Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért hiszik el a...

Az emberek miért hiszik el a hazug Soros tervet?

Figyelt kérdés

2002 óta voltam Fideszes. 2015-ben még ALÁÍRÁST GYŰJTÖTTEM a hidegben a bevándorlók "ellen" de ez a túltolt sorosozás, és hazudozás nálam teljesen betette a kaput!

Annyira megutáltam őket, hogy azt nem tudom elmondani, és sok mindent másképp látok, mint amikor fideszes voltam.

A hatóságoknak nem kéne fellépniük, hogy hazug dolgokat állítanak a kérdőívben? Mészáros Lőrincznek nem kéne már máshol ülnie? A MAGYAR NÉP TÉNYLEG ELHISZI EZT A SOROSOZÁST? Mondjuk az m1, és társai csak ezt szajkózzák, mindenhol ezt hallani, átmosták az emberek agyát teljesen.

Mi lett a Fideszből, jó ég, 10 éve, de még 5-6 éve is teljesen mások voltak.

2018. jan. 25. 16:29
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
81%

Mert nem igazán gyűjtik az információkat a világról, viszont már annyit hallották a Sorost meg a migránsokat, hogy bevésődött nekik hogy rettegni kell.

A másik lehetőség ha gyűjti az információkat, de mondjuk a köztévéből. Akkor nem is fog más véleményt hallani.

2018. jan. 25. 17:00
 12/56 A kérdező kommentje:
Nagymamám a köztévét nézi, ő is mondja a bevándorlókat meg a sorost, és amikor megmutatom neki az internet világát, és elmondom neki a valóságot, nagyon érdekesen néz, hogy ő ezekről nem hallott, és egynől nem ért egyet a fidesszel!!!
2018. jan. 25. 17:05
 13/56 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező.

Ismerős a helyzet, én is így szoktam a nagymamámmal. Aztán nem találkozom vele, internet helyett újra a köztévét nézi, és megint fideszes lesz.

2018. jan. 25. 17:31
 14/56 anonim ***** válasza:
18%

"Kérnék egy linket a soros tervről"

Kérni kérhetsz, de ha lusta vagy keresni magadnak akkor így jártál. Más biztos nem fog helyetted.

2018. jan. 25. 17:36
 15/56 anonim ***** válasza:
15%

Erősen trollkérdés. A kérdező soha nem volt fideszes.

Egyes valaszoló, te meg a birkázással, gyilkosozással undoritó vagy. Ezzel a szinttel aztán komolyan lehet venni az ellenzéket, ha ilyen hülyékböl áll a táboruk.

2018. jan. 25. 17:37
 16/56 A kérdező kommentje:

"Kérni kérhetsz, de ha lusta vagy keresni magadnak akkor így jártál. Más biztos nem fog helyetted."

Bocsáss meg, de az ilyenek miatt marad a Fidesz hatalmon 2018 után is! Biztos nézted azt az élő videót, ahol a Fideszes polgármesterek NEM TUDTAK a soros tervről, gőzük nem volt, biztos hallottál róla, hogy

.......NAVRACSICS TIBOR SZERINT AZ EGÉSZ SOROSOZÁS CSAK EGY KAMPÁNYFOGÁS A FIDESZTŐL, MERT SZERINTE NINCS SOROS TERV...............

2018. jan. 25. 17:38
 17/56 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak! 15 évig voltam kőkemény Fideszes, önkéntes is voltam, 2010-ben bennültem a választások lebonyolításánál FIDESZ TAGKÉNT, ÉS A BEVÁNDORLÁS ELLEN TOBOROZTAM ALÁÍRÁSOKAT A FIDESZ SZÍNEIBEN!
2018. jan. 25. 17:40
 18/56 anonim ***** válasza:
46%
Talán mert egyrészt Soros Görgy nyilatkozataiból eleve össze lehet rakni, és a valóság is azt mutatja, hogy működik. Nem kis részben a Soros támogatta szervezetenek, és Soros Görgy személyes brüsszeli konzultációinak köszönhetően. Hacsak nem teszünk ellene.
2018. jan. 25. 17:43
 19/56 A kérdező kommentje:
2015-ben kint fagyoskodtam a hidegben, a Fidesz színeiben, napokig hosszú órákat álltam kint, és gyűjtöttem az aláírásokat a bevándorlás ellen! Akkor hittem benne, hogy jó cél érdekében megy a dolog, de mára már látom, hogy az egész csak azért megy, hogy hatalomban maradjanak!
2018. jan. 25. 17:45
 20/56 anonim ***** válasza:
49%
Jaja, kemény voltál, mint a Rolling Stones... Ne hazudj már. :-)
2018. jan. 25. 17:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!