Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért hiszik el a...

Az emberek miért hiszik el a hazug Soros tervet?

Figyelt kérdés

2002 óta voltam Fideszes. 2015-ben még ALÁÍRÁST GYŰJTÖTTEM a hidegben a bevándorlók "ellen" de ez a túltolt sorosozás, és hazudozás nálam teljesen betette a kaput!

Annyira megutáltam őket, hogy azt nem tudom elmondani, és sok mindent másképp látok, mint amikor fideszes voltam.

A hatóságoknak nem kéne fellépniük, hogy hazug dolgokat állítanak a kérdőívben? Mészáros Lőrincznek nem kéne már máshol ülnie? A MAGYAR NÉP TÉNYLEG ELHISZI EZT A SOROSOZÁST? Mondjuk az m1, és társai csak ezt szajkózzák, mindenhol ezt hallani, átmosták az emberek agyát teljesen.

Mi lett a Fideszből, jó ég, 10 éve, de még 5-6 éve is teljesen mások voltak.

2018. jan. 25. 16:29
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
18: Soros azt nyilatkozta, hogy nem lehet Magyarországra rákényszeríteni kötelező jelleggel a bevándorlókat, Soros elvileg kerítéspárti, akkor miért is van a soros-terv kérdőívben ennek az ellenkezője, hogy soros be karja hozni az országba a bevándorlókat???? És ha így is van, akkor mi van? Én sem akarom ide az illegális bevándorlókat, de ettől még nem fogok egy másik ember ellen KARAKTERGYILKOSSÁGOT végrehajtani!
2018. jan. 25. 17:48
 22/56 A kérdező kommentje:

"Jaja, kemény voltál, mint a Rolling Stones... Ne hazudj már. :-)"

Mert Te biztosan jobban tudod, hogy milyen szavazó voltam, mint én, aki átéltem. Mondhatok én neked bármit, számodra teljesen elképzelhetetlen, hogy volt korábbi fideszesek megutálták a fideszt, mint pl Mellár Tamás, Bod Péter Ákos stb.... Amit most Te csinálsz, az trollkodás gyanús.

2018. jan. 25. 17:50
 23/56 A kérdező kommentje:
Szüleim 1990 óta voltak Fideszesek, mára már nem azok. Itt helyben is volt egy kőkemény fideszes, mára már jobbikos, és ezer ilyen példát tudnék mondani. Én most is szeretem a fideszt, de a régi fideszt, a mostani fidesz már nem az aki régen volt, szembeköpte önmagát, Orbán eszét elvette a hatalom.
2018. jan. 25. 17:58
 24/56 A kérdező kommentje:
Ott van Simicska Lajos, aki majdnem 30 évig volt NAGY Fideszes, Orbán jó barátja, most meg, hogy utálja Orbánt? Akkor milyen trollkodásról beszélsz? Neki sem hiszed el, hogy fideszes volt? A fidesz változott rossz irányba, ennyi az egész!
2018. jan. 25. 18:00
 25/56 anonim ***** válasza:
14%

Most mi a hazug abban, hogy Európát el akarják árasztani más kontinensekről való tömegekkel?

Ebben Soros meg a liberális politikai elit egyetért, csak a retorika, meg néhány részlet különbözik.

A szőrszálhasogatás csak eltereli a figyelmet a lényegről:

Nagyszámú idegen kényszerbetelepítése.

Ráadásul az ellenzék tartja melegen a témát, mert zsigerből próbál mindenben kormányellenes lenni, és szívük mélyén remélki, hogy a patás Orbán elintézi, hogy NE legyen menekültszállás a sz ő szomszédjában...

Ha nem szabotálták volna el a kvótanépszavazást, már túl lehetnénk rajta.

A rossz hír az az, hogy a téma fenn marad, ameddig az EU erőlteti a kötelező, felső korlát nélküli folyamatos kényszerbetelepítés témáját.

2018. jan. 25. 18:00
 26/56 A kérdező kommentje:

"Most mi a hazug abban, hogy Európát el akarják árasztani más kontinensekről való tömegekkel? "

Ezzel én sem értek egyet, én is illegális bevándorló-ellenes vagyok. Azonban maga a soros-terv az egy ugrasztó hazugság! No meg mi lenne akkor ha Soros ezt támogatja? Támogassa, ettől még nem kell a lakosságot fellázítani, milliárdokért kampányolni a szavazatokért!!! Köszi a hozzászólásod amúgy. :)

2018. jan. 25. 18:04
 27/56 anonim ***** válasza:
57%
Végre felébredtél? Orbán a székház ügy óta hazudozik
2018. jan. 25. 18:05
 28/56 anonim ***** válasza:
43%
1300, #25 nyalonc elvtárs
2018. jan. 25. 18:06
 29/56 A kérdező kommentje:

Én sem akarok Magyarországra illegális bevándorlókat, ezt a problémát meg kell oldani, itt egyetértek a fidesszel, a problémám ott van, hogy MILLIÁRDOKAT elköltöttek plakátokra, az emberekben félelmet és gyűlöletet keltenek, mocskos és lejárató kampányt folytatnak, és odáig merészkedtek, hogy szinte már mindenki sorosbérenc, aki nem velük van.

SOROS PLAKÁTOZÁS NÉLKÜL IS MEGLEHET OLDANI A BEVÁNDORLÁS PROBLÉMÁT!!!!!!!! Ez mind a szavazatokért megy.

2018. jan. 25. 18:09
 30/56 anonim ***** válasza:
57%

A nyugdíjasokat a legkönnyebb behülyíteni.

Nem dolgoznak,így annyira nem érzik a bőrükön a mindennapokat.

A nyugdíj egy fix jövedelem nekik,így aggódniuk nem kell azon,hogy éhen halnak.

A legtöbb max a boltba megy el,nem nagyon érintkezik emberekkel,pl munkahelyen,stb.

Sokan nem használnak internetet,így mindent elhisznek,amit a tv-ben hallanak.

Még pár évtized és a nyugdíjasokat már nem lehet ilyen szinten agymosni,mert akik ma középkorúak,ők már használnak netet,máshonnan is tájékozódnak..

2018. jan. 25. 18:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!