Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Magyar az, kinek fáj Trianon"?

"Magyar az, kinek fáj Trianon"?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a fenti szállóigéről? Turbómagyar bullshit, vagy érvényes kijelentés? Miért?
2017. jún. 4. 20:52
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
57%
Én azt szeretem, mikor nyafognak miatta, de közben semmit nem tudnak Magyarország történelméről :D
2017. jún. 5. 08:04
 22/31 anonim válasza:
70%
Inkább a jövővel kell foglalkozni, mert eltelik még tíz év és azon kapjuk magunkat hogy a maradékot is elvették tőlünk. Sajnos a magyarok történelme nem a legnagyobb dicshimnusz, de ha folyton a 100 éves problémákon sírunk akkor nem is lesz jobb a helyzet.
2017. jún. 5. 10:03
 23/31 anonim ***** válasza:
29%
Egy kis gondolkodnivaló a turbómagyaroknak: [link]
2017. jún. 5. 10:42
 24/31 anonim ***** válasza:

jaj hát ha a lázár janika mondta akkó bitos úgy van

lehet a viktátorral ugyan azt a gyógyszert NEM szedik amit kéne

2017. jún. 5. 10:49
 25/31 anonim ***** válasza:

ameriaki népszava tipikus magyarellenes lap...

másnak nem fájt trianon régen.... röhögnöm kell... ezért volt hogy csatlakoztunk a nácikhoz mert a nyugat telibeszrt

2017. jún. 5. 11:38
 26/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nevetséges, hogy egyrészt kijelenti a kormány, hogy a területekről végérvényesen lemondtunk, másrészt meg emléknap és tele az ország a giccses térképes emlékművekkel. Döntsük már el, hogy mi van. Amúgy meg a határon túliak jogainak garantálása úgy fog menni csak, ha az anyaország erős és fejlett. Egy Ausztria szintű ország seperc alatt rá tudná venni Romániát meg Szlovákiát az autonómiára. A valóság persze az, hogy lassan a határon túl jobban élnek a magyarok, mint belül, ami azért ciki.
2017. jún. 5. 12:22
 27/31 anonim ***** válasza:
64%

" Egy kis gondolkodnivaló a turbómagyaroknak:"

Aki fotelliberál ilyen prolioldalt linkel mint a jenki népszabi, az ne papoljon gondolkodásról, mert maga sem tud olyat! :'D

2017. jún. 5. 12:53
 28/31 anonim ***** válasza:

Nekem is "fáj trianon", bár ez már önmagában egy olyan suta kifejezés, de hogy ez legyen a magyarságom fokmérője, az már eléggé "Turbómagyar bullshit", ahogy fogalmaztál (ékes magyarsággal). Sokan, akik trianonoznak (persze fölöslegesen), ha azt mondanák nekik, hogy holnaptól te leszel Magyarország miniszterelnöke, mit csinálnál? Akkor kb. semmit nem tudna mondani, azon kívül, hogy MINDENTVISSZA! Egyébként nem is csoda, mert a kérdés nem egyszerű:

[link]

2017. jún. 5. 13:27
 29/31 anonim ***** válasza:
Érdekes, vasárnap mindenkinek fájt (már akinek) egész internettől kezdve...volt olyan a közelemben aki a zászlót is kitette a házára, és tegnap minden elmúlt. Komolyan mintha ilyen divatból csinálnák az emberek egy része. Engem teljesen megbotránkoztat ez a fajta "imádat". Én nem is foglalkozom már Trianonnal. Tavaly voltam a megemlékezésen, az is arról szólt hogy hozták a pálinkát a szervezők, aztán ingyen ihattak a megjelentek, többek csak ezért jelentek meg...mert tudták ingyen lesz a pálinka.
2017. jún. 6. 11:10
 30/31 anonim ***** válasza:

Na, kipicsogtátok már magatokat? :P

Annyira nem érdekel benneteket az "állandó" trianonos-téma, hogy állandóan habzik a szátok rá. :O

2017. jún. 6. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!