Az emberek miért hiszik el a hazug Soros tervet?
2002 óta voltam Fideszes. 2015-ben még ALÁÍRÁST GYŰJTÖTTEM a hidegben a bevándorlók "ellen" de ez a túltolt sorosozás, és hazudozás nálam teljesen betette a kaput!
Annyira megutáltam őket, hogy azt nem tudom elmondani, és sok mindent másképp látok, mint amikor fideszes voltam.
A hatóságoknak nem kéne fellépniük, hogy hazug dolgokat állítanak a kérdőívben? Mészáros Lőrincznek nem kéne már máshol ülnie? A MAGYAR NÉP TÉNYLEG ELHISZI EZT A SOROSOZÁST? Mondjuk az m1, és társai csak ezt szajkózzák, mindenhol ezt hallani, átmosták az emberek agyát teljesen.
Mi lett a Fideszből, jó ég, 10 éve, de még 5-6 éve is teljesen mások voltak.
Elnézést kérek a sok felesleges hozzászólásomért, sajnos bedőltem abba a csapdába, hogy feleslegesen magyarázkodtam egy olyan embernek, akit nem is ismerek, de ő jobban tudja, hogy kire szavaztam, min én saját magam. ŐSZINTÉN MONDOM, Fideszes voltam, de most már nem szeretem őket. Ez az őszinte igazság, vagy elhiszik, vagy nem.
Még egyszer elnézést, és KÖSZÖNÖM SZÉPEN az eddigi válaszokat, oldaltól függetlenül.
És mi van aki a "sorosozásnak" nem annyira dől be, csürhét sem akar az országba, meg még azt sem nagyon hiszi el, hogy te akkora fideszes voltál mint a fene?
Vannak belőlük kiábrándult emberek az biztos, csak te egyáltalán nem tűnsz ilyennek. :)
Ha megutáltad őket, és fideszes voltál, akkor maradj továbbra is "fideszes". Sokan "fideszesek", de már kevesen fideszesek, csak azt mondják, hogy fideszesek, de már csak "fideszesek".
Szóval hiába soroz, senki sem hülye.
Szépen beleálltál a szélmalomharcba, gratulálok.
A Soros kampány egy médiatermék, amivel nagyon sikeresen tudják növelni a kormánypárt népszerűségét.
Figyelmedbe ajánlanék egy nagyon érdekes beszélgetést. G. Fodor Gábor gyakorlatilag az igazság relatívsága mellett érvel. Az nyer, aki több embert győz meg. Utólag, a nép fejében pedig a nyertes fél szavai (még ha hazugság is) válnak igazsággá. Ebben rejlik a fidesz sikere.
Rengetegen elhiszik, a lépcsőházunkban is él 3 mami, ha nem zárod be a kaput, akkor veszekszenek, hogy "ma már az ember nem lehet biztonságban, jöhetnek ezek a külföldiek bárhonnan" - szó szerint idéztem.
Rettegnek mindentől...az emberek meg semmiről nem tudnak, az átlagmagyar ~60 százaléka semmilyen hírterméket nem fogyaszt, erről cikk is volt pár hónapja. Ez a brutális szellemi igénytelenség pont a fidesznek jó, mert aki nem tud semmit a világról, az mindentől fél...a fidesz meg pont arra alapoz, hogy mindenki támadja az országot, de ők megvédik. Azaz ne félj, ha fidesz van.
Iszonyatosan le van csúszva a magyar társadalom.
"Azonban maga a soros-terv az egy ugrasztó hazugság! No meg mi lenne akkor ha Soros ezt támogatja?"
Itt van a "TERV" :
Fent van a saját honlapján is és előadta az EU parlamentben is.
És az is megfigyelhető, hogy az EU mindig egy Soros látogatás, vagy nyilatkozat UTÁN aktiválta a következő lépést.
Európának ázsiai meg afrikai tömegekkel való elárasztása része a Nyílt Társadalom eszméjének, ami a hagyományos értékrendek felbomlasztását tűzi ki célul.
Ez pedig nem kifejezetten Soros ötlete, hanem Carl Popperé, Soros az ő könyvéből vette.
Soros egy a The Independent-nek adott riportban kifejtette, hogy egyfajta Istemmek képzeli magát, vagy megváltónak :
"“I fancied myself as some kind of god …” he wrote. “If truth be known, I carried some rather potent messianic fantasies with me from childhood, which I felt I had to control, otherwise they might get me in trouble.“ When asked by Britain’s Independent newspaper to elaborate on that statement, Soros doubled down: “It is a sort of disease when you consider yourself some kind of god, the creator of everything, but I feel comfortable about it now since I began to live it out.“"
Tehát nyilván vannak tervei a világot illetően, és úgy látszik az EU liberális vezetői jó partnerek a végrehajtásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!