Az emberek miért hiszik el a hazug Soros tervet?
2002 óta voltam Fideszes. 2015-ben még ALÁÍRÁST GYŰJTÖTTEM a hidegben a bevándorlók "ellen" de ez a túltolt sorosozás, és hazudozás nálam teljesen betette a kaput!
Annyira megutáltam őket, hogy azt nem tudom elmondani, és sok mindent másképp látok, mint amikor fideszes voltam.
A hatóságoknak nem kéne fellépniük, hogy hazug dolgokat állítanak a kérdőívben? Mészáros Lőrincznek nem kéne már máshol ülnie? A MAGYAR NÉP TÉNYLEG ELHISZI EZT A SOROSOZÁST? Mondjuk az m1, és társai csak ezt szajkózzák, mindenhol ezt hallani, átmosták az emberek agyát teljesen.
Mi lett a Fideszből, jó ég, 10 éve, de még 5-6 éve is teljesen mások voltak.

Ismersz engem esetleg, hogy ennyire biztosan tudod ezt állítani? Mert érvelni nem tudsz, csak az én személyemmel foglalkozol, de bizonyítani nem tudod, aki vádol, mindig annak kell bizonyítania vádait!
Érvelek: Simicska 25-30 évig volt kőkemény fideszes, ma utálja a fideszt. Mellár Tamás, vagy éppen az LMP-s Hadházy Ákos. Soroljam még?
Simicskára is azt mondod, hogy hazudik, mert ő nem volt Fideszes??? :) Nos? Látod vannak ilyenek az életben, mint én, akik sokáig fideszesek voltak, de ami most megy azt már nem nézik jó szemmel, és megutálták őket. A édesanyám, édesapám szintén fideszes volt, mára már EGYIKŐJÜK SEM AZ, ők is hazudnak? Ugyan!
Istenem, tényleg, minek magyarázkodom egy vadidegennek, aki nem is ismer, de ő jobban tudja, hogy fideszes voltam-e....:) Elnézést kérek.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.

Nem hiszek a Sorosnak, hol írtam ilyet? Kit érdekel a Soros? ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS ELLENES VAGYOK, NEM AKAROK IDE ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓKAT, felfognád ezt, vagy írjam le ezerszer? 2015-ben a Fidesznek gyűjtöttem aláírást ez ügyben! Ellenbe Te VÁDASKODTÁL, azt állítottad, hogy én SOHA nem voltam Fideszes, BIZONYÍTSD BE!
Nincs más dolgod mint engem szívatni?
Azért kezdtem elfordulni a Fidesztől, mert tojt a dolgozói szegénységre, és a tehetőseket támogatta! Ez volt nálam az első ami betett, de 2014-ben ISMÉT ISMÉT ÉS ISMÉT rájuk szavaztam, utsó esélyként, 2015-ben támogattam és gyűjtöttem az aláírást a bevándorlók ellen, majd teljesen betett az, amit a sorosozásban csinálnak.
Magyarul szépen időről időre kinyílt a szemem!

Akkor még egyszer a VÉLEMÉNYEM!
Én sem akarok Magyarországra illegális bevándorlókat, ezt a problémát meg kell oldani, itt egyetértek a fidesszel, a problémám ott van, hogy MILLIÁRDOKAT elköltöttek plakátokra, az emberekben félelmet és gyűlöletet keltenek, mocskos és lejárató kampányt folytatnak, és odáig merészkedtek, hogy szinte már mindenki sorosbérenc, aki nem velük van.
SOROS PLAKÁTOZÁS NÉLKÜL IS MEGLEHET OLDANI A BEVÁNDORLÁS PROBLÉMÁT!!!!!! Ez mind a szavazatokért megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!