Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért hiszik el a...

Az emberek miért hiszik el a hazug Soros tervet?

Figyelt kérdés

2002 óta voltam Fideszes. 2015-ben még ALÁÍRÁST GYŰJTÖTTEM a hidegben a bevándorlók "ellen" de ez a túltolt sorosozás, és hazudozás nálam teljesen betette a kaput!

Annyira megutáltam őket, hogy azt nem tudom elmondani, és sok mindent másképp látok, mint amikor fideszes voltam.

A hatóságoknak nem kéne fellépniük, hogy hazug dolgokat állítanak a kérdőívben? Mészáros Lőrincznek nem kéne már máshol ülnie? A MAGYAR NÉP TÉNYLEG ELHISZI EZT A SOROSOZÁST? Mondjuk az m1, és társai csak ezt szajkózzák, mindenhol ezt hallani, átmosták az emberek agyát teljesen.

Mi lett a Fideszből, jó ég, 10 éve, de még 5-6 éve is teljesen mások voltak.

2018. jan. 25. 16:29
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
75%

Az emberek TUDJÁK hogy teljes baromság ez a Sorosozás.

A birkáknak meg nem számít ha önként mennek a vágóhídra feltéve ha narancsos késsel szúrják le őket.

Gondolom most "sorosbérenc" leszek hisz nem bégettem a narancsos gyilkosnak.

2018. jan. 25. 16:34
 2/56 A kérdező kommentje:

Ég a pofám, hogy rájuk szavaztam. :(

Nagymamám az m1-et nézi, és mikor elmondom neki a valóságot, ő azt mondja erről nem is hallott......Teljesen világos, mi folyik itt, még sok Fideszes politikus sem hallott a soros-tervről, de mivel a felső vezetés ezt mondja, nekik is ezt kell mondani.

2018. jan. 25. 16:37
 3/56 anonim ***** válasza:
28%
Ha a többség elhinné, akkor nem csak 60%-on állna a kkormány népszerűsége.
2018. jan. 25. 16:37
 4/56 anonim ***** válasza:
23%
Mert ez az igazság.
2018. jan. 25. 16:51
 5/56 anonim ***** válasza:
21%
Mire jó ez a hazudozás, kérdező?
2018. jan. 25. 16:51
 6/56 A kérdező kommentje:

Nektek bejön ez a kampány? Nem a szegénységről meg egészségügyről beszélnek, hanem állandóan Soros soros soros, már mindenem tele van.

HA MOST BRUCE WILLIS migráns párti lenne, bruce willist is lejáratná a kormány? Miért ezzel kell szavazatokat szerezni? Miért nem az eredményekkel?

2018. jan. 25. 16:55
 7/56 A kérdező kommentje:
Ez az igazság? Kérnék egy linket a soros tervről
2018. jan. 25. 16:55
 8/56 anonim ***** válasza:
58%

A sorosozás miatt fordultál velük szembe, nem ezernyi más sokkal rosszabb dolog miatt?

Nagyon nem hihető.

2018. jan. 25. 16:56
 9/56 A kérdező kommentje:
Soros nyilatkozza, hogy Magyarországra NEM LEHET RÁKÉNYSZERÍTENI BEVÁNDORLÓKAT, erre mire költ el a kormány milliárdokat? Soros beakarja hozni őket.....
2018. jan. 25. 16:57
 10/56 A kérdező kommentje:

"A sorosozás miatt fordultál velük szembe, nem ezernyi más sokkal rosszabb dolog miatt?

Nagyon nem hihető.

"

Nem, a szegénység miatt kezdtem elfordulni tőlük, aztán a sorosozás teljesen betett. De ha témát terelünk, akkor megint nem a valódi problémáról fogunk beszélni.

2018. jan. 25. 16:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!