Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért hiszik el a...

Az emberek miért hiszik el a hazug Soros tervet?

Figyelt kérdés

2002 óta voltam Fideszes. 2015-ben még ALÁÍRÁST GYŰJTÖTTEM a hidegben a bevándorlók "ellen" de ez a túltolt sorosozás, és hazudozás nálam teljesen betette a kaput!

Annyira megutáltam őket, hogy azt nem tudom elmondani, és sok mindent másképp látok, mint amikor fideszes voltam.

A hatóságoknak nem kéne fellépniük, hogy hazug dolgokat állítanak a kérdőívben? Mészáros Lőrincznek nem kéne már máshol ülnie? A MAGYAR NÉP TÉNYLEG ELHISZI EZT A SOROSOZÁST? Mondjuk az m1, és társai csak ezt szajkózzák, mindenhol ezt hallani, átmosták az emberek agyát teljesen.

Mi lett a Fideszből, jó ég, 10 éve, de még 5-6 éve is teljesen mások voltak.

2018. jan. 25. 16:29
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
45%

#50 "Öngól volt mindig is de mára iszonyat ciki."

Öngól?

A választást azért megnyeri a Fidesznek... Hát ha ez öngól, akkor legyen.

De hát a "sorosozás" az nem egyszerűen arról szól, hogy hány migránsot kellene befogadni, hanem arról, hogy általában milyen Európát akarunk, és ebben az Európában mekkora függetlenséget.

És hát Soros olyan jól megtestesíti az ellentábort úgy erkölcsileg mint ideológiában, hogy tökéletes emblémája lett annak, amit a magyarok többsége elutasít...

2018. jan. 26. 12:44
 52/56 anonim ***** válasza:
43%

"A választást azért megnyeri a Fidesznek.."

A Sorosozás nyeri meg? Ne is vicceljél. Azon csak mulatnak, az egykulcsos adó nyeri meg, az egybites rétegnél meg a tojás/tej/krumpli/tüzifa osztás.

"amit a magyarok többsége elutasít..."

Amit a magyarok többsége kiröhög, akarod mondani. Ja vagy a fideszes matematika szerinti "98% NEM-re" gondolsz? Az hány darab magyar is a tízmillióból szám szerint? :DDDD

2018. jan. 26. 14:50
 53/56 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érted?

A demokráciában csak azok szavazata számít, aki szavaz....

Tudom, régi vesztes stratégia, hogy a nem szavazókat magukhoz számolják, de hát a valóság az egészen másképp van.

A helyzet az, hogy még az ellenzéki szavazók se akarnak migránsokat, meg 73 különböző nemi identitást...

Viszont Soros ezeket akarja, és a kormány jól érzett rá.

És pontosan ezért van, hogy az ellenzék már ANNYIRA ROSSZUL áll, hogy már a 2/3 megakadályozása is sikernek számít... nameg a küszöb megugrása... Ha esetleg sikerülne a nagy történelmi összeborulás...

Matekozhatsz a kockás papíron, amennyit akarsz, de BÁRMELYIK ellenzéki formációnak egyenként vagy együtt is NAGYOBB AZ ELUTASÍTOTTSÁGA mint a Fidesznek.

És ezért nem az a fontos, hogy "létezik-e" a Soros Terv, mert az ellenzék, csupán zsigerből tagad mindent amit a kormány állít...

Ha holnap Orbán kijelentené hogy a fing az büdös, holnapután haladó demokratikus szakemberek bebizonyítaná, hogy a fing az valójában jó szagú...

2018. jan. 26. 15:10
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem kedves kérdező:

sohasem voltál fideszes, csak kitaláltad. :)

2018. jan. 29. 23:24
 55/56 anonim ***** válasza:

Nem voltál Fideszes.

"mindenhol ezt hallani, átmosták az emberek agyát teljesen.

". Sajnos ez megy a GYK oldalán is. Gyuri bácsinak sok szervezete van amelyek a demokráciáért harcolnak. Jut pénz bőven propagandára is. Végül is mindegy, úgyis a Fidesz nyer. Hajrá Fidesz, hajrá magyarok!

2018. jan. 30. 06:35
 56/56 anonim ***** válasza:

"A demokráciában csak azok szavazata számít, aki szavaz....

Tudom, régi vesztes stratégia, hogy a nem szavazókat magukhoz számolják, de hát a valóság az egészen másképp van."

Akkor az a sokmillió magyar aki elutasítja és rettegi a soros tervet képes volt távol maradni ettől a rém lényeges szavazástól??? Értjük :DDD. De ne haragudj, ha az értelmesebbek tisztában vannak vele, hogy aki nem ment el az azért nem tette mert nem érdekli vagy nem hiszi. Ebből a kettőből választhatsz. Szóval hány magyart is jelent az a nagy elutasítottság? :)

2018. jan. 30. 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!