Nem értem a Liget beépítésének tervét, elmagyarázná valaki? Miért nem fontos ebben (is) az emberek akarata, és miért kell elvinni a rendőröknek a beépítés ellen tiltakozókat?
Pl. a Fidesz kordonbontásánál haja szála sem görbült a Fideszes politikusoknak, itt símán elviszi őket a rendőrség.
Pl. menekültügyben népszavaztat a Fidesz, de a Liget ügyében még csak egy aláírás-gyűjtés sem volt, hogy akarják-e az emberek.
Hogy van ez?
"van rá közvéleménykutatási eredmény innentől egyértelmű hogy mit akar Budapes"
A budapestiek konkrétan leszarják a Ligetet.
Hány ember van kint?Hol vannak az ellenzők?
Tipikus balos felmérés, amely bebizonyítja, hogy a cigányok dolgoznak, az oroszlánok vegák, a gárdisták 99%-a bűnöző és még sorolhatnám :D
Azért ez a szintű nyilvánvaló kettősmérce a fityiszhívőktől nem szánalmas már? :-D
Az index kérdése hiteltelen, de a ligetvédőknél mindenki ballib.
Feri el lehet mennijét kötelező szajkózni, Lézerjanóét "hátholakontextus".
Ha nem válaszol az ember, mert megtermeli a segélyüket akkor "nincs érv", ha meg válaszol, akkor mit keres itt egész nap...
Gyengék vagytok srácok. :-(
legnagyobb kettős mérce a Fidesznél:
Hogy ha haveroknak adjuk a pénzt az szabad, mert az jó a hazai vállalkozóknak. Ha a baloldal teszi ezt, akkor ők a rothadt nyugati nagytőke vazallusai.
"Nem értem a Liget beépítésének tervét"
Pedig egyszerű!
Orbán magához méltó lakóhelyet talált a Várban, a királyi palotában. Csak ki kell onnan költöztetni a Nemzeti Galériát és még sok kulturális intézményt. Hirtelen nem talált ezeknek más helyet, mint a Városligetet.
Rengeteg pénzünkbe fog kerülni, de a hívei azt is elhiszik, hogy ettől nagyobb és zöldebb lesz a Liget.
Azt én sem értem, hogy a Nemzeti Galéria miért nem maradhat ott ahol van.
Igaz, azt sem értettem a könyvtár mért nem maradhatott a Múzeum épületében.
És tényleg nem sok okát látom annak sem, hogy minden múzeum egy kupacban legyen. Miért lenne jobb?
17-es,
nem az a lényeg, hogy egy kupacban legyenek a múzeumok, hanem az, hogy felszabaduljon a Budavári Palota. Attól tartok, Orbán ebben is Horthyt követi, akinek a Várban volt lakosztálya. A Városliget és más zöldterületek sokkal kisebb súllyal esnek latba, mint az uralkodás szimbólumai.
"Jogállam: jogodban áll befogni a pofádat és úgy táncolni, ahogy a bársonyszékből fütyülnek neked"
Jah értem, majd az a 100 ember fogja megmondani, hogy mit csináljanak a Ligettel.
Ez aztán nagyon jogállam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!