Az emberek miért hiszik el a hazug Soros tervet?
2002 óta voltam Fideszes. 2015-ben még ALÁÍRÁST GYŰJTÖTTEM a hidegben a bevándorlók "ellen" de ez a túltolt sorosozás, és hazudozás nálam teljesen betette a kaput!
Annyira megutáltam őket, hogy azt nem tudom elmondani, és sok mindent másképp látok, mint amikor fideszes voltam.
A hatóságoknak nem kéne fellépniük, hogy hazug dolgokat állítanak a kérdőívben? Mészáros Lőrincznek nem kéne már máshol ülnie? A MAGYAR NÉP TÉNYLEG ELHISZI EZT A SOROSOZÁST? Mondjuk az m1, és társai csak ezt szajkózzák, mindenhol ezt hallani, átmosták az emberek agyát teljesen.
Mi lett a Fideszből, jó ég, 10 éve, de még 5-6 éve is teljesen mások voltak.
Az emberek TUDJÁK hogy teljes baromság ez a Sorosozás.
A birkáknak meg nem számít ha önként mennek a vágóhídra feltéve ha narancsos késsel szúrják le őket.
Gondolom most "sorosbérenc" leszek hisz nem bégettem a narancsos gyilkosnak.
Ég a pofám, hogy rájuk szavaztam. :(
Nagymamám az m1-et nézi, és mikor elmondom neki a valóságot, ő azt mondja erről nem is hallott......Teljesen világos, mi folyik itt, még sok Fideszes politikus sem hallott a soros-tervről, de mivel a felső vezetés ezt mondja, nekik is ezt kell mondani.
Nektek bejön ez a kampány? Nem a szegénységről meg egészségügyről beszélnek, hanem állandóan Soros soros soros, már mindenem tele van.
HA MOST BRUCE WILLIS migráns párti lenne, bruce willist is lejáratná a kormány? Miért ezzel kell szavazatokat szerezni? Miért nem az eredményekkel?
A sorosozás miatt fordultál velük szembe, nem ezernyi más sokkal rosszabb dolog miatt?
Nagyon nem hihető.
"A sorosozás miatt fordultál velük szembe, nem ezernyi más sokkal rosszabb dolog miatt?
Nagyon nem hihető.
"
Nem, a szegénység miatt kezdtem elfordulni tőlük, aztán a sorosozás teljesen betett. De ha témát terelünk, akkor megint nem a valódi problémáról fogunk beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!