Tanártársaim! Hallottatok ígéretet arra, hogy
korrigálják végre megalázóan alacsony fizetésünket?
Figyelt kérdés
Én csak a Jobbikos Balczó úrtól hallottam egy mondatot, hogy hiányolja ezt...de tesznek is majd érte bárkik szerintetek? Ha tudtok valamit, írjátok ide légyszi!
Mennyit kapsz egy hónapban? Akkor megmondom hogy mikor lesz.
2010. máj. 26. 12:10
2/70 anonim válasza:
azért csak nem éheznek a tanárok...
nyáron is halálra dolgozzák magukat
2010. máj. 26. 12:16
3/70 anonim válasza:
ha a tanároknak havi 800ezret adnának, az se lenne elég... Ha annyira alacsony a fizetés, akkor miért tud minden tanár új kocsival járni a suliba? miért teheti meg, hogy minden délben étteremben eszik? Miért járhat márkás ruhákban? miért tud felépíteni a legtöbb tanár a gyerekének is? Honnan van pénz 2havonta adidas cipőre?
Az én gimis tanáraim mindezt megteszik, de nyavalyognak a fizetés miatt... egy szabolcsi diák...
2010. máj. 26. 12:18
4/70 anonim válasza:
arról nem is beszélve, hogy elvárják a nagyobb fizetést, közben nem adóznak a magánórák után, tisztelet a kivételnek
2010. máj. 26. 12:19
5/70 anonim válasza:
Inkább a megbecsüléssel van a probléma, nem a fizetéssel, legalábbis nekem.
Milliók éheznek, nem a fizetésen kéne rágódni, senki sem kap oylan fizetést amit megérdemel!!!
2010. máj. 26. 12:20
6/70 anonim válasza:
a nyelvtanárok meg a suliban nem adják le normálisan az anyagot, emiatt járjak különtanárhoz, hogy legyen nyelvvizsgám és felvegyenek egyetemre.
persze vannak jó nyelvtanárok is. én a gimimben 4 év alatt 4 angoltanárt kaptam, amiből kemény 1 csinálta normálisan a dolgát.
2010. máj. 26. 12:22
7/70 Dymo válasza:
12:18 ,mondd,te milyen elit suliba jársz? megnézem melyik tanár tudja ezt megcsinálni a 90-100 000-es fizujából
2010. máj. 26. 12:23
8/70 anonim válasza:
És a többi közalkalmazott mikor kap fizetésemelést???Nem azt mondom hogy a tanárok túl vannak fizetve, de állandóan ők sírnak a legjobban.Na meg a MÁV-osok.Mi van pl. a katonákkal???Keresnek havi 80-90 ezreket???Vagy az ápolónők???Miért mindig a tanárok sírnak amikor nekik nem is olyan rossz a fizetésük???Ja meg hát ugye nem nagyon sok munkahelyen van nyári szünet, téli szünet meg sorolhatnám.
2010. máj. 26. 12:25
9/70 anonim válasza:
nézzetek meg egy ápolónőt, 24 óráznka, megállás nélkül dolgoznak sokszor, mennyiért?
nekik nincs 2 hónapos nyári szünet, meg lyukasórák, meg sok tanár simán elbeszéli a fél órát
2010. máj. 26. 12:25
10/70 anonim válasza:
Emberek, fizetésemelés a közalkalmazottaknak ? Nemsokára elbocsájtanak az állami szférából többezer embert. Majdnem üres az államkassza. Meg majd az IMF hitelt is el kéne kezdeni fizetni, és nemsokára növelik az ÁFA-t.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!