Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek hiszel? Varga azt...

Kinek hiszel? Varga azt mondja, hogy az MSZP megint meghamisította az adatokat.

Figyelt kérdés
Én már a választások elött is gondoltam,hogy a FIDESZ arra fog hivatkozni,hogy rosszabb a helyzet mint gondoltuk...szerinted most melyik párt hazudik? Mert ha kivételesen nem a szocik, akkor ez undorító, hogy még jobban le akarják húzni a szocikat. Ez lesz 4 évig,hogy folyton azt hangoztatják,hogy de hát a szocik hazudtak...egyáltalán meddig hiszik el a FIDESZ szavazói,hogy ők tényleg akarták azt a sok szépet és jót,de nem hazudtak a kampányban és amíg ellenzékben voltak, hanem most jöttek rá,hogy nem lehet mindent megvalósítani?
2010. jún. 6. 22:36
 51/92 anonim ***** válasza:
48%

"Ellenzékben volt és az MSZP SZDSZ együtt többségben volt, leszavazták a Fideszt folyamatosan.."

Igen ez igy volt!!!Mint az oviban,bármi is a Fidesz beterjesztése,csak azért is leszavazzuk...,nevetséges volt!

2010. jún. 6. 23:41
 52/92 anonim ***** válasza:
41%
Tudom mit értezs kommunizmus alatt, de nekem akkor is zavarja a szemem, de ez tényleg nem lényeges. A lényeg az, hogy attól, hogy az MSZP egy MSZMP-ből kivált párt, az nem azt jelenti, hogy ugyanazt képviselik. Azért léptek ki, mert más értékrend szerint felépülő pártot akartak létrehozni.
2010. jún. 6. 23:42
 53/92 anonim ***** válasza:
58%
Látom még mindig nem világos...ELLENZÉKBEN NEM TEHETETT ELLENE!! Egyedül olyan intézkedéseket nem tudott megtenni az MSZP, amit most a Fidesz igen, mert 2/3-ados többségben van. A Fidesz folyamatosan küzdött az MSZP ellen, mi volt rá az MSZP válasza? Mindig kritizál...a másik szoci szerint nem csinál semmit...találjátok már ki:) Nem volt joga semmit tenni, ahogyan Sólyomnak sem.
2010. jún. 6. 23:43
 54/92 anonim ***** válasza:
53%
Kicsit tévhitben vagy ezzel kapcsolatban. Egyedül az idő telt el, és nincs barbárkodás..de alapjaiban véve ugyanaz a mocsok árad...
2010. jún. 6. 23:44
 55/92 anonim ***** válasza:
89%

Engem nagyon bosszant, amit a Fidesz-csinál, pedig rájuk szavaztam. Elsősorban a szar gazdaság és a szar közbiztonság miatt.

Az adócsökkentés valóban reálisnak látszott, hiszen ezzel vissza lehetne szorítani a feketegazdaságot, és többen adóznának.

Ezt hangoztatták már 4 éve, és az ő idejük alatt sem voltak jelentős megszorítások, honnan tudhattam volna, hogy arra készül?

A jelenlegi gazdasági helyzetről valóban tudniuk kellett volna, gőzöm sincs, valóban az volt-e ennek a gazdasági tényfeltáró bizottságnak a feladata, mint amit mondanak neki.

Egy biztos: a Fideszből az ember nem nézett volna ki olyan aljas lépéseket, mint a szocikból.

Hogy tartható-e a hiánycél? Ha adót emel akkor itt két éven belül összeomlik a gazdaság, és nem lesz adófizető állampolgár. Egyszerűen nem lesz, aki bírná a sok adót.

2010. jún. 6. 23:44
 56/92 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó! (76) Te milyen szar intézkedésekről beszélsz? Nem lesznek megszorítások, ez csak szoci duma, amit elhintettek. Ne higgy már el mindent, főleg azt oszd el 3-mal, amit a szocik mondanak.
2010. jún. 6. 23:45
 57/92 anonim ***** válasza:
48%
Adóemelés itt már nem lesz mert abba belerokkannának a hétköznapi emberek...
2010. jún. 6. 23:47
 58/92 anonim ***** válasza:
53%
Hát ezt mondom én is, semmi megszorítás nem lesz, el ne higgyétek, Orbán is megmondta mit fog tenni, nem értem miért hiszitek el a szocik szövegét...(Mondtak egyáltalán valaha igazat?)
2010. jún. 6. 23:49
 59/92 anonim ***** válasza:

73%, látom nem érdemes vitatkoznunk, tipikus esete annak, mikor egyik fél sem fogja meggyőzni a másikat.

Annyit azért még elmondanék, hogy egy ország gazdasága nem csak abból áll, hogy az ember személyesen mit tapasztal. Lehetsz te szegény egy virágzó gazdaságú országban is. Viszont egy rossz gazdasági helyzetben lévő országban senki ne várjon kánaánt. Ezért tartom én populistának a Fidesz kampány során emlegetett intézkedéseinek jó részét.

Az adózásról csak annyit, hogy emelés nélkül, a jelenlegi rendszer megtartásával is segítene a helyzeten a mostani rendszer is, és én még mindig tartózkodom a csökkentésektől, bár ez valóban nem tűnik annyira rossz ötletnek, és bízom az adófizető állampolgárok fizetési szándékának növekedésében. Viszont ha az nem növekszik, akkor bizony a kieséseket másból kell majd pótolni. Meglátjuk mi lesz, én ezennel lezárnám a vita engem érintő részét.

2010. jún. 6. 23:50
 60/92 anonim ***** válasza:
Ja igen, az a bizonyos beszéd, egyedül talán ez az, amihez kétség sem fér, hogy igaz volt :)
2010. jún. 6. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!