Nem értem a Liget beépítésének tervét, elmagyarázná valaki? Miért nem fontos ebben (is) az emberek akarata, és miért kell elvinni a rendőröknek a beépítés ellen tiltakozókat?
Pl. a Fidesz kordonbontásánál haja szála sem görbült a Fideszes politikusoknak, itt símán elviszi őket a rendőrség.
Pl. menekültügyben népszavaztat a Fidesz, de a Liget ügyében még csak egy aláírás-gyűjtés sem volt, hogy akarják-e az emberek.
Hogy van ez?
Városrendezési terveket szoktak volna népszavaztatni? Ez nekem új.
Ami viszont nem új az, hogy egy agresszív, erőszakos kisebbség akar meghatározni mindent, holott nem ők vannak hatalmon.
az ilyen és ehhez hasonló beruházások nagyon-nagyon zavarják a "kedves" baloldalt...
valamiért a nyomorban és a lepusztultságban érzik magukat kényelmesen
Hogy az emberek véleményét nem lehet kikérni Városliget ügyében? Ez nekem új.
És hogy a budapestiek kis része akarja a Liget beépítését - erről van két közvélemény kutatás is, tehát akkor kutya kötelessége lenne a hatalomnak hallgatni a többség véleményére! Már megint illegitim amit csinál a kormány.
nem mintha üzleti központot meg lakóparkot akarnának odépíteni...
konkrétan melyik épülettel van problémád?
azt a kérdést meg úgy is feltehették volna, hogy "akarja ön, hogy orbán viktor csecsemők vérét igya?"
...
# 5/5 Időpont ma 15:39
Érdekes az EU-s népszavazásnál tetszik a hasonló kérdés :-D
Kérdező: A fityiszeseknek ez kell. Államhatalom. Az van amit ők mondanak. Csak abban kérdezik meg az embereket amire rá lehet uszítani a saját véleményüket. Ez van. MSZMP 2.0.
Láthatod, itt is egyből megy az uszítás. Nem képesek elviselni, ha egyetlen valamit nem úgy akarnak mások ahogy ők.
Ohh persze, majd népszavazás lesz a Liget miatt(rakat ember el se menne, most is kint vannak vagy 100-an)esetleg új választásokat ne írjanak ki?:D
"Pl. menekültügyben népszavaztat a Fidesz, de a Liget ügyében még csak egy aláírás-gyűjtés sem volt, hogy akarják-e az emberek.
Hogy van ez?"
Úgy hogy ilyenkor az ellenzőknek kellene aláírást gyűjteni.Jól néznénk ki minden szar miatt népszavazás meg aláírásgyűjtés lenne.
A hét orbánfóbiás kérdése :D
van rá közvéleménykutatási eredmény innentől egyértelmű hogy mit akar Budapest.
Csak Bp. nem jól szavaz az általános választásokon.
de amúgy lássatok is ne csak lézzetek már!
hát szerintetek ez érték meg megtartandó?
az egész már megint olyan, mint Farkasházy megjegyzése, hogy "én a magyaroknak szurkolok, de örülök ha kikapnak, mert akkor orbánnak van egy rossz napja"...
na kb ilyen ez az egész ligetvédés és a mellétársul "értelmiség" akik természetesen már megint nem a ballibek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!