Az emberek miért hiszik el a hazug Soros tervet?
2002 óta voltam Fideszes. 2015-ben még ALÁÍRÁST GYŰJTÖTTEM a hidegben a bevándorlók "ellen" de ez a túltolt sorosozás, és hazudozás nálam teljesen betette a kaput!
Annyira megutáltam őket, hogy azt nem tudom elmondani, és sok mindent másképp látok, mint amikor fideszes voltam.
A hatóságoknak nem kéne fellépniük, hogy hazug dolgokat állítanak a kérdőívben? Mészáros Lőrincznek nem kéne már máshol ülnie? A MAGYAR NÉP TÉNYLEG ELHISZI EZT A SOROSOZÁST? Mondjuk az m1, és társai csak ezt szajkózzák, mindenhol ezt hallani, átmosták az emberek agyát teljesen.
Mi lett a Fideszből, jó ég, 10 éve, de még 5-6 éve is teljesen mások voltak.
Mert nem igazán gyűjtik az információkat a világról, viszont már annyit hallották a Sorost meg a migránsokat, hogy bevésődött nekik hogy rettegni kell.
A másik lehetőség ha gyűjti az információkat, de mondjuk a köztévéből. Akkor nem is fog más véleményt hallani.
Kérdező.
Ismerős a helyzet, én is így szoktam a nagymamámmal. Aztán nem találkozom vele, internet helyett újra a köztévét nézi, és megint fideszes lesz.
"Kérnék egy linket a soros tervről"
Kérni kérhetsz, de ha lusta vagy keresni magadnak akkor így jártál. Más biztos nem fog helyetted.
Erősen trollkérdés. A kérdező soha nem volt fideszes.
Egyes valaszoló, te meg a birkázással, gyilkosozással undoritó vagy. Ezzel a szinttel aztán komolyan lehet venni az ellenzéket, ha ilyen hülyékböl áll a táboruk.
"Kérni kérhetsz, de ha lusta vagy keresni magadnak akkor így jártál. Más biztos nem fog helyetted."
Bocsáss meg, de az ilyenek miatt marad a Fidesz hatalmon 2018 után is! Biztos nézted azt az élő videót, ahol a Fideszes polgármesterek NEM TUDTAK a soros tervről, gőzük nem volt, biztos hallottál róla, hogy
.......NAVRACSICS TIBOR SZERINT AZ EGÉSZ SOROSOZÁS CSAK EGY KAMPÁNYFOGÁS A FIDESZTŐL, MERT SZERINTE NINCS SOROS TERV...............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!