Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem értem a Liget beépítésének...

Nem értem a Liget beépítésének tervét, elmagyarázná valaki? Miért nem fontos ebben (is) az emberek akarata, és miért kell elvinni a rendőröknek a beépítés ellen tiltakozókat?

Figyelt kérdés

Pl. a Fidesz kordonbontásánál haja szála sem görbült a Fideszes politikusoknak, itt símán elviszi őket a rendőrség.

Pl. menekültügyben népszavaztat a Fidesz, de a Liget ügyében még csak egy aláírás-gyűjtés sem volt, hogy akarják-e az emberek.

Hogy van ez?

2016. júl. 6. 15:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
24%

"van rá közvéleménykutatási eredmény innentől egyértelmű hogy mit akar Budapes"

A budapestiek konkrétan leszarják a Ligetet.

Hány ember van kint?Hol vannak az ellenzők?

Tipikus balos felmérés, amely bebizonyítja, hogy a cigányok dolgoznak, az oroszlánok vegák, a gárdisták 99%-a bűnöző és még sorolhatnám :D

2016. júl. 6. 16:53
 12/22 anonim ***** válasza:
18%
ne is pazarold az energiát rá, a kérdező egy troll, biztos nagyon kínos neki, hogy még arra az egyszerű kérdésre sem tudott önálló véleményt megfogalmazni, hogy mégis melyik épület zavarja őt
2016. júl. 6. 16:57
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Jogállam: jogodban áll befogni a pofádat és úgy táncolni, ahogy a bársonyszékből fütyülnek neked. Ez itt Magyarország, miért érdekelné a városvezetést az emberek véleménye? Nem számít, mit akarnak a lakosok, akik mozgásban tartják a várost. Nem számít, hogy az emberek nem ultramodern és ultraronda épületeket, térkövet és gyeptéglát akarnak látni, hanem kétszáz éves fákat. Csak az számít, hogy mennyit lehet kaszálni egy újabb, tökéletesen felesleges és értelmetlen átépítésssel, ami most történetesen a város legnagyobb parkját teszi tönkre az eddigi kisebbek után.
2016. júl. 6. 17:59
 14/22 anonim ***** válasza:
93%

Azért ez a szintű nyilvánvaló kettősmérce a fityiszhívőktől nem szánalmas már? :-D

Az index kérdése hiteltelen, de a ligetvédőknél mindenki ballib.

Feri el lehet mennijét kötelező szajkózni, Lézerjanóét "hátholakontextus".

Ha nem válaszol az ember, mert megtermeli a segélyüket akkor "nincs érv", ha meg válaszol, akkor mit keres itt egész nap...

Gyengék vagytok srácok. :-(

2016. júl. 6. 20:29
 15/22 A kérdező kommentje:

legnagyobb kettős mérce a Fidesznél:

Hogy ha haveroknak adjuk a pénzt az szabad, mert az jó a hazai vállalkozóknak. Ha a baloldal teszi ezt, akkor ők a rothadt nyugati nagytőke vazallusai.

2016. júl. 7. 09:25
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

"Nem értem a Liget beépítésének tervét"

Pedig egyszerű!

Orbán magához méltó lakóhelyet talált a Várban, a királyi palotában. Csak ki kell onnan költöztetni a Nemzeti Galériát és még sok kulturális intézményt. Hirtelen nem talált ezeknek más helyet, mint a Városligetet.

Rengeteg pénzünkbe fog kerülni, de a hívei azt is elhiszik, hogy ettől nagyobb és zöldebb lesz a Liget.

2016. júl. 7. 12:12
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt én sem értem, hogy a Nemzeti Galéria miért nem maradhat ott ahol van.

Igaz, azt sem értettem a könyvtár mért nem maradhatott a Múzeum épületében.

És tényleg nem sok okát látom annak sem, hogy minden múzeum egy kupacban legyen. Miért lenne jobb?

2016. júl. 9. 06:06
 18/22 anonim ***** válasza:
94%

17-es,

nem az a lényeg, hogy egy kupacban legyenek a múzeumok, hanem az, hogy felszabaduljon a Budavári Palota. Attól tartok, Orbán ebben is Horthyt követi, akinek a Várban volt lakosztálya. A Városliget és más zöldterületek sokkal kisebb súllyal esnek latba, mint az uralkodás szimbólumai.

2016. júl. 9. 13:08
 19/22 anonim ***** válasza:
6%
tetszik a fideszfób észjárásod, de elfelejted, hogy horthy előtti miniszterek is a sándor palotában dolgoztak ám
2016. júl. 9. 13:14
 20/22 anonim ***** válasza:
27%

"Jogállam: jogodban áll befogni a pofádat és úgy táncolni, ahogy a bársonyszékből fütyülnek neked"

Jah értem, majd az a 100 ember fogja megmondani, hogy mit csináljanak a Ligettel.

Ez aztán nagyon jogállam :D

2016. júl. 9. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!