Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek hiszel? Varga azt...

Kinek hiszel? Varga azt mondja, hogy az MSZP megint meghamisította az adatokat.

Figyelt kérdés
Én már a választások elött is gondoltam,hogy a FIDESZ arra fog hivatkozni,hogy rosszabb a helyzet mint gondoltuk...szerinted most melyik párt hazudik? Mert ha kivételesen nem a szocik, akkor ez undorító, hogy még jobban le akarják húzni a szocikat. Ez lesz 4 évig,hogy folyton azt hangoztatják,hogy de hát a szocik hazudtak...egyáltalán meddig hiszik el a FIDESZ szavazói,hogy ők tényleg akarták azt a sok szépet és jót,de nem hazudtak a kampányban és amíg ellenzékben voltak, hanem most jöttek rá,hogy nem lehet mindent megvalósítani?
2010. jún. 6. 22:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/92 anonim ***** válasza:
53%
A fityesz-szavazó birka-fajta..
2010. jún. 6. 22:40
 2/92 anonim ***** válasza:
68%

Pedig ez lesz.

-MSZP mocskolása

-Felesleges látszatintézkedések

-Megszorítások, mert az EU azt mondta, és akkor ugrani kell.

2010. jún. 6. 22:42
 3/92 anonim ***** válasza:
61%

Aki egy kicsit is ért a politikához, tényleg csak egy kicsit, nem kell műveltnek sem lenni hozzá, az rájönne, hogy a Fidesznek eddig minden bejött amit mondott. Emlékeztek amikor a vizitdíjról beszélt meg a gázáremelésekről? Gyurcsány meg lárifári :) Mindennek lehordták Orbánt...nem igaz kampánnyal választást nyerni nem igaz országhoz vezet. Így volt ugye? Na akkor kinek volt igaza?

Most sem hiszem, hogy másképp lenne. Semmi oka hazudni ebben a kérdésben, a szocik lejáratták magukat, ennél jobban nem is lehetett volna, szóval innen lejjebb már nincs.

2010. jún. 6. 22:43
 4/92 anonim ***** válasza:
66%

Nah akkor ide is beírnám. A Fidesznek a 8 év MSZP-s hatalom során bármikor lehetősége lett volna teljes gazdasági adatsorokat kikérni ellenőrzésre, vagy akármilyen formában számonkérni az MSZP gazdasági tevékenységét. Ha annyira látták, hogy az MSZP hülyeséget csinál, miért nem tették?

Az nem volt nagy meglepetés, hogy a Fidesz ezt csinálja, én már a választások előtt fél évvel le mertem volna írni akárhova, hogy ez lesz. A Fidesz megint könnyelmáen ígérgetett mindnféle jóságot a népnek, aztán most meg valahogy el kell kerülni a számonkérést. Így a legegyszerűbb, mutogassunk a másikra.

2010. jún. 6. 22:46
 5/92 anonim ***** válasza:
52%
Mekkora jós ez az orbán,még a gázáremelésről is tudott.Nahát!Annyira azért nem bunkó,hogy ne tudja,hogy a gázár a világpiaci ártól függ és nem az MSZP-től.
2010. jún. 6. 22:48
 6/92 anonim ***** válasza:
72%
Ja hogy a Fidesz a hibás, amiért az MSZP tönkretette a gazdaságot? Tudod, nem ő kormányzott...Akár hiszed, akár nem, ezt az MSZP k*rta el, nem kicsit :) Nincs mit menteni rajtuk, megérdemlik azt, ahová most jutott a párt.
2010. jún. 6. 22:49
 7/92 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 42%-os!

Ha a gázár nem függ az MSZP-től, akkor milyen alapon ÍGÉRTE meg Gyurcsány, hogy nem lesz gázáremelés? ;)

2010. jún. 6. 22:50
 8/92 A kérdező kommentje:

Kedves 73%!

Ez tény amit írtál a Gyurcsányról, de ahogy ORbán akkoriban is tudta, hogy hogy áll a helyzet, te el tudod képzelni, hogy most az egész FIDESZnek fogalma sem volt arról, hogy nem olyan rózsás a helyzet, és ők sem tudnának mást tenni, mint Bajnaiék?

9/92 anonim ***** válasza:
64%

Én az MSZP-nek már rég nem hiszek. De az, hogy az egyik hazudik, nem jelenti azt, hogy a másik igazat mond.

Nem azt mondom, hogy mindent elhiszek, amit a FIDESZ mond, de egy ilyen nyolc év után simán el tudom képzelni, hogy totál padlón van minden.

Mellesleg mit érdekel téged, hogy hazudnak-e, vagy sem? Csak csinálják a munkájukat! Ha végre látok egy kis fejlődést, akkor engem az sem érdekel, hogyha a fél MSZP-t bebörtönzik, mert drogot találtak náluk, amit a FIDESZ rejtett oda. Folytassák csak a kicsinyes bosszúhadjárataikat, csak közben gondoskodjanak róla, hogy mi jobban éljünk!

10/92 anonim ***** válasza:
29%

22.43. Orbán is a napokban nyilatkozott,hogy a rezsi nem lehet olyan teher a háztartásoknak. A hírek pedig arról szólnak,hogy 15 %-al megy fel a gáz ára. A Ft-bedöntéséről pedig jobb nem beszélni.

A vizitdíj pedig a Fidesz szemétsége volt. Nincs olxyan bolond ember,hogy igen mondjon arra a kérdésre,hogy akar-e valamit fizetni,vagy sem.

Varga pedig hazudik! Pontosan tudja,hogy az államháztartás hogyan áll,8 évig ő volt az Országgyűlés számviteli Bizottságának az elnöke. Az ezévi költségvetést féléve elfogadta az országgyűlés. Azóta tudják,hogy mi áll benne! Lett volna idejük forgatókönyvet kidolgozni (akár több verzióban is) a módosításra.

Egyszerűbb mindent a szocikra fogni,mint bevallani,hogy amiket ígértek,azt nem tudják betartani.

Az ország jelenlegi helyzetéért pedig nem csak az elmúlt 8 év a felelős,hanem az elmúlt 20 év. A Fidesz-kormány (régi) disznóságairól is kötetet lehetne írni.

Nem vagyok szoci,de feldühít a Fidesz-hazugság sorozata.

Gondolom,a devizahitelesek is megvannak velük elégedve!

2010. jún. 6. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!