belefér... Elméletileg igaza lenne, ha magyar kézben, esetleg állami kézben lenne a mezőgazdaság, az ipar és a kereskedelem eg jelentős része... Ráadásul a Fidesz csak adócsökkentésről beszél... ÁFAcsökkentésről nem, sőt kifejezetten ÁFaemelésről beszélt... Ami megint csak kib@szás, mert semmivel nem marad több pénz a zsebedbe, mert kevesebb fog ott maradni...

Azzal pedig könnyű dobálózni, hogy az MSZP kormányzott és nem a Fidesz... Pedig ennek a kormányzati ciklusnak a végén kisebbségben volt a kormány a koalició felbomlása uzán, tehát ne takarozzon senki azzal, hogy nem tudtak tenni semmit... Nagyon buta és elitélendő módon az utcán politizáltak, és nem a parlamentben, holott megvolt minden lehetőségük arra, hogy tegyenek valamit... Akkor miért nem tették??? Most meg amit tettek, hát csak gratulálni lehet nekik... Egy hét alatt ekkora kárt okozni, csak azért hogy jó színben tüntethessék fel magukat... erre mondják, hogy politikai opportunizmus... És lassan kapcsol az EU is...

Nem lehet gazdasági növekedést elérni úgy, hogy közben az államháztartás hiányokkal küzd, és még a bevételeit is csökkentik... Az adó pedig ne lehetőség legyen, hanem kötelező mindenkire nézve... Ezt kellene elérni, és kiharcolni... Ne a kisemberen, a bérből élőn akarjanak ezek is meggazdagodni... És ne csak látszatintézkedéseket hozzanak, hanem csináljanak is végre valamit... égül is egyszer már elkurták, most miért várunk tőlük többet???

2010. jún. 7. 09:20
 75/92 anonim ***** válasza:
"Valaki kobozza már el a 73-as gépét... Lassan az az érzésem támad, hogy személyesen Ő Viktor, vagy etgy klónja, de még Szíjártó is belefér..." Hehehehe:D Imádom ezt az oldalt XD:D
2010. jún. 7. 09:23
 76/92 anonim ***** válasza:

Vitatkoztok itt 4 évről 8 évről de mi basszus 21 éve élünk szarul !

Kezdve Antaltól Hornon keresztül egészen máig!

Bajnait a Hungerites botrányt után ahol az igazmondásával szintén gondok adódtak a kormány közelébe sem szabadot volna engedni! Ezek után még csodálkozik az ország, hogy megint hazudnak ? Nem mintha a többi az igazmondó juhász lett volna az elmúlt időszakban.

1989-ben láttam egy műsort amiben a közgazdász prof. azt nyilatkozta, hogy a nyugatot életszinvonal tekintetében mi 50 év múlva fogjuk utolérni. Akkor ezt a fél évszázadot sokaltam de ahogy látom nagyjaink ezt a idő intervallumot betratják.

A szüleim fiatalságára a II. világháború és az azt követő nélkülözés, nyomor nyomta rá a bélyegét,a miénkre meg a rendszerváltás ezekkel a sz@rházi hazaáruló politikusokkal.

2010. jún. 7. 11:19
 77/92 anonim ***** válasza:
68%

" égül is egyszer már elkurták, most miért várunk tőlük többet???"

Az mszpről ne is beszéljünk...,ők egy életre elkúrták,nem kicsit,NAGYON!!!Soha többet mszp,büdös szocik!!És a Fidesz mit kúrt el 98 és 2002 között ha megkérdezhetem??Akkor azért valahogy jobban állt az ország mint most és az elmúlt években!

2010. jún. 7. 12:53
 78/92 anonim ***** válasza:

Sokan mondják ezt az "elqrtuk" (de legalább Ő válalta.bla bla)szöveget. Most attól, hogy Gyurcsány ezt kimondta nem lett szent, attól ugyan akkora csirkefogó hazug álszent mint bár melyik akinek nem voltak ilyen bemondási. Meg a másik , hogy akkor vinnie kellene a balhét is ezért! Csak ennyi ? Kib@szunk egy egész országgal és csinálunk egy ilyen kamu "rejtett" mikrofonos kabaré műsort és akkor már felis vagyunk mentve? Mert Ő kimondta?! Mi Magyarok meg hülyék vagyunk mert be is nyaljuk... utána meg ki...

Ugyan ez a Bajnai féle felállás is. Mi vagyunk az ászok mert egy év alatt a már agyon szop@tott ország nadrágszíján még húztunk egyet és ez által rendbe sikerült hozni a költségvetést.Ahaaaa vagy még se. Van pofája a zsidó fattyának még interjút osztogatni ahelyett, hogy elsüllyedne szégyenében. Ja ahhoz gerincének kellene, hogy legyen.

2010. jún. 7. 14:20
 79/92 anonim ***** válasza:
53%

Na inkább dolgoznék, bár őszintén megmondom anyázásra számítottam, azért örülök, hogy ezzel nincs most probléma :)

"Azzal pedig könnyű dobálózni, hogy az MSZP kormányzott és nem a Fidesz... Pedig ennek a kormányzati ciklusnak a végén kisebbségben volt a kormány a koalició felbomlása uzán, tehát ne takarozzon senki azzal, hogy nem tudtak tenni semmit... Nagyon buta és elitélendő módon az utcán politizáltak, és nem a parlamentben, holott megvolt minden lehetőségük arra, hogy tegyenek valamit... Akkor miért nem tették??? Most meg amit tettek, hát csak gratulálni lehet nekik... Egy hét alatt ekkora kárt okozni, csak azért hogy jó színben tüntethessék fel magukat... erre mondják, hogy politikai opportunizmus... És lassan kapcsol az EU is... "

Drága kedves nemtudomhányszázalékos! Ha tetszik, ha nem a Feri volt kormányon és a Fidesz volt kisebbségben, az SZDSZ még a koalíció felbomlása után is őket támogatta, bírom, amikor valaki benyalja a látszat dolgokat. Na mindegy, elvégre már a Fidesz kormányoz :)

Egyébként nem, nem vagyok Orbán Viktor és Szijjártó Péter sem, egy egyszerű, hétköznapi nő vagyok. (Nem tudom miért azonosítanak sokan férfiként, távol áll tőlem a dolog). Mint említettem én MIÉP-es lennék a mai napig, ha a MIÉPre adott szavazat nem veszne el. Gondolom értitek mire gondolok ez alatt. Nincs gondom a Fidesszel, előreláthatólag nem is lesz, tetszik a programja és az is, amit csinál, nem tudom egyesek mit látnak rosszul, őszintén kíváncsi vagyok, ha van időtök szívesen olvasnám :) (Most ez nem cinizmus, tényleg érdekel, minden normális érvet elolvasok).

Ja és hiteles pedig akkor leszel, ha indokolsz, ez most jó tanács...ez kb. olyan, mint amikor valakit "vonáknak" neveznek illetve "birkának". Indok nélkül mintha senki sem mondott volna semmit. Most attól, hogy te azt mondod hasonlóan írok a Fideszről, mintha magam is a tagja lennék nem lesz úgy, és minden indoklás nélkül teljesen hiteltelen :) (Komolyan jó tanács volt).

2010. jún. 7. 15:58
 80/92 anonim ***** válasza:
Ja és kéretik nem összekeverni a másik 73%-ossal, ő "kicsit" más dolgokat hangoztat, mint én..., vele inkább nem is vitatkozom, tegnap már lezártam egy hasonló típusú vitát mással.
2010. jún. 7. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!