Kinek hiszel? Varga azt mondja, hogy az MSZP megint meghamisította az adatokat.

"Ellenzékben volt és az MSZP SZDSZ együtt többségben volt, leszavazták a Fideszt folyamatosan.."
Igen ez igy volt!!!Mint az oviban,bármi is a Fidesz beterjesztése,csak azért is leszavazzuk...,nevetséges volt!

Engem nagyon bosszant, amit a Fidesz-csinál, pedig rájuk szavaztam. Elsősorban a szar gazdaság és a szar közbiztonság miatt.
Az adócsökkentés valóban reálisnak látszott, hiszen ezzel vissza lehetne szorítani a feketegazdaságot, és többen adóznának.
Ezt hangoztatták már 4 éve, és az ő idejük alatt sem voltak jelentős megszorítások, honnan tudhattam volna, hogy arra készül?
A jelenlegi gazdasági helyzetről valóban tudniuk kellett volna, gőzöm sincs, valóban az volt-e ennek a gazdasági tényfeltáró bizottságnak a feladata, mint amit mondanak neki.
Egy biztos: a Fideszből az ember nem nézett volna ki olyan aljas lépéseket, mint a szocikból.
Hogy tartható-e a hiánycél? Ha adót emel akkor itt két éven belül összeomlik a gazdaság, és nem lesz adófizető állampolgár. Egyszerűen nem lesz, aki bírná a sok adót.

73%, látom nem érdemes vitatkoznunk, tipikus esete annak, mikor egyik fél sem fogja meggyőzni a másikat.
Annyit azért még elmondanék, hogy egy ország gazdasága nem csak abból áll, hogy az ember személyesen mit tapasztal. Lehetsz te szegény egy virágzó gazdaságú országban is. Viszont egy rossz gazdasági helyzetben lévő országban senki ne várjon kánaánt. Ezért tartom én populistának a Fidesz kampány során emlegetett intézkedéseinek jó részét.
Az adózásról csak annyit, hogy emelés nélkül, a jelenlegi rendszer megtartásával is segítene a helyzeten a mostani rendszer is, és én még mindig tartózkodom a csökkentésektől, bár ez valóban nem tűnik annyira rossz ötletnek, és bízom az adófizető állampolgárok fizetési szándékának növekedésében. Viszont ha az nem növekszik, akkor bizony a kieséseket másból kell majd pótolni. Meglátjuk mi lesz, én ezennel lezárnám a vita engem érintő részét.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!