Tanártársaim! Hallottatok ígéretet arra, hogy korrigálják végre megalázóan alacsony fizetésünket?
Azért tegyük tisztába a dolgokat.
Aki földrajz-ének szakra ment,annak ne sírjon a szája,hogy keveset kap.Mindenki számolja össze,hogy heti hány órát ad le és mennyit kap érte.
Szünetek hm...hát igen szörnyen megerőltető bemenni internetezni nyaranta pár napot,már ha ugye bemegy az illető egyáltalán....
Változás lesz?Igen.Talán elég hozzá egy diploma,hogy észrevegyük egyre kevesebb a gyerek.Tehát egyre kevesebb tanár kell.Akinek kevés a fizetése,az helyezkedjen el máshol.Lesz jelentkező a helyére(már ha egyáltalán indul annyi osztály)
"de nekem 3 egyetemi diplomám van, és tisztelettel, de ez tükröződjék az anyagi megbecsültségben!
"
Kicsit szánalmas vagy .
Minek neked 3 diploma?
Tapasztalatból mondom, a többdiplomás emberek 90 százaléka azért csinált több diplomát, mert képtelen volt elhelyezkedni az elsővel.
Felmerül a kérdés:
Ha nem tudsz vele elhelyezkedni, akkor mire fel a nagy megbecsültség elvárása? Minek csináltad meg ha semmit se érsz vele.
Képzeld, én még csak most fogok diplomázni, egy diplomával mégis vannak lehetőségeim az elhelyezkedésre.
Tudod mi a titok?
Az hogy nem csak buliztam, hanem gyakornokoskodtam, dolgoztam suli mellett, olyan nyelvet tanultam amiről tudom hogy kevesen beszélik a frissen végzettek közül.
Ezt hívják tervezésnek, senkinek sincs megtiltva, csak hát bulizni könnyebb.
És hidd el, ezek után nem lesz szükségem két diplomára, hogy fennhordjam az orrom, elvárjam a megbecsülést és másokat okolja kaz anyagi helyzetemért.
Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!