Tanártársaim! Hallottatok ígéretet arra, hogy korrigálják végre megalázóan alacsony fizetésünket?
Bizony, ha nem tudsz érvelni jön a személyeskedés.
Alacsonyabb kultúrájú emberek így próbálják kompenzálni a azt frusztráltságot, amikor tudják hogy a másiknak igazuk van velük kapcsolatban, főként ha az ellentétes az önmagukról kialakított képükkel.
Ezt a 3 diploma se tudja megváltoztatni.
Annyira szeretem ezt a sok okos válaszolót! (Feltételezem, diákok is vannak köztük.) A tanári fizetések már jó ideje nevetségesen alacsonyak, ezt mindenki tudja, de sajnos senkit sem érdekel. Valaki írta, hogy a MÁV-osok és a tanárok rinyálnak a legtöbbet. Ja, csak van egy kis különbség: a MÁV-nál rendszeresen ki is harcolják a fizetésemelést, míg a pedagógusok évek óta semmit sem kapnak. Hát igen, mi nem tudjuk megbénítani az egész ország közlekedését...
Akiknek ilyen nagy szájuk van, azokkal szívesen cserélnék egy hétre, meglátjuk, meddig bírnák ezt az állítólag "baromi könnyű" munkát.
A kérdezőnek: szerintem egyhamar nem kapunk fizetésemelést, örülj, ha nem csökkentik. Senkinek sem érdeke, hogy értelmes generáció nőjön fel.
hát megértem én a helyzeted testvír! te mész dolgozni minden nap rongyos 100-120ezerért, én meg otthon ülök a családdal egész nap és kapok érte havi 200at, csak annyi a dolgom, hogy vigyázzak a pulyákra aztán így vígan megélünk!
Kolompár Szándokán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!